arkadasimin tavri sinirimi bozdu..

siz cahil bir insan değilsiniz..bakın sadece ifadede aksaklık oldu sanırım:)dünya güzelide olsaydı sonuçta hasta dr ilşkisi değilmi..
Evtt amabu kadin kompleksli oldugu icin herkes ona bakiyor saniyor dedim..yanlis anladi...uzattikca uzatti sorunu var belki uzerine gitmemek gerek

insanında en çok sinir eden iyilik yaptığın kişinin bunu yapması..o arkadaşına birdaha yardımcı olma anlasın ne yaptığını..kendini hiç üzme..doktor arkadaşını ara eğer sana nasıl insan göndermişsin falan derse sende patavatsızmış bende yeni anladım kusura bakma falan de..ama sanmıyorum demeye cesaret edemez..

Aramayada yüzüm yok acikcasi..

Aramayada yüzüm yok acikcasi..

Niye yuzunuz yok, cirkin birini yanina gonderdiniz diye mi?

Hala kurdugunuz cumleninn yanlisligini kabuk edeceginize; ne yapayim cirkin o , dr.ona bakmaz deyip diyorsunuz.

Cok buyutuyorsunuz. Kiz kalkip niye öyle bakiyorsun dememistir herhalde. Cok kiymetli arkadasinizda " nasil olurda zerrin bana boyle birini gönderdi, hic yakismadi bak guzelligine simdi " diye düşünmüyordur. Bu son msjin size , ne denilse ayni cumleleri kuruyorsunuz cunku

Nedense bazilari alindi anlamadim..

Valla sizin konuları okuyunca aklima bensibelim2 geliyor.
Neyse konuya dönersek, simdi kimse kisisel tercihlerinden dolayı yargilanamaz.
Cirkin insan taciz edilmez diye bir kural da yok.
Doktor bey arkadaşınıza sizden dolayi ilgili davranmistir. O da tipik bir yurdum kizi tavri sergilemis işte.
Selam verdi, kesin ......

erkek doktor kadın doktor diye ayırmak her ne kadar bence yanlışsa da kişinin tercihine saygı duyulmalıdır. ammaaa doktorun erkek olduğunu gitmeden bildiği halde gittikten sonra ama bana baktı yeaaaa diyen kişinin bu yaptığı tercih farklılığı değildir. çünkü kişi daha gitmeden önce doktorun erkek olduğunu biliyor. haa baştan bu arkadaş doktoru önerdiğinde teşekkür ederim canım ama ben bayan doktor tercih ediyorum deseydi eğer o zaman tercih farklılığına saygı duyulabilirdi.

Selam verdi borclu cikti adam..sibelimm niye geldi aklina?o cok guzell taam mi?onun kocasi cok kiskan herkes onu kiskaniyorr...bu arkadasim acaba o nickle buraya uye mi cok benziyolar..

:) jinekologlar kadin orasi gormekten bikmistir zaten.
Bence cok takma kafana, eminim arkadasin sallamamistir bile. Doktorlar kac cesit insanla karsilasiyolar. Duygularinin o kadar cok hassas kalacagini ve cok uzuleceklerini yada bozulucaklarini sanmam. Umursamamistir bile anladiysa.

Tamam sapik olanlari cok nadir de olsa cikiyor, ama her meselekte var.

Zerrinin konularindan hangi sayfayi tiklasam hep polemik cikiyor karsima. Surekli insanlari tersliyor. Beni de engellemis galiba. Cevap yazmiyor.

Dr. Erdal Atabek'in kitaplarından birinde anlatılan "mesleki deformasyon" diye bir şey vardır. Atabek'e gençliğinde arkadaşları takılırmış, ne güzel bir sürü göğüs görüyorsunuz diye, o da konuyu bir doktorun gözünden açıklar: sizin "meme" olarak baktığınız şeye ben baktığımda yağ kütlesi, süt kanalları vs görüyorum diye. Hatta mesleğe ilk başladığı zamanlarda özel hayatında da olay esnasında saymaya başlardım der "yağ kütlesi, süt kanalları, hop bütün heyecan giderdi" diye :) Uzun lafın özü, arkadaşınızın da aynı şeyleri düşündüğüne eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…