Arkadaşımın tavrını anlamadım..

baharimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
78
0
86
Diğer
merhaba bir arkadaşımın bebegi oldu bebegi görmeye gitmek istedim haber verdim.bebek 4 aylıktı haber verdigimde aynı dönem 2 kez erteledi ben sana haber veririm dedi ve şimdi 3 ay geçti hala haber yok.karşılaşınca çok samimi davranıyor.anlamadım çok çevresi olan biride degil?çözemedim

Sanırım bebeği göstermek istemiyor.
Daha önce de duymuştum böyle şeyler.
Nazar değmesin diye çok yakınlar hariç kimseye göstermezmiş bazı insanlar.
Tabi siz hariç herkes gidip gördüyse o zaman da sizinle görüşmek istemiyordur.
Fakat bunu kırmadan yapmaya çalışıyordur.
Çok önemsemeyin bence.
Karşılaştığınız vakitlerde iyi niyetinizi sürdürün ancak görüşmek için üstelemeyin

bence seninle samimi olmak istemiyor.gördüğü yerde canım cicim diyor,ama evine kabul etmiyor.ya da misafir ağırlamak zor geliyor.ikram,temizlik vs..

bir arkadasin dedigi,gibi bence agirlamak istemiyor , çunku temizlik ikramlari hazirlamak ozr geliyor.. ilk bebegiyse eger dahada zorlaniyor olabilir, ister istemez bilgisizlik var :)) bencede ustelemeyin artik, sizi çagirirsa gidin çagirmazsa hediyesini baskasina hediye edin :65::63:

bende ziyaret için biraz geçiktim sanırım oda bunun intikamını alıyor.ama aradan 3 ay geçti ve çagırırsa ne diyecegimi bilmiyorum

bende ziyaret için biraz geçiktim sanırım oda bunun intikamını alıyor.ama aradan 3 ay geçti ve çagırırsa ne diyecegimi bilmiyorum

sanırım sizin içiniz gidiyor gidip bebeği görmek için...yine geleceğim diye aramayın sakın.banada sizi istemiyor gibi geldi.bir araya gelmek istemiyor ama yoldada karşılaştığınız zaman ayıp olmasın diye konuşuyor bence...vazgeçemeyeceğiniz bir insanmı?bana o şekilde davranılsa silerim.

bebek ziyareti diye bi konu daha açılmış buraya..onu okuyun isterseniz..

belki bebeğine nazar değicek korkusuyla istemiyo olabilir..
yada aranızda olumsuz bişey geçtiyse kırmadan uzaklaşmak istiyodur arkadaşların dediği gibi..
ama üstüne giderseniz yüzsüz duruma düşersiniz..
zamanı geldiğinde çağırır belki..

Arkadaşım
Arkadaşınızın sıkıntıları olabilir. Misafir ağırlayacak donanımı yoktur veya ailesin de bir sorun olduğu için erteliyor olabilir. Belki de, sizinle sohbet etmekten hoşlanmıyordur ve araya mesafe koymak istiyordur.Siz de bu masafeyi almışsınız ama kabul etmek istemiyorsunuz gibi görünüyor. Bence daha fazla kurcalamayın, unutun gitsin.. Siz de yolda gördüğünüz de konuşun ve samimiyetinizi daha ileriye taşımayın.Bu durum da ya size ayıp ettiğini düşünüp çağıracak yada artık yolda da sizin görmeyip hayatından çıkaracak..

üşenmiştir belki...
Bugün yarın derken çağıramamıştır. Şimdi de o kadar zamandan sonra utanıyordur.

sen üstüne düşeni yapmışsın. Üşengeçlik vs bunlar hep bahane bence. Bir insan yakın arkadaşını tek çayla da alabilir. ille ikram vs problem etmesine gerek yok. Çünkü yakın arkadaş eksiklerini görmez.
Senin yerinde olsam hediyemi bir şekilde punduna getirip veririm çocuk büyümeden buyu sana vereyim derim şakayla karışık...

ben duygularını belli eden biriyim beni evine kabul etmeyen kişiyle ilişkimi çok sürdüreremem hissettiririm ona gerginligimi o yüzden bu ilişkinin akıbeti belli böyle giderse..böyle birine de hala deger verip hediye verip vermeme konusunda kararsızım

Töbe yaa millet gelsin die can atar kadında gelmesin diye ne yapıyor bence boşverin.
Bizde komşumuzun gelinine gitmiştik.Kayınvalidem tam öpmek için kalktı elini uzattı kız loğusayken öpemem sizi diye iter gibi yaptı.Öyle tuhaf oldumki kaç yaşında kadın gelmiş ayağına yaptığı şeye bak.Bende hiç öpmedim hayırlı olsun bile demedim 5 dk geçti hadi anne gidelim işlerim var dedim iyi yaptım ohh canıma değsin

ne tuhaf insanlar var ya:19:
boşversene canım gitme arama sorma.bir insan gerçekten önemli bir sebep yoksa 2 defa reddedilmez
arayacağım dediyse de aramalı
bundan sonra arasa da gitme:31:böylesiyle samimi de olma derim ben:97:

Valla arkadaşım ben sana bişey diyeyim mi?Bizim başımıza ne geliyorsa iyi niyetliliğimizden ve ince fikirlerimizden geliyor..İnsanlar ne kadar rahat ne kadar geniş olmuşlar.Sen gitmek istediğini belirtmişsin.Gerisi ona kalmış.Boşverrr ne takıyosun kafana...

Back
X