Arkadaşımın sevgilisi!

Allah Başka Dert Vermesin Bacım Konuya Bak yaa..
Akılmı İsitosun Napalım Yani ? :63::KK11::KK14:

Size niye söylüyor ki gariplik burda size ne arkadaşının sevgilisinin fetistliginden utanır adam söylemeye. Birde başkasını bulucağını söylemiş.Tabiki barışmasın aşmaya da çalışmasın.
Arkadaşınız barışırsa onları her gördüğünüzde o şekilde gözünüzde canlanmıcaklar mı? Benim midem bulanır arkadaşlığımı da devam ettiremezdim

ezdiremezsen ezdirirler gülüm ;)
şaka bir yana ne tuhaf insanlar ya
evlilik şartı ezdirmek miymiş adamın

Ilginç olan bunu sana nasıl Açıkladı hemde arkadaşında değil sevgilisi bana hiç normal gelmedi, ya çok laubali konuşuyorsunuz arkadaşınızın sevgilisi ile yada Hadsiz, peki kız arkadaşın biliyor mu bundan size bahsettiğini..

o neymiş öyle ya bombastik gibi ilk defa duydum. nasıl ezecek ki gözümün önüne de gelmedi kız :KK24:
neysee boşverin böyle bombastik adamları ya erkek mi kalmadı normalinden :confused:

wayy arkadaş! herif grinin elli tonu rıza baba :KK70:hani marjinal bizdik :KK48:

uzak durun bu heriften bacım, o herif büyük ihtimalle bunu denemiş daha önceden netten filan birilerini bulmuştur... ilerde elinde kırbaçla da gelir, beni kırbaçla der ...

kııız ezince dümdüz olmasın sonra :confused:

hah o ne yahu..
Sizin nasıl bir muhabbetiniz var ki adam gayet rahatça bunu size söyleyebiliyor?
Adam rahatça bunu söyleyebildiğine göre cinsel münasebetleri var demektir, kadın hiç mi anlamamış?
Tahminimce bu tür istekleri olan adam karşısıdakine de sert davranır diye düşünüyorum.
Arkadaşınız işin zevkini alıcam diye bir dünya sopa yeyip gelmesin.
Joplar, kelepçeler...

Ne diyoduk; bunlar hep vitaminsizlikten...:KK12:
Allahim yarabbim ya, su an o neymis diye aramak istiyorum ama gorucegim manzaradan cok korkuyorum.
Kalakaldim boyleEn Büyük KK

Sizden bi konuda yardım almak istiyorum arkadaşımın adına. Arkadaşım sevgilisiyle ayrılmıştı daha sonra tekrar konuşmaya başladılar. Arkadaşımın sevgilisi benimle de arkadaş olarak konuşuyordu. Sonra bana çok önemli bişey söyleyeceğini söyledi ben bullbasting fetisi olduğunu söyledi sonra arkadaşıma da söylemiş o tabi şok olmuş. Çocukta buna eğer sen yazmazsan başka bi kız bulup onunla yaparım ve seninle konuşmaya devam edemem kusura bakma demiş ama hala ben seninle evlilik düşünüyodum diyo biz anlayamadık sizce bu çocuk ne yapmaya çalışıyo ve siz olsaniz bu durumda ne yapardınız :KK12:
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın cevaplarsaniz sevinirim:110:
Senin hiç derdin yok. Canın sıkılmış. Burayı da gır gır matrak olsun, bakalım kim cevap yazacak diye düşünüp bulmuşsun. Suyun kaldırma kuvvetini bulan Arşimet sevinciyle hamamdan fırlamışsın ama çıplak olduğunun farkında değilsin. Ama aranızda bir fark var. O çok büyük bir keşif yaptı. Dolayısıyla çıplaklığı önemsiz bir ayrıntı sayılabilir. Ama senin keşfin ( ki burada kadınlarr kulübündekilerle eğlenmek) seni zeki yapmadığı gibi burdaki kadınları da aptal yapmıyor. Bunun sevinciyle en acaip ne olabilir diye kafa patlatmışsın. Ama olmamış bence. Tavsiyem: Git başka yerde eğlen.

yeni bir şey daha öğrendim. teşekkür ederim diecemde bu bilgi nerede bana faydası olacak onu bilemedim :110::110:
arkadaşınızın sevgilisinin size cinsel sapıklıklarını anlatması da çok garip

Back
X