- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi Monsterrmilk
Buram buram özgüvensizlik koktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hayır onu yedekte tutmadı istemedi yani beğenmemişTaliplisi nedir ya arkadaşın da yedekte tutmuş diğer doktoru. Kişi kendinden bilirmiş. Arkadaşınız da değişikmiş.
Ya bu sanaldan tanışma meselesi bi bana mı saçma geliyo diyodum ben de..Ne ayak bu insanlar ya..Bir de sürüyle var.Bence bunların psikolojisinin incelenmesi lazım.Altında yatan nedenler olmalı..Erkekler özellikle cirit atıyorlar sanalda...Bi insan neden buna ihtiyaç duyar ki..Bilen biri bizi de aydınlatsın lütfeeen
Bana sorarsanız adamın sevgilisi bile vardır.Tıp okuyormuş ya , sizce sadece sanaldan arkadaşınızla görüşüyor olabilir mi? Bence başka seçenekleri de vardır muhakkak
Eee aklın yolu birBana sorarsanız adamın sevgilisi bile vardır.
Bu konuyu arkadaşım için açıyoruz, cevap yazarsanız seviniriz. Arkadaşım sanaldan tıp son sınıf öğrencisi biri ile görüşmeye başladı kendisi ile aynı yaştalar. Arkadaşım öğretmen. Beş aydır görüşüyorlar sanaldan. Çocuk ilk başta tusu bahane etmiş zamanım Yok demiş, beş aydır sınav sonucunu bekliyorlar pratısyen hekim ataması oldu şimdi de bulunduğum ilden(arkadaşımla farklı şehirdeler arası da var baya)çıkamam diyormuş. Uzmanlık yerim belli olsun biraz daha zaman ver bana demiş. Arkadaşım kaç defa rest çekti ama çocuk bi şekilde mesaj atarak arayarak gönlünü alıyor. En son çok fazla çevrimiçi olmuş çocuk,, bu sefer arkadaşım sinirlenmiş kızmış ona, sen bana hesap sorma sanalda bu kadar oluyor demiş o da cevap olarak. Arkadaşımda öyle mi demek tamam reele geçince mesaj at o zaman demiş ,o da bekler misin demiş ,yine iki gün geçmeden çocuk mesaj atmış beni engelledin mi yoksa diye. Arkadaşım da vazgeçmiyor bir türlü hırs yaptı resmen çocuğu başka teklifler geliyor ama. En azından bi yüzyüze görseydim beş ayımı verdim diyor. Bu çocuğun derdi ne kızlar sizce bence yedekte tutuyor arkadaşımı ama birde sizden duysun
Niye? Sonuçta o da bir erkek.Bu adamlar tıp okuyo ya ona şaşıyorum.
Bu adamlar tıp okuyo ya ona şaşıyorum.