Arkadaşımın tepkisi nedir sizce? Tokat attı bana:(

Çocukla samimiyetim çok yok diyosun ee sana tokat atacak yüzü bulmuş ama?
Sen de ciddi ciddi millet duymasın diye tokatı yiyip oturdun mu?
Tokat yemen çok sıradan bi'olaymış gibi "hoşlanıyo mu acaba ondan mı vurdu" diye düşünüyosun bi'de. Takılman gereken noktadan çok uzaksın yalnız.
Pes valla sen daha çok tokat yersin:26:

Tabi ki hoşlanıyor ve hatta aşık bile denebilir tokat bu öyle kolay mı?
Zaten bir erkeğin hoşlandığını buradan anlayabiliyoruz, tokatın şiddetine bağlı olarak hoşlanma oranı değişiyor tabi.
Sevgi derinleştikçe kollarından tutup sarsma, saçlarından sürükleme vs gerçekleşiyor ki artık bu noktada kişinin kadınından vazgeçmesi mümkün olmuyor.
Hatta bazı hanımlar hamileyken dahi eşlerinden dayak yiyebiliyorlar hele karna tekme olayı var ki bu ender leyla-mecnun aşklarında görülen bir hadise.
Ne demişler "derici sevdiği deriyi yerden yere vururmuş"

Kardeşim, arkadaşım deli misiniz Allah aşkına
Ne demek bana tokat attı ve ne demek acaba hoşlanıyor mu?
Hoşlansa ne olur hoşlanmasa ne olur ve hatta aşkından ölse ne olur?
Azıcık kendinize saygınız olsun yahu...

Canım hoşlanmak ne kelime psikopatça seviyor ya onunsun ya kara toprağın

senden hoşlansa ne olacak bunu mu düşünüyosun ya bazen sizi anlamakta güçlük çekiyorum ya cidden...
hayret bişeysin sanane adam sana tokat atmış daha ne düşünüyosun hayatından çıkar bir an önce.
ben olsam kesin şikayet ederdim okul içinde herhangi birine uygulanan darp tokat da bi darp bu arada! terör suçuna girip uzaklaştırma alması demek hiç düşünmezdim ya böyle insanlar üniversite okuyo ya tiksiniyorum ya gerçekten sizede hayret ediyorum devam edin bu kafayla hee senden hoşlanıyo kıskançlıktan gözü dönmüş..
ilerde evlenip buraya gelip öşöm bönü dövoyoo diye aglarsınız ilerde. töbe yarabbim gece gece tepem attı.

Bana da senden hoslaniyor ve kiskanclik krizine girmis gibi geldi. Amaa psikopatca. Boyle adamin hoslantisinin icine tukururdum ben. Ne hakla tokat atiyormus? Sen de ne diye sessiz kalmissin ki, cok ilginc.
Tokada niye boyle tepki verdi, acaba hoslaniyor mu diyerek normallestirmissin. Aklini basina al bence. Sonra daha cok tokat yersin, bunlari da askin parcasi sanirsin.
Dua et basina bela olmasin bu kisi, birak hoslanmasini filan allasen.

insan sevdiğine,hoşlandığına kıyamaz gözünün içine bakar,burda arkadaşın kendi egosu sarsıldığından,senin üzerinde iktidar kurmak istediğinden sana tokat atmış.sağlıklı bir ruh halinde değil.

Ya senden hoslaniyir ya d karsidaki cocugun acigini buldu ama tokat attigi icin iletisimini kesmen lazim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz bu terbiyesizle hala konusuyor musunuz.

o kimki sana tokat atıyor? bu tokattan sonra hoşlansa nolur terbiyesiz. erkeklik ölmüşş.

Ya bu Emre dediğin zat,senden hoşlansa ne olur hoşlanmasa.ALOOOOOO TOKAT ATMIŞ SANA TOKAAAAAATTTTT.Nasıl bu kadar önemsiz bir ayrıntıymış gibi bahsedersin.Hala işin sendne hoşlanıyo mu kısmındasın.Napıcaksın,sana tokat atan gururunu kıran,seni öal gibi gören biriyle mi birlikte olacaksın.O tokat attığı halde görüşmeye devam etmişsin ki,dün çocuğun senin yanına yaklaşmasına izin vermemiş.Eşya mısın sen.Senin gururun onurun haysiyetin kendi fikrin aklın yok mu.Kimle arkadaşlık yapıp yapmayacağına sen karar vermeiyor musun.Yazık ana babalarınıza.Sizi okutuyorlar.Siz de okulda serseri,yontulmamış erkeklerin kölesi oluyorsunuz.Allah sana akıl fikir versin.He he Emre hoşlanıyor senden zil tak oyna.Yarın tekme tokat girişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…