- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.093
- 498
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Sen surekli ayni seyi konusuyorsun.bende sana cevap vermek icin ayni seyleri soylemek zorunda kaliyorum..nedense taktinBurada cuk oturduysa ve herkes de bunu onayladıysa bilemiyorum gerçekten toplum değerlerinden ve normlarından şüphe ederim.
Bir kere söylersin geçersin ama bir çok kere defalarca olması resmen onu aşağıladığını gösteriyor.
Gerçekten aşağılamıyor musun?
tamam ben çıkıyorum konundan.Sen surekli ayni seyi konusuyorsun.bende sana cevap vermek icin ayni seyleri soylemek zorunda kaliyorum..nedense taktin
katılıyorum sana.. bana da arkadaşını aşağılıyor gibi geldi..çekici bulmak zorunda değilsin ama kullandığın kelimeler aşağılama anlamında.
Bir tek ben mi böyle anlıyorum ya?
Bana katılan var mı bu konuda?
Sagol varol....tamam ben çıkıyorum konundan.
kolay gelsin sana medar-ı iftar jinekolog arkadaşınla.
Masum insanlara iftira atani asagilarim evet..kendine baksin ole konussunkatılıyorum sana.. bana da arkadaşını aşağılıyor gibi geldi..
ben takıldım açıkcası, hala daha ısrarlı benim arkadaşım yakışıklı, o kadın onun bakacağı tarzda çekici güzel vs deyip duruyorsunuz.. bu aşağılamaktır.. ya da ben öyle biliyorum..Nedense kimse benim o dedigime takilmadi.cunku bazi laflar soylenince cuk oturur.buda onlardan biri..durup dururken etmedim bu lafi..
Ya kardesim siz bunu neden soyledin diyorsunuz bende aciklama yapiyorum konu uzuyor sacma bir yere gudiyor.bu benim fikrim.kime ne ya..ben takıldım açıkcası, hala daha ısrarlı benim arkadaşım yakışıklı, o kadın onun bakacağı tarzda çekici güzel vs deyip duruyorsunuz.. bu aşağılamaktır.. ya da ben öyle biliyorum..
neden söyledin demeseler de, tepkin abartılı olmuş diyenlere de cevabın aynı oldu iyi de.. neyse aynı kafada değiliz anlaşamıyoruz uzatmanın anlamı yok. hayırlı günler sana..Ya kardesim siz bunu neden soyledin diyorsunuz bende aciklama yapiyorum konu uzuyor sacma bir yere gudiyor.bu benim fikrim.kime ne ya..
benim dr um erkek 11 yıldır..devlet hastahanesinin dr u..hep ona gittim..allah razı olsun ..doğumumuda aynı dr..la yaptım..önemli olan faydalı olması..sene 2014 bu konuşuluyorsa artık pes....Gecen cuma arkadasim doktora gitmek istedi.rapor alicakmis kendini iyi hissetmiyormus falan filan.neyse benim bir arkadasim var jinekolog.40 yaslarinda bir erkek doktor.bende yardim etmek istedim.ben arkadasima yonlendireyim seni dedim.ok dedi.aradim gelsin dedi.Neyse gittiler hallettiler.bugunde bana yeni geldik ise.sabah sabah sinirimi bozdu.esimde geldi yanimda dedi .birlikte gittik doktora.ben normalde erkek jinekologa gitmem ne olur ne olmaz bilmem ne.ya sen ne diyorsun dedim.ne tuhaf insansin.adam istese bir suru kiz var etrafinda sana gelene kadar.aa niye ole diyorsun bana bir tuhaf bakti zaten demesin mi.elimde kalicakti ya kadin cok sinirlendim.benim arkadasim gayet hos bekar egitimli kültürlu bir doktor.yani bole demek istemiyorum ama guzel bir kadin degil kendisi.ona niye baksin...yine kendim ettim kendim buldum.guya yardim edeyim dedim olaya bak.arkadasimada ayip oldu.umarim anormal bir davranista yada sozde bulunmamistirlar.arayamadimda çocuğu.sinirlerim bozuldu yine sabah sabah..biktim bu is yerindennn hayatimi mahvetti hep sorun hep sorun...cok sevdigim bir arkadasim .tanınmış biri bide.inanamiyorum nasil ithamlar bunlar..
olamaz diye bir şey yok ipek ona bakarsan 2 hanım öğretmen abd de 16 yaşındaki oğlan öğrenci ile ilşkiye girmişler..buna göre kadın erkek ayrımı yapılırmı bilemiyorum..Öylesine bir konuşma gibi demiş geçmiş olamaz mı?
