arkadaşımın terbiyesizliği

rapunzelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
65
2
68
İstanbul
meraba kızlar daha önce de bi konu hakkında fikrinizi almıştım ve sizin yine yardımınıza ihtiyacım var beş senedir çok samimi olduğumun bir arkadaşım var kendisiyle her gün beraberiz. benim hoşlandığımın bir çocuk var onunla tanıştığımda arkadaşımda yanımdaydı çocuk benimle çok ilgilenmişti adımı sorduğunda bana adımla alakalı birinin şarkısı buldu açtı neyse yani özetle arkadaşım durumu çok iyi biliyor. benim sorunum bu arkadaşımın çocuktan etkilendiğini hisstmem bi gün arkadaş ortamında benim hoşlandığım çocuktan bahsederek beni faceden eklemiş dedi. beynimden vurulmuşa döndüm orda ben varım ve öyle bir halde söylediki sanki aşkını itiraf etmiş gibi ve bana arada garip sorular soruyo hiç o çocuğu görüyo musun ya da instagramda onu beğeniyo musun gibi ve ben artık bu kıza fırsat vermek istemiyorum onu eklemesi de yalan çünkü biz kendi aramızda konuştuğumuz da bana ben