arkadasimin tavri sinirimi bozdu..

Sen surekli ayni seyi konusuyorsun.bende sana cevap vermek icin ayni seyleri soylemek zorunda kaliyorum..nedense taktin

Nedense kimse benim o dedigime takilmadi.cunku bazi laflar soylenince cuk oturur.buda onlardan biri..durup dururken etmedim bu lafi..
ben takıldım açıkcası, hala daha ısrarlı benim arkadaşım yakışıklı, o kadın onun bakacağı tarzda çekici güzel vs deyip duruyorsunuz.. bu aşağılamaktır.. ya da ben öyle biliyorum..

ben takıldım açıkcası, hala daha ısrarlı benim arkadaşım yakışıklı, o kadın onun bakacağı tarzda çekici güzel vs deyip duruyorsunuz.. bu aşağılamaktır.. ya da ben öyle biliyorum..
Ya kardesim siz bunu neden soyledin diyorsunuz bende aciklama yapiyorum konu uzuyor sacma bir yere gudiyor.bu benim fikrim.kime ne ya..

Ya kardesim siz bunu neden soyledin diyorsunuz bende aciklama yapiyorum konu uzuyor sacma bir yere gudiyor.bu benim fikrim.kime ne ya..
neden söyledin demeseler de, tepkin abartılı olmuş diyenlere de cevabın aynı oldu iyi de.. neyse aynı kafada değiliz anlaşamıyoruz uzatmanın anlamı yok. hayırlı günler sana..

benim dr um erkek 11 yıldır..devlet hastahanesinin dr u..hep ona gittim..allah razı olsun ..doğumumuda aynı dr..la yaptım..önemli olan faydalı olması..sene 2014 bu konuşuluyorsa artık pes....

olamaz diye bir şey yok ipek ona bakarsan 2 hanım öğretmen abd de 16 yaşındaki oğlan öğrenci ile ilşkiye girmişler..buna göre kadın erkek ayrımı yapılırmı bilemiyorum..

Bidaha burdan birine yardim etmeyecem zaten bitti bu is...ona ne bakicak ya salliyor iste...benim arkadasim evli bir kadina bakmaz haa o evli olmasada bakmazdi o tipte birine..
ona hastası sıfatıyla bakıyordur bence..güzelde ,çirkinde olsa...

olamaz diye bir şey yok ipek ona bakarsan 2 hanım öğretmen abd de 16 yaşındaki oğlan öğrenci ile ilşkiye girmişler..buna göre kadın erkek ayrımı yapılırmı bilemiyorum..
bilmem işte yapılmaz ama jinekolog çok prestijli ve yakışıklıymış bakmaz yani herkese. Demek iyi meslekli ve güzel bir kadın gitseydi muayeneye taciz riski vardı.

bilmem işte yapılmaz ama jinekolog çok prestijli ve yakışıklıymış bakmaz yani herkese. Demek iyi meslekli ve güzel bir kadın gitseydi muayeneye taciz riski vardı.
Iyice abarttin siniri asma istersen...derhal ozur dile cirkinlesme.soylediklerimden bu cikmaz.yaran mi var guzelim jinekologlardan anlamadım ki taktin

kendini yanlış ifade etmiş olabilir ipek..yaşı,yada hayat tecrübesi itibari ile..ama demek istediği hasta dr..ilşkisi bence..

kendini yanlış ifade etmiş olabilir ipek..yaşı,yada hayat tecrübesi itibari ile..ama demek istediği hasta dr..ilşkisi bence..
Bazi tipler vardir iste iddiasiz olup kompleksli olup butun erkeklerin onlarin pesinde oldugunu düşünür bunu belirtmek icin demistim.aldi konuyu bastan yazdi mubarek.ayni kadin caycimizada bana bakiyor deyip duruyordu.bu kadin hasta.savunulcak nesi var ...

siz cahil bir insan değilsiniz..bakın sadece ifadede aksaklık oldu sanırım:)dünya güzelide olsaydı sonuçta hasta dr ilşkisi değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…