Bende ayni sekilde dusunuyorum ama dinletemiyorumSevgilisinin suçu yok, gizlemiyo
Arkadaşına herşey müstehak
Bir insan ancak bu kadar değersiz kılabilir kendisini..
Keske anlatabilsem ama anlamiyoŞaka mı bu ya? Ben hala onu seviyorum kabul ediyorsan böyle et. Yok ya?!
Ama buna bu kadar cesareti arkadaşınız vermiş. Kendisine biraz saygısı varsa tekmeyi koysun şu hadsize.
Yaşasın görsünKeske anlatabilsem ama anlamiyo
Canim ben bile gorunce agzim acik kaliyo birbirlerine bakislari bile farkli ben arkadasimin kafasini anlamiyorumAdam işine gelirse çekmiş arkadaşına
O kızıda asla unutamaz , kavuşamadıkları için içinde büyütür durur.
Arkadaşının yeri nerde bu resimde
Özsaygı biraz lütfen başka adam mı yok
Canim ben bile gorunce agzim acik kaliyo birbirlerine bakislari bile farkli ben arkadasimin kafasini anlamiyorum
Aşıkmışniye ki mecbur mu başkasını seven birine?
dünyada erkek kıtlığı mı varmış?
Böyle iliski yurume z kuzumn aklını başına devsirBende arkadasimda okadar doluyuzki suan yanimda ve sizlerden gelicek cevaplari bekliyo.
Herneyse konuyu anlatmaya geciyorum.
Kizlar arkadasimin 1 yillik bi iliskisi var sevgilisini cok seviyo bu bariz belli onun icin yapmadigi fedakarlik kalmadi.
Sevgilisinin birde 3 yillik eski bi iliskisi var ama mezhep farki yuzunden olmadi aileler ayirdi.
Ama hala birbirlerini cok seviyolar birbirlerine bakarken resmen gozlerinin ici guluyo herkez onlarin ruh esi falan oldugunu dusunuyo.
Dun bu konu yuzunden kavga etmisler sevgiliside hala ona karsi biseyler hissediyorum kabul ediyosan boyle devam edelim etmiyosan Allah yolunu acik etsin demis arkadasimda hala barismak istiyo ozur dilicegini flan soyluyo ben kesinlikle desteklemedigimi soyluyorum ama dinletemiyorum sizlerinde fikirlerini almak istedik bu arada arkadasimin yasi 20 sevgilisinin 22.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?