Arkadaşımın söylediğine normal mi ?

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
31
Bugün arkadaşımla görüştüm ve beni çoooook kilo almış buldu baya bi yorumlar yaptı 57-58 kilo civarıydım normalde 63-64 oldum sen kesinlikle 63 durmuyorsan 70 80 gibisin dddi eşin seni bu halinle nasıl beğeniyor hiç şu kız daha güzel söyle ol falan demiyor mu dddi baya moralman dibe batırdı yani ..bende aşk insanın gözünü kör ediyor herhalde halimden çok memnun falan dedim ...sizede Böyle diyenler oluyor mu bozuluyor musunuz

Bugün arkadaşımla görüştüm ve beni çoooook kilo almış buldu baya bi yorumlar yaptı 57-58 kilo civarıydım normalde 63-64 oldum sen kesinlikle 63 durmuyorsan 70 80 gibisin dddi eşin seni bu halinle nasıl beğeniyor hiç şu kız daha güzel söyle ol falan demiyor mu dddi baya moralman dibe batırdı yani ..bende aşk insanın gözünü kör ediyor herhalde halimden çok memnun falan dedim ...sizede Böyle diyenler oluyor mu bozuluyor musunuz
Bir de normal mi diye soruyor musun?:KK11:

Ben halimden memnunum eşimde benden bizde bir sorun yok ama senin bu sorunlarınla seni kabul etmeyecek biri var demek ki hayatında deseydiniz keşke

Eşinizi tanıyor mu görüşüyo mu?
Eşin seni beğenmez derken gözü var gibi sanki adamda
Ailecek arkadaşız gözü olduğunu düşünmüyorum ama eşim çok spor yapan biri onun eşide hiç yapmıyor ..eşin o halinle seni nasıl beğeniyor gibi bişey hissettim gbi geldi belki sadece iyiliğim içinde demiş olabilir

Back
X