Arkadaşımın sevgilisi

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba kızlar. Yakın kız arkadaşım eski sevgilisiyle barıştı. Çok da seviyor, çocuk da görünürde öyle ama kafasında şöyle bir soru işareti var. Çocukla ayrıldıkları dönemde çocuk, bir kızla sevgili olmuş. Hatta barıştıkları zaman da bunu arkadaşıma söylemiş çocuk. Seninle ayrıldığımız dönemde boşluğuma denk geldi kızla sevgili oldum, ama zaten sonra onu sevmediğimi anladım ve böylece ilişkimiz bitti, asla da aşk vs. hissetmedim, şeytan görsün yüzünü demiş hatta. Hadi buraya kadar sorun yok. Arkadaşım sonra demiş ki kızla şu an herhangi bir iletişimin var mı demiş. Sevgilisi de, hayır hiçbir şekilde yok demiş. Sonra demiş ki ama galiba beni sosyal medyadan takip ediyor. Arkadaşım da bir süre sonra sevgilisinin sosyal medya hesabını incelemiş. Hem kızın sevgilisini, hem de sevgilisinin kızı takip ettiğini görmüş. Yine de neyse demiş, sosyal medyadan takip etmek alt tarafı, bu devirde herkes birbirini takip ediyor diye düşünmüş. Ama sonra kafasını karıştıran bir şey görmüş. Hem kız onun paylaşımlarını, hem de sevgilisi kızın paylaşımlarını beğenmiş. Hem de eski değil, yeni paylaşımlar bunlar. Siz ne düşünürsünüz bu konuyla ilgili?

Ben boşluğuma geldi klişe açıklamasını yapan biriyle olmazdım. Takip ediyorlarsa beğenide de bir sorun yok. Ayıp olmasın diye de beğeni attığımız çok fotoğraf oluyor. Hatta beğeni bırakılmaması bana tuhaf geliyor. Beğenmeyen takip etmesin kardeşim. 🤣

Ben beğendim mesela karşı taraf beğenmeyince üşenmeden girip beğenileri kaldırıyom 😅

konunuza gelecek olursak erkek yalan söylüyor net 👊🏻 Hatta kız bırakmış erkeği ondan eskiye dönmüş bence (arkadaşınıza )

Ben beğendim mesela karşı taraf beğenmeyince üşenmeden girip beğenileri kaldırıyom 😅

konunuza gelecek olursak erkek yalan söylüyor net 👊🏻 Hatta kız bırakmış erkeği ondan eskiye dönmüş bence (arkadaşınıza )
Erkek dönmedi ama. Arkadaşım döndü ona. O da kabul etti. Zaten ilişki arkadaşımın hataları yüzünden bitmişti biraz, çok kapris yapmıştı.

Erkek dönmedi ama. Arkadaşım döndü ona. O da kabul etti. Zaten ilişki arkadaşımın hataları yüzünden bitmişti biraz, çok kapris yapmıştı.
Hmm o zaman durum daha farklı . Yine biter bence tecrübeler sağolsun tabi bi istisna da olabilir

Konuştuğu, sevgili olduğu kızla ilgili ileri geri konuşan biri hakkında ne düşünülüyorsa onu düşünüyorum. Karaktersizin teki. Arkadaşınız daha çok şeyi alttan alacağa benziyor bu gidişle

Vallahi tam bu yorumu yazacaktım. Sizi üzmek istemem ama benim fikrim de kız çocuktan ayrılınca eski sevgilisine dönmüş erkek kişisi.

Normal değil tepkisini koysun arkadaşınız. Hayatında biri olan insanlar eski sevgilileriyle takiplesemez, bu yazılı olmayan bir kuraldır

İkisini birden idare etmeye çalışıyor. Diğer kızdan ayrılmamış olabilir.

Back
X