Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız arkadaşın bir denesin. Belki o da zevk alır.
yok artık ya bir yasıma daha girdimBizde yeni öğrendik erkeğin cinsel organını kadının ayağıyla ezmesi
Senin hiç derdin yok. Canın sıkılmış. Burayı da gır gır matrak olsun, bakalım kim cevap yazacak diye düşünüp bulmuşsun. Suyun kaldırma kuvvetini bulan Arşimet sevinciyle hamamdan fırlamışsın ama çıplak olduğunun farkında değilsin. Ama aranızda bir fark var. O çok büyük bir keşif yaptı. Dolayısıyla çıplaklığı önemsiz bir ayrıntı sayılabilir. Ama senin keşfin ( ki burada kadınlarr kulübündekilerle eğlenmek) seni zeki yapmadığı gibi burdaki kadınları da aptal yapmıyor. Bunun sevinciyle en acaip ne olabilir diye kafa patlatmışsın. Ama olmamış bence. Tavsiyem: Git başka yerde eğlen.Sizden bi konuda yardım almak istiyorum arkadaşımın adına. Arkadaşım sevgilisiyle ayrılmıştı daha sonra tekrar konuşmaya başladılar. Arkadaşımın sevgilisi benimle de arkadaş olarak konuşuyordu. Sonra bana çok önemli bişey söyleyeceğini söyledi ben bullbasting fetisi olduğunu söyledi sonra arkadaşıma da söylemiş o tabi şok olmuş. Çocukta buna eğer sen yazmazsan başka bi kız bulup onunla yaparım ve seninle konuşmaya devam edemem kusura bakma demiş ama hala ben seninle evlilik düşünüyodum diyo biz anlayamadık sizce bu çocuk ne yapmaya çalışıyo ve siz olsaniz bu durumda ne yapardınız
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın cevaplarsaniz sevinirim