Arkadaşımın Sanalı

Sanalda tanistigin insanla bir hafta bilemedin iki haftada goruseceksin.

Gorusmemek icin surekli bahaneler uretiyorsa;

• Sizi yedekte tutuyordur. Daha iyisini bulabilir miyim diye bekliyordur.
  • Sevgilisi vardir.
  • Yeterince hoslanmiyordur. Hep bir bahanesi vardir.
  • Kacma - kovalama taktigini sizin uzerinizde deniyordur. Yani dengesizdir.
  • En kotusu de evli olmasidir.
Yol verin gitsin.

Ya bu sanaldan tanışma meselesi bi bana mı saçma geliyo diyodum ben de..Ne ayak bu insanlar ya..Bir de sürüyle var.Bence bunların psikolojisinin incelenmesi lazım.Altında yatan nedenler olmalı..Erkekler özellikle cirit atıyorlar sanalda...Bi insan neden buna ihtiyaç duyar ki..Bilen biri bizi de aydınlatsın lütfeeen

Ya bu sanaldan tanışma meselesi bi bana mı saçma geliyo diyodum ben de..Ne ayak bu insanlar ya..Bir de sürüyle var.Bence bunların psikolojisinin incelenmesi lazım.Altında yatan nedenler olmalı..Erkekler özellikle cirit atıyorlar sanalda...Bi insan neden buna ihtiyaç duyar ki..Bilen biri bizi de aydınlatsın lütfeeen

vallahi bende böyle düşünüyorum

hele ki tıp öğrencisi çocuk sanala mı kalmış

malum memlekette doktor sevgili/koca çok değerli

çoğu kız doktor buldu mu yapışıyo kovalasa gitmiyolar

bilemedim gözlemlerime dayanarak söylüyorum

Sanaldaki birine nasıl guvenebiliyor ki? Yüzünü görmeden, sadece mesajlastiği bir erkek için ne bekliyordu ki? Belki adam sapık , belki doktor bile değil. Doktorun resimlerini kullanan sahte bir hesap olmadığının kanıtı var mı? Çok fazla var böyle, başkasının resimlerini kullanarak sahte hesap açan.Nereden tanışmışlar bilmiyorum ama sanalda her ortamda bu tarz fake üyeler oluyor. Belki de konuştuğunu sandığı adamın haberi bile yok arkadaşınızdan.

Hadi gerçekten doğru kişi , sahte değil diyelim, yine de adam kazandığı yere yerleşene kadar vakit geçiriyor gibi arkadaşınızla. Bence engellesin geçsin adamı.

Sanaldan ilişkiler evlilikler artık çok var. Ben abes bulmuyorum bu çağda nitekim (reelde tanıştıktan sonra) artık gerçek ilişki boyutunda ilerleyen çok ilişki gördüm çevremde. Arkadaşlarımın yarısı bu şekilde evlendi ve gayette mutlular ama sizinkisi bayağı bi yan cep meselesi... çok güvensiz

Tıp okuyormuş ya , sizce sadece sanaldan arkadaşınızla görüşüyor olabilir mi? Bence başka seçenekleri de vardır muhakkak

Ay boyle yuzyuze hic gorusmeden sanaldan tanisip, gorusup, aylarca yazisip, evlilik niyetine giren insanlari hic anlamiyorum. Nasil guvenebiliyorlar. Tek onla yazistigina yada reelde takildigi birileri olmadigina nasil inaniyor? Tip okuduguna, TUS a hazirlandigina nasil emin? Yani arkadasiniz da okumus etmis sanaldan gorusmek nedir? Hele 5 ayi mi verdim ne demektir? Ilginc..

Sanal sohbet arkadaşı tutmuş işte oğlan sizin arkadaşı.Yüz yüze asla görüşmez.Böyle kalır bu ilişki (!) .

Kızlarımızdaki doktor fetişini anlamak mümkün değil.Kendi kendine 5 ayımı verdim triplerini girmiş arkadaşınız.Belki oğlanın bi' sevgilisi var , o da başka şehirde doktor filandır.Çok var böyleleri.Arkadaşınız sırf doktor diye sabrediyor gibi.Etiketi boşverip bu saçmalığa son vermeli bence.

Bu konuyu arkadaşım için açıyoruz, cevap yazarsanız seviniriz. Arkadaşım sanaldan tıp son sınıf öğrencisi biri ile görüşmeye başladı kendisi ile aynı yaştalar. Arkadaşım öğretmen. Beş aydır görüşüyorlar sanaldan. Çocuk ilk başta tusu bahane etmiş zamanım Yok demiş, beş aydır sınav sonucunu bekliyorlar pratısyen hekim ataması oldu şimdi de bulunduğum ilden(arkadaşımla farklı şehirdeler arası da var baya)çıkamam diyormuş. Uzmanlık yerim belli olsun biraz daha zaman ver bana demiş. Arkadaşım kaç defa rest çekti ama çocuk bi şekilde mesaj atarak arayarak gönlünü alıyor. En son çok fazla çevrimiçi olmuş çocuk,, bu sefer arkadaşım sinirlenmiş kızmış ona, sen bana hesap sorma sanalda bu kadar oluyor demiş o da cevap olarak. Arkadaşımda öyle mi demek tamam reele geçince mesaj at o zaman demiş ,o da bekler misin demiş ,yine iki gün geçmeden çocuk mesaj atmış beni engelledin mi yoksa diye. Arkadaşım da vazgeçmiyor bir türlü hırs yaptı resmen çocuğu başka teklifler geliyor ama. En azından bi yüzyüze görseydim beş ayımı verdim diyor. Bu çocuğun derdi ne kızlar sizce bence yedekte tutuyor arkadaşımı ama birde sizden duysun

O çocuk gerçekten tıp fakültesi öğrencisi olmayabilir. Sanal ortam kendini farklı gösterenlerle dolu hele de hemen doktor yazıyorlar.. Dr olsa bile onun çevresinde kendisine uygun gördüğü ya da göreceği birileri vardır.. Onun yoksa bile ailesinin vardır.. Çok ciddi olsa çok görüşmek istese çıkar gelir bi müsait gününde.. Gerçekten tıp öğrencisi olduğunu sanmıyorum. Bu işin de iyi sonlanacağını sanmıyorum..

Çocuk çok büyük bir yalancı olduğu için görüşmeyi erteliyor bana göre

Arkadaşınız artık 5 dakikasını bile ayırmasın bu çocuğa
Madem 5 ayı çöp olmuş
Zararın neresinden dönerse kărdır

Back
X