Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sen niye bısey demek zorundasın kı hatta sen nıye bu konunun ortasındasın?
hem uçmuşlar hem mahremıyet yok. araya seni de sıkıştırmadıgına şükret bence.
Sizden bi konuda yardım almak istiyorum arkadaşımın adına. Arkadaşım sevgilisiyle ayrılmıştı daha sonra tekrar konuşmaya başladılar. Arkadaşımın sevgilisi benimle de arkadaş olarak konuşuyordu. Sonra bana çok önemli bişey söyleyeceğini söyledi ben bullbasting fetisi olduğunu söyledi sonra arkadaşıma da söylemiş o tabi şok olmuş. Çocukta buna eğer sen yazmazsan başka bi kız bulup onunla yaparım ve seninle konuşmaya devam edemem kusura bakma demiş ama hala ben seninle evlilik düşünüyodum diyo biz anlayamadık sizce bu çocuk ne yapmaya çalışıyo ve siz olsaniz bu durumda ne yapardınız
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın cevaplarsaniz sevinirim
Çivi topuk stiletto'yu giyer,ezerdim,görürdü hanyayı konyayı
Şaka bi yana,konu sahibi siz ne alaka? Neden size söyledi ki kız arkadaşı dururken anlamadım?
şu ana kadar kk'da en çok güldüğüm yorumlara sahip başlıktı :) bu hatunlar alem :)
ah şu kadınlar bir seslerini çıkarabilseler ne cevherler var komedi adına. cem yılmazlar bir yana çekilsin, cemile yılmazlar geliyooor!