Arkadasimin sorunu kizlar yardim edin

Arkadaşına akıl fikir. .
Başkasını seven insan için değmez. .

cocuk durust davranmis size yol almak unutmak duser

Smdi ayrilin desek biz ayirmis olucaz.
Biz neysede sen hergun yanindayken basina kakar bunu ayril dersen.
O yuzden ayril demiycem.
Yasasin ve gorsun.
Sen diycegini dedin.
Simdi iyi bi dost olarak kosede bekle, ilerde aglarken bi omuza ihtiyaci olucak arkdasinin.

şoklardayım ay olur mu özür dilemek teşekkürler diyip çekilsin aradan

Bırak barışsınlar. Kız görsün hanyayı konayı. Zaten sana kalmaz bi dahaki sefer kendisi hesap açıp konu yayınlar "aldatıldım " diye

Valla bi yanim karisma ne halleri varsa gorsun diyo ama diger yanimda izin vermiyo gordukce ben uzuluyorum

Dayım aynen böyle bir kızı severken bir başkasıyla evlendi. Evde bir kutusu var, içinde eski mektuplar, yüzükler, hediyeler, fotoğraflar, saçından bir tutam vs. Yengem elleyemez onu dokunamaz. Dayım kıyameti koparır. Bir kere atacaktı yengeme dedi ki "sen bunu bilerek evlendin o yüzden onlara bir dokun seni mahvederim". Belki 10 seneden fazla oldu iki çocukları var ve hala aynılar.

Benden söylemesi. Kaldırabiliyorsa devam etsin.

Bende o cocugun unutabilecegini sanmiyorim anlatmaya calisiyorum ama ne yazikki sanirim mumkun degil

Bende o cocugun unutabilecegini sanmiyorim anlatmaya calisiyorum ama ne yazikki sanirim mumkun degil

O zaman bırakın yaşasın ve görsün. Arkadaşı olarak bu yanlıştan dönmesini sağlamaya çalışmanızı anlıyorum fakat bir insan önce kendine yardım edecek, beceremezse başkasından yardım isteyecek.

Canim ben bile gorunce agzim acik kaliyo birbirlerine bakislari bile farkli ben arkadasimin kafasini anlamiyorum
Evlenince değişir, ben onu evimin erkeği yaparım mantığındadır. Biri konu açmıştı, eşim bensiz nefes bile alamasın istiyorum diye.
Böyle kadınlıklarıyla insanları kendinden geçirebileceğini inanan bayanlar var maalesef.
Boşver, laf anlatmaya uğraşma. Ben diyeceğimi dedim, inşallah sen haklısındır ama bu sebeple ağlamak için bana gelme, dinlemem, de çık.

Haklisiniz sanirim en mantiklisi bu ileride benide suclayabilir.

Bence arkadaşın herşeyin daha beterini hakediyo.Öyle bi kekoluk.Çocuk başkasını sevdiğini söylemiş resmen bu hala özür mözür.Aaa rezalet ben utandım onun yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…