Rüya Yorumları arkadasımın sorusu kızlar

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
o buraya kayıtlı degil burayı anlatınca hosuan gitti kıskanc bi kocası var normalde net yasak suan annesinde ordan girip okucak ona göre yorumlar yazın

simdi rüyasında biri demiski hadi hayırlı olsun sen hacı oldun buda cok sevinmis

bana anlattı oda bakmıs netten bende baktım evliler icin pek hayırlı bisey demiyolar ama burda anlayan kisiler vardır diye düsünüyorum

bilgilendirirlerse süper olur ....

Totosu açıkta kalmis olabilir mi?
Benim dun kalmis, butun gece 3 tekerlekli bisikletimi aradim ruyamda, survivor adasindan cikti meret.

Saka bi yana ben olsam o ruyanin altinda bir sey aramam ya. Her ruyanin anlami da yoktur bence.
yazık kıza rezil oldum dedim bak yazalım bi sürü yorum gelcek
yazıyo bana ee hani senin sitede 15 dakka oldu
yazan yok diyoo :))))
forsum bozuldu

hani derler böyle kabe hac falan rüyaları iyidir vs diyee o acıdan aklıam geldi burda diyanetten olan bazı kızlar varya belki onlar görür dedim ama

Gün içinde bilinç altına giren bir söz yada bir durum rüyasında o şekilde görünmüştür. Her rüyayı bir yoruma bağlamayın.
Hayırlısı olsun deyin..

Rüyayı bilemem ama kocasından kurtulsa iyi olur gibi geldi. Ordu mensubu sanki kadın.

Güzel bir ruya bence neye yorulursa o çıkar derler.eşiyle arası düzelecek birlikte hacca gidecekler bence

Back
X