Merhaba kızlar. Yakın kız arkadaşım eski sevgilisiyle barıştı. Çok da seviyor, çocuk da görünürde öyle ama kafasında şöyle bir soru işareti var. Çocukla ayrıldıkları dönemde çocuk, bir kızla sevgili olmuş. Hatta barıştıkları zaman da bunu arkadaşıma söylemiş çocuk. Seninle ayrıldığımız dönemde boşluğuma denk geldi kızla sevgili oldum, ama zaten sonra onu sevmediğimi anladım ve böylece ilişkimiz bitti, asla da aşk vs. hissetmedim, şeytan görsün yüzünü demiş hatta. Hadi buraya kadar sorun yok. Arkadaşım sonra demiş ki kızla şu an herhangi bir iletişimin var mı demiş. Sevgilisi de, hayır hiçbir şekilde yok demiş. Sonra demiş ki ama galiba beni sosyal medyadan takip ediyor. Arkadaşım da bir süre sonra sevgilisinin sosyal medya hesabını incelemiş. Hem kızın sevgilisini, hem de sevgilisinin kızı takip ettiğini görmüş. Yine de neyse demiş, sosyal medyadan takip etmek alt tarafı, bu devirde herkes birbirini takip ediyor diye düşünmüş. Ama sonra kafasını karıştıran bir şey görmüş. Hem kız onun paylaşımlarını, hem de sevgilisi kızın paylaşımlarını beğenmiş. Hem de eski değil, yeni paylaşımlar bunlar. Siz ne düşünürsünüz bu konuyla ilgili?