- Konu Sahibi pembemaviii
-
yapmasi gereken belli sevgilisine destek olsun...
Bu sıkıntıyı buradaki çok değerli bir insanla da paylastik ama sizden de fikirler almak istedik. Umarım yardım edersiniz.
Arkadaşım Sevgilisiyle gayet iyi anlaşıyorlardı. Ama son zamanlarda tartışmaya başladılar. Belli bir sebep yok aslında. Sevgilisi futbolcu olmakistiyormuş.
Hem de büyük bir hırsla. Hatta gelecek yaz kampa seçmelere gidecekmiş bucaspor için.
Seçilirse orda yaşayacakmış.(Izmirde) Biz ise Bursada oturuyoruz.
Arkadaşım ve ben.. Arkadaşıma "futbol benim hayatım ilk önce ilk olarak benim hayalim geliyor" demiş.
Arkadaşımda ya ben ne olacağım burada beni tek mibırakacaksın" demiş.
Dediğim gibi futbol hayatım her şeyden önce demiş. Arkadaşım bugun ağlayarak geldi bana,yanımda şuan.
Ne desem bilemedim bende. Kesin seçilecek bucaspora eminim diyor ağlıyor.
Beni takmıyor bile diyor.
Şöyle bir durumda var sevgilisi arkadaşıma "futbolcu olduğum gibi seni babandan isteyeceğim mesleğimin olması gerek yoksa sana nasıl bakacagim mutlu edeceğim" demiş. Arkadaşıma gerçekten değer veriyor. Ama küçüklükten beri tek hayali buymuş.Sizinde fikrinizi almak istedik anlayacağınız. işin içinden çıkamadık.
Arkadaşım sevgilisine çok bağlı 3 yıldır birlikteler. Sevgilisi de çok seviyor ama işte..
Ne yapmalıyım diyor. Siz ne
düşünüyorsunuz? Nasıl davranmalı,ne
denmeli sizce?
Geçen gün ben nişanlım,arkadaşım ve sevgilisi buluştuk oturup muhabbet ettik bir yerde. Bana da anlattı bu durumu sevgilisi. Bende arkadaşımın tepki vereceğini sanmıyordum "sende bu hırs varken futbolcu olursun bak biz sana güveniyoruz" dedim. Gözlerinin içi güldü çocuğun. Gerçekten mi? dedi. Tabi ya dedim. Nasıl sevindi anlatamam.
Doğru söylüyorsunuz,destek olmalı..
kac yasindaymis ki bu cocuk benim bildigim cok kücük yaslarda alt takimlarda basliyorlar..
yani o takima eger yasi 20+ syla alinmaz gibi herseye sifirdan baslatmazlar insani,
o kadar alt takimlar oluyor ki cocuklar 13 yasinda basliyorlar arkadasinin sevgilisine gelene kadar senin yasin 20 yada üstü diye diyorum
20 yas futbol hayati icin gec bir yastir eger bir alt yapisi yoksa
Canım ben 25 yaşındayım. Arkadaşım diyorum,pek yaş farkımız yok. 20 yaşında onlarda.
Sevgilisi 10 yaşında başlamış. Alt yapılarda oynuyor o zamandan beri. Ama babası destek olmadığı için (hicbir anlamda) yükselemedi.
Destek olsun benimki de tiyatro kursuna başladı. Şu an zaten üniversite 4. sınıftayız. Çok istiyormuş vs vs. Hobi seviyesinde tuttuğu için destek oldum ben de, yapacak bi'şey yok. Şahsen ben de sevdiğim insan makul isteklerim karşısında destek olsun, yanımda dursun isterdim.
eski konularını biliyorum.Eski sevgilin güvenilecek bir insan değil niye halen gerçekleri gözardı ediyorsun ki.Bu kadar mı zayıfsınn.Tek erkek o mu ya dünya da azıcık kendine gel.Ailemle tanıştırıcam diyorsun birdeyaptığına bile bile lades denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?