Arkadaşımın söylediğine normal mi ?

“Ay canım inşallah bigün seni de her halinle beğenen bi adam çıkar da anlarsın” diyip kesseydiniz ya görüşmeyi. Böyle arkadaş mı olurmuş.

Bu arkadaşla ilişkinizi direk kesin.

Bu tip insanlara "enerji vampiri" denir.
Bütün enerjinizi böyle emer.
Çok büyük ihtimal sizi içten içe kıskanıyor.
Bir dahakine siz de ona "senin kocan seni bu fesatlıkla nasıl çekiyor ? Ben de onu anlamıyorum mesela" deyip kalkın gidin bence.

Aşk insanın gözünü kör ediyor heralde demeniz eşinizin kötü yönlerini görmediğiniz anlamını taşır.Hem alakasız ,hem de gereksiz bir cümle kurmuşsunuz.

Arkadaşa gelecek olursak,pek iyi niyetle söylenmiş bir söz gibi gelmedi alınan kilo verilebilir ama ağızdan Nasıl çıkıyor ilk başta o önemli.Laf olsun diye boş şeyler söylemiş,sen de canını acıtacak birşey söyleyip araya mesafe koyabilirdin.Zaten dost degilmiş o.

Kilo almis insana kilo aldin diye soylenmesi nedir ya. Biz körüz dimi kendimizdeki degisikligi farketmiyoruz aa soyledigin iyi oldu ben hic goremiyordum sanki.
Ben kilo veren bi insana bile kilo vermissin diyemiyorum, eskiden kilolu muydum ki der belki bu konuda takinlidir uzulur kirilir diye. Millet hödük ya.

Samimi bir arkadaşsa hayırdır nooldu neden bu kadar kilo aldın diye sorması kilo ver demesi normaldir ama kimsenin haddine değil benim sevgilimin veya eşimin beni hangi vücut şekliyle beğenip begenmiyecegini bana akıl verir gibi söylemek. Ben sizin gercek dostunuz arkadaşınız olduğunuza inanmıyorum.

Bugün arkadaşımla görüştüm ve beni çoooook kilo almış buldu baya bi yorumlar yaptı 57-58 kilo civarıydım normalde 63-64 oldum sen kesinlikle 63 durmuyorsan 70 80 gibisin dddi eşin seni bu halinle nasıl beğeniyor hiç şu kız daha güzel söyle ol falan demiyor mu dddi baya moralman dibe batırdı yani ..bende aşk insanın gözünü kör ediyor herhalde halimden çok memnun falan dedim ...sizede Böyle diyenler oluyor mu bozuluyor musunuz
yook artık..
bunlar arkadaş değil bence ben bir arkadaşıma şu cümleleri kurama kırılır diye korkarım, ayrıca ne haddime eşinin onu beğenip beğenmemesi,
sen onu bozmazsan o sana bu tarz şeyler söyleyip seni aşağıya çekmeye devam edecektir,
izin verme

Sen benim adama göz mü diktin hayırdır diyeydin keşke bacım:KK11:Allahım kadın resmen kusmus sana olan hislerini.Ondan uzaktır.Sİnsirella demek:sopa:

Valla ağzının ortasına cakilasi insan . Sakaninda bı dozu bı şeyi var. Ne bu cekememe. Bence sizde onun illaki vardır konusçak biseyi aynı size yaptığını yapın

:oha:
Ne hasta ruhlu bir kadınmış o..
"Benimki beni beğeniyor da fikrimi sorduğuna göre senin hayatında böyle biri var demek ki" deseydin..

Bugün arkadaşımla görüştüm ve beni çoooook kilo almış buldu baya bi yorumlar yaptı 57-58 kilo civarıydım normalde 63-64 oldum sen kesinlikle 63 durmuyorsan 70 80 gibisin dddi eşin seni bu halinle nasıl beğeniyor hiç şu kız daha güzel söyle ol falan demiyor mu dddi baya moralman dibe batırdı yani ..bende aşk insanın gözünü kör ediyor herhalde halimden çok memnun falan dedim ...sizede Böyle diyenler oluyor mu bozuluyor musunuz
Mahsus sormuştur hadsiz insan haddini bildirin...

Back
X