Arkadaşımın tepkisi nedir sizce? Tokat attı bana:(

arkadaşınız size tokat atmış farkında mısınız? bence böyle bir manyak sevmiyorsa kesin iyi biridir o görüşmenizi istemediği. kim ki o ya da sana tokat atıyor çok ilginç çok sakinsin....

Ister hoşlanıyor olsun ister nefret ediyor olsun tokat atmak ne demek ? Siz de gelmiş benden hoşlanıyor mu diye soruyorsunuz. Pes doğrusu. Bir an önce hayatınızdan çıkarın bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi mesafe koydum diyorsunuz, bi konuşmuyorum hiç diyorsunuz. Bence size tokat atan çocukla hala konuşuyorsunuz. Hayır konuşmasanız nasıl sizin yanınıza gelmesini engelleyecek diğer çocuğun anlamadım. O değil cidden bazı kadınlarımız kıskançlık sebebiyle tokat yemekten falan tuhaf bir haz duyuyor.

bence hoşlanıyor ve çok kıskanıyor

Aynen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu sorgulamamanız da garip.O kişiyi sizden uzak tutmaya çalıştığını fark ettiğiniz halde bir şey dememişsiniz.Kimin sizden uzak,kimin yakın olacağına siz karar verirsiniz.Bana tokat atan adama da iyi kulak çınlaması yaparım,kim duyarsa duysun.

Tokatı senden hoşlanırken atıyorsa çıkmaya başlayınca neler yapar.
Sende ona yapıştırsaydın sonra hoşlanıyo mu diye düşünürdün

hadsiz bi insan. psikopat bile diyebilirim. ben bile ürktüm şu yersiz davranışından arkadaşının yani. arkadaşlığına devam edersen kafa göz dalacak potansiyel hissettim. degil arkadasım bana tokat atacak...''lan'' bile diyemez. ne bicim bi insanmıs.

bi tokattan rapor alinip sikayet edilcek kadar yaygara koparmaya gerek yok bana gore.en basta buna izin vermemn gerek. ama yaptiysada o an haddini bildir sende bi tane patlat.sen hakkindan gelemiyosan gelicek birileriyle konus.neden tepkisiz kaliyosunki.ne haddine yani.sorunun cevabina gelirsek senden hoslandigi gayet acik.

Senden hoşlanan biri sana neden tokat atsınki ? Sevse aşık olsa kim bilir neler yapacak !? Ayrıca emreyle samimi değilseniz hayatınıza burunun sokmaması için tavrınızı ortaya koyarsınız. Gayet şiddete meyilli biri demek ki.

sana tokat attı sen ne yaptın öylee durdun mu karşısında hala hoşlanıyor mu diye soruyormusun bide 'ya hoşlanmasını yerim onun ben o kim bana tokat atıyo' demeli ve tavrını koymalısın bence

Tokat atacak kadar neden karışıyor,kesin sizden hoşlanıyor kıskançlıktan çatlıyor belli .
Sakın onunla arkadaş kalmayın,keşke azının payını verseydiniz
böyle şeyler olunca insan ileride düşünüyor niye böyle yapmadım diye pişman oluyor.

Adam senden hoslanmakla kalmiyor.
Baya belalin olma yolunda emin adimlarla ilerliyor..
Istemedigi kisiyle gorusmeyi engelleme, tokat atma..
Su anda hosuna gidiyor gibi gorunuyor burdan bakinca ama endise verici bir durum bence..

Allahım ya Rabbimmm... Ne hasta insanlar var ya..
Bulmacada Emre'nin alternatifi ne diye sorsalar 3 tane boşluk bırakırlar.. Bu adam tam bir hayvan affedersin ama.. hayvanın kelime anlamını tamamen karşılıyor.. Terbiyesiz!! Ona mı kalmış. Hadsiz, yerinde olsam selamını bile almazdım.. Şikayet et bence.. Sinirlendim.

niye tokat attığının ne önemi var.hiç de normal birisi değil uzak durmalısın.tokat nedir yaaa?biraz da saf birisin sanırım böyle bir durumda ona haddini bildirmeliydin.neyseee olan olmuş,hiiiç yüzüne dahi bakma o kişinin bence

Adama Bak Sevgili Değil Bişiyin Değil Gereksiz Kıskançlık Triplerine Girip Basıyor Tokadı Sende Hiç Umursamıyorsun Pes!!

Aslında Sorunlu Tipler Ufaktan Ufaktan Belli Ediyorlar Kendilerini de Bunu Anlayacak Kafa Nerde

Bu Tv'lerde Gördüğümüz Kadın Cinayetleri Böyle Başlıyor Farkına Varırsın Umarım

İkisi de senden hoşlanıyor bu durumda ve birisi sana tokat atabilmeyi kendinde hak görecek kadar ruh hastası takmış sana kafayı. Yerinde olsam ikisiyle de iliskimi keserim.

Kizim canim sen kafayimi yedin illa cocugun agzini burnunu dagitmasimi lazim ki kes bu cocukla ilisigini. Aman diyip tokat ne ya saka gbi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…