arkadasimin tavri sinirimi bozdu..

Ama bu gercek ipek.cok güzel bir sey sanki bide durmus sacma sapan konusuyor.yedi lafi oturuyor su an karsimda.

Ama bu gercek ipek.cok güzel bir sey sanki bide durmus sacma sapan konusuyor.yedi lafi oturuyor su an karsimda.
arkadaşın jinekolog olmasaydı bu kadına bakar mıydı? Mesela amele olsaydı??
Bazı insanları görünce mesleklerine inanamadığım oluyor. Diyorum "dışarıda görsem boş gezenin boş kalfası sanarım". Ama elbise, etiket vs bunlar çok önemli bizim ülkemizde. Yabancılardan bir jinekolog bir garsonla evlenebiliyor. Hiç sorun olmuyor. Bizde de "kültürlüyüz de kültürlüyüz, bilmem ne iş yapıyor" takıntısındayız. Diyecek bir şey bulamadım.

Hayir amele olsaydida bakmazdi.cunku yakışıklı biri.ayrica yemeyelim birbirimizi simdi.sen evlenirken esinin etiketine hic bakmadin mi?

Hayir amele olsaydida bakmazdi.cunku yakışıklı biri.ayrica yemeyelim birbirimizi simdi.sen evlenirken esinin etiketine hic bakmadin mi?
ben bakmadım haaa kocam eğitimli vs ama sırf eğitimli falan diye istemedim evlenmeyi... ve çevremde hatta akrabalarım arasında bile böyle örnekler var.. eşi lise mezunu olup da kendi üniversite mezunu olanlar.. konuna yorum yapmak istemiyorum çünkü seninle aynı düşüncede olmayanlara çok sert bi üslupla cevap veriyorsun ama bu mesajına cevap yazmak istedim çünkü bence herşey etiket değildir olamaz da..

Baktım kesinlikle. Hatta tipinden önce mesleğine bakarım adamın. Sonra meslekten geçtiyse kişiliğine inerim. Ama meslekte takıldıysa asla kişiliği için şans vermedim kimseye.
Ama ben büyük bir fabrikada çalışıyorum. Ne kadar yakışıklı çocuklar var bir bilsen. İçimden diyorum bazen "al şunu akla pakla mühendis önlüğü giydir. Oğlum az akıllı olaydın da okusaydın şimdi buralarda olmazdın"
Yani amale olsaydı tahmin edemeyeceğin durumlar çıkardı maalesef. Tip 15-17 yaş gurubu için 1. sıradadır.

Ha şunu eklemeyi unutmuşum. Şimdiye kadar asla ve asla insanların dış görünüşünden dolayı böyle kategorize etmedim. Allah herkese bir denk yaratmıştır. Biri böyle aşağılar ama ilahi adalet ona dıştan öyle bir kusur verir ki aşağıdağı insana imrendirir. Az sonra bir kaza geçirip bacağımızın kesilmeyeceğinin asla garantisi yok

E tamam cogu kadinda senin gibi düşünüyor.bu meslekte olan erkekler eli yuzu duzgunse populer oluyor hemcinslerimiz tarafindan iste...o yuzdende bu kiza bakmazdi dedim bu benim fikrim.ayrica tip olarakda daha iyi kadindan.yani ona kalmadi.

yine de kelimeye dökmen. bir kaç defa yinelemen sanırım itici olmuş.
sonuçta bazı dengeleri kabul etsek de kınama gurubunda olması biraz istenmeyen bir durum olsa gerek.
Sözsüz sanat diye bir şey var. İlla kelimeye dökülmesine gerek yok. Ya da her düşündüğümüzü söylememeliyiz. Çünkü bazı düşünceler şeytanın laflarıdır. O kadına doktor arkadaşına verilen fırsatların 1/1000 i verilseydi belki ülkeyi yönetenlerden olurdu. Bence geniş bir konu.

Ne alakasi var simdi..ben ikisini aybi resimde dusunemedim suc mu.ayricada cekici bir kadin degil bu benim fikrim.vu onu asagilmak mi ne alaka.abartma yetet

Ne alakasi var simdi..ben ikisini aybi resimde dusunemedim suc mu.ayricada cekici bir kadin degil bu benim fikrim.vu onu asagilmak mi ne alaka.abartma yetet
çekici bulmak zorunda değilsin ama kullandığın kelimeler aşağılama anlamında.
Bir tek ben mi böyle anlıyorum ya?
Bana katılan var mı bu konuda?

Sasirmiyorum artik, guzelik takintisi olan, aynadan kopanayan, guzellikten baska bir serveti olmayan insanlar cok artik. Iceriye senden once kiyafetin giriyor. Oncelerde de vardi fakat bu kadar aleni degildi.

Hemen hemen her mesajinizda arkadasim yakisikli bakmaz deyip duruyorsunuz. Diyecek soz bulamiyorum. Cok itici.

Kiz da sanki adama sapik demis gibi davranıyorsunuz. Sizin asil derdiniz asagilamak. Yoksa arkadasiniza soylenen degil

Sen gereksiz kadinin avukatligini neden yapiyorsun?ben dikkat cekici bir tip olmadigini belirttim.cunku kadin boyle birsey ima etti.

çekici bulmak zorunda değilsin ama kullandığın kelimeler aşağılama anlamında.
Bir tek ben mi böyle anlıyorum ya?
Bana katılan var mı bu konuda?
Nedense kimse benim o dedigime takilmadi.cunku bazi laflar soylenince cuk oturur.buda onlardan biri..durup dururken etmedim bu lafi..

Evet bakmaz.sapik oldugunu iddia etti ayrica.

Nedense kimse benim o dedigime takilmadi.cunku bazi laflar soylenince cuk oturur.buda onlardan biri..durup dururken etmedim bu lafi..
Burada cuk oturduysa ve herkes de bunu onayladıysa bilemiyorum gerçekten toplum değerlerinden ve normlarından şüphe ederim.
Bir kere söylersin geçersin ama bir çok kere defalarca olması resmen onu aşağıladığını gösteriyor.
Gerçekten aşağılamıyor musun?

Bende bu konuda gerikafalıyım gitiğim jinekolog doktorum hep kadındır ,

arkadaşının yapısını biliyorsan keşke erkek doktor tavsiye etmeseydi

ama ediyorsanda erkek doktor hakkında şikayet istemem deseydin , bir erkek doktor bana dokunmasını istemem ben aklı alsam yine kadın avukattam alırım
benim yapım böyle erkeklerin çoğu paraya endeksli bizim duysal ve narin oluşumuzdan bi haberler

Ben cogunluk dedim.yoksa herkes bakmiyor tabi benim cevremde örnekler var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…