- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Sevsin hobi olarak yine sevsin değil mi :)içinden sevsin
eninde sonunda geçer platonikSevsin hobi olarak yine sevsin değil mi :)
Bende arkadasimda okadar doluyuzki suan yanimda ve sizlerden gelicek cevaplari bekliyo.
Herneyse konuyu anlatmaya geciyorum.
Kizlar arkadasimin 1 yillik bi iliskisi var sevgilisini cok seviyo bu bariz belli onun icin yapmadigi fedakarlik kalmadi.
Sevgilisinin birde 3 yillik eski bi iliskisi var ama mezhep farki yuzunden olmadi aileler ayirdi.
Ama hala birbirlerini cok seviyolar birbirlerine bakarken resmen gozlerinin ici guluyo herkez onlarin ruh esi falan oldugunu dusunuyo.
Dun bu konu yuzunden kavga etmisler sevgiliside hala ona karsi biseyler hissediyorum kabul ediyosan boyle devam edelim etmiyosan Allah yolunu acik etsin demis arkadasimda hala barismak istiyo ozur dilicegini flan soyluyo ben kesinlikle desteklemedigimi soyluyorum ama dinletemiyorum sizlerinde fikirlerini almak istedik bu arada arkadasimin yasi 20 sevgilisinin 22.
Valla bi yanim karisma ne halleri varsa gorsun diyo ama diger yanimda izin vermiyo gordukce ben uzuluyorumSmdi ayrilin desek biz ayirmis olucaz.
Biz neysede sen hergun yanindayken basina kakar bunu ayril dersen.
O yuzden ayril demiycem.
Yasasin ve gorsun.
Sen diycegini dedin.
Simdi iyi bi dost olarak kosede bekle, ilerde aglarken bi omuza ihtiyaci olucak arkdasinin.
Ben degilim aslinda arkadasimcocuk durust davranmis size yol almak unutmak duser
Bende o cocugun unutabilecegini sanmiyorim anlatmaya calisiyorum ama ne yazikki sanirim mumkun degilDayım aynen böyle bir kızı severken bir başkasıyla evlendi. Evde bir kutusu var, içinde eski mektuplar, yüzükler, hediyeler, fotoğraflar, saçından bir tutam vs. Yengem elleyemez onu dokunamaz. Dayım kıyameti koparır. Bir kere atacaktı yengeme dedi ki "sen bunu bilerek evlendin o yüzden onlara bir dokun seni mahvederim". Belki 10 seneden fazla oldu iki çocukları var ve hala aynılar.
Benden söylemesi. Kaldırabiliyorsa devam etsin.
Bende o cocugun unutabilecegini sanmiyorim anlatmaya calisiyorum ama ne yazikki sanirim mumkun degil
Evlenince değişir, ben onu evimin erkeği yaparım mantığındadır. Biri konu açmıştı, eşim bensiz nefes bile alamasın istiyorum diye.Canim ben bile gorunce agzim acik kaliyo birbirlerine bakislari bile farkli ben arkadasimin kafasini anlamiyorum
Haklisiniz sanirim en mantiklisi bu ileride benide suclayabilir.Evlenince değişir, ben onu evimin erkeği yaparım mantığındadır. Biri konu açmıştı, eşim bensiz nefes bile alamasın istiyorum diye.
Böyle kadınlıklarıyla insanları kendinden geçirebileceğini inanan bayanlar var maalesef.
Boşver, laf anlatmaya uğraşma. Ben diyeceğimi dedim, inşallah sen haklısındır ama bu sebeple ağlamak için bana gelme, dinlemem, de çık.
Anlayana sivrisinek sazBende o cocugun unutabilecegini sanmiyorim anlatmaya calisiyorum ama ne yazikki sanirim mumkun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?