Bence sen fazla üstünde durmuşsun.
Kadın doğumcu diye “sapık” sıfatını alması sanki daha kolay gibi görünüyor bazı insanlara ama öyle değil bence, hiç beklemediğiniz her türlü meslek gurubundan pek tabi sapık çıkabilir. Geçen gazete yazıyordu okul müdürü beden eğitimi öğretmenini odasına çağırmış, kadın müdürün hareketlerinden şüphelenmiş şikayet etmiş. Meğerse masanın altından kadınla konuşurken orgazm oluyormuş. Müdürün masanın altındaki çöp kutusunda sperm bulaşmış peçeteler bulunmuş. Öğretmen şikayet etmiş yani..
Buna ne dersin?
ona hastası sıfatıyla bakıyordur bence..güzelde ,çirkinde olsa...Bidaha burdan birine yardim etmeyecem zaten bitti bu is...ona ne bakicak ya salliyor iste...benim arkadasim evli bir kadina bakmaz haa o evli olmasada bakmazdi o tipte birine..
bilmem işte yapılmaz ama jinekolog çok prestijli ve yakışıklıymış bakmaz yani herkese. Demek iyi meslekli ve güzel bir kadın gitseydi muayeneye taciz riski vardı.olamaz diye bir şey yok ipek ona bakarsan 2 hanım öğretmen abd de 16 yaşındaki oğlan öğrenci ile ilşkiye girmişler..buna göre kadın erkek ayrımı yapılırmı bilemiyorum..
Iyice abarttin siniri asma istersen...derhal ozur dile cirkinlesme.soylediklerimden bu cikmaz.yaran mi var guzelim jinekologlardan anlamadım ki taktinbilmem işte yapılmaz ama jinekolog çok prestijli ve yakışıklıymış bakmaz yani herkese. Demek iyi meslekli ve güzel bir kadın gitseydi muayeneye taciz riski vardı.
Tabikide bakmaz...ona hastası sıfatıyla bakıyordur bence..güzelde ,çirkinde olsa...
kendini yanlış ifade etmiş olabilir ipek..yaşı,yada hayat tecrübesi itibari ile..ama demek istediği hasta dr..ilşkisi bence..bilmem işte yapılmaz ama jinekolog çok prestijli ve yakışıklıymış bakmaz yani herkese. Demek iyi meslekli ve güzel bir kadın gitseydi muayeneye taciz riski vardı.
Bazi tipler vardir iste iddiasiz olup kompleksli olup butun erkeklerin onlarin pesinde oldugunu düşünür bunu belirtmek icin demistim.aldi konuyu bastan yazdi mubarek.ayni kadin caycimizada bana bakiyor deyip duruyordu.bu kadin hasta.savunulcak nesi var ...kendini yanlış ifade etmiş olabilir ipek..yaşı,yada hayat tecrübesi itibari ile..ama demek istediği hasta dr..ilşkisi bence..
siz cahil bir insan değilsiniz..bakın sadece ifadede aksaklık oldu sanırım:)dünya güzelide olsaydı sonuçta hasta dr ilşkisi değilmi..Bazi tipler vardir iste iddiasiz olup kompleksli olup butun erkeklerin onlarin pesinde oldugunu düşünür bunu belirtmek icin demistim.aldi konuyu bastan yazdi mubarek.ayni kadin caycimizada bana bakiyor deyip duruyordu.bu kadin hasta.savunulcak nesi var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?