- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Evtt amabu kadin kompleksli oldugu icin herkes ona bakiyor saniyor dedim..yanlis anladi...uzattikca uzatti sorunu var belki uzerine gitmemek gereksiz cahil bir insan değilsiniz..bakın sadece ifadede aksaklık oldu sanırım:)dünya güzelide olsaydı sonuçta hasta dr ilşkisi değilmi..
Gecen cuma arkadasim doktora gitmek istedi.rapor alicakmis kendini iyi hissetmiyormus falan filan.neyse benim bir arkadasim var jinekolog.40 yaslarinda bir erkek doktor.bende yardim etmek istedim.ben arkadasima yonlendireyim seni dedim.ok dedi.aradim gelsin dedi.Neyse gittiler hallettiler.bugunde bana yeni geldik ise.sabah sabah sinirimi bozdu.esimde geldi yanimda dedi .birlikte gittik doktora.ben normalde erkek jinekologa gitmem ne olur ne olmaz bilmem ne.ya sen ne diyorsun dedim.ne tuhaf insansin.adam istese bir suru kiz var etrafinda sana gelene kadar.aa niye ole diyorsun bana bir tuhaf bakti zaten demesin mi.elimde kalicakti ya kadin cok sinirlendim.benim arkadasim gayet hos bekar egitimli kültürlu bir doktor.yani bole demek istemiyorum ama guzel bir kadin degil kendisi.ona niye baksin...yine kendim ettim kendim buldum.guya yardim edeyim dedim olaya bak.arkadasimada ayip oldu.umarim anormal bir davranista yada sozde bulunmamistirlar.arayamadimda çocuğu.sinirlerim bozuldu yine sabah sabah..biktim bu is yerindennn hayatimi mahvetti hep sorun hep sorun...cok sevdigim bir arkadasim .tanınmış biri bide.inanamiyorum nasil ithamlar bunlar..
Aramayada yüzüm yok acikcasi..insanında en çok sinir eden iyilik yaptığın kişinin bunu yapması..o arkadaşına birdaha yardımcı olma anlasın ne yaptığını..kendini hiç üzme..doktor arkadaşını ara eğer sana nasıl insan göndermişsin falan derse sende patavatsızmış bende yeni anladım kusura bakma falan de..ama sanmıyorum demeye cesaret edemez..
Aramayada yüzüm yok acikcasi..
Nedense bazilari alindi anlamadim..Niye yuzunuz yok, cirkin birini yanina gonderdiniz diye mi?
Hala kurdugunuz cumleninn yanlisligini kabuk edeceginize; ne yapayim cirkin o , dr.ona bakmaz deyip diyorsunuz.
Cok buyutuyorsunuz. Kiz kalkip niye öyle bakiyorsun dememistir herhalde. Cok kiymetli arkadasinizda " nasil olurda zerrin bana boyle birini gönderdi, hic yakismadi bak guzelligine simdi " diye düşünmüyordur. Bu son msjin size , ne denilse ayni cumleleri kuruyorsunuz cunku
E gitmesin o zaman.ben erkek oldugunu soyledim.niye sapik muamelesi yapiliyor.ne sacma.bir hafta rapor kullandi.bugun gelmis sacma salak konusuyor
Nedense bazilari alindi anlamadim..
Selam verdi borclu cikti adam..sibelimm niye geldi aklina?o cok guzell taam mi?onun kocasi cok kiskan herkes onu kiskaniyorr...bu arkadasim acaba o nickle buraya uye mi cok benziyolar..Valla sizin konuları okuyunca aklima bensibelim2 geliyor.
Neyse konuya dönersek, simdi kimse kisisel tercihlerinden dolayı yargilanamaz.
Cirkin insan taciz edilmez diye bir kural da yok.
Doktor bey arkadaşınıza sizden dolayi ilgili davranmistir. O da tipik bir yurdum kizi tavri sergilemis işte.
Selam verdi, kesin ......
Aramayada yüzüm yok acikcasi..
Zerrinin konularindan hangi sayfayi tiklasam hep polemik cikiyor karsima. Surekli insanlari tersliyor. Beni de engellemis galiba. Cevap yazmiyor.
onun çıkaramadığı bi siniri var da.. ne sebepten işte onu bilemiyırum
Kuyruk acisi diyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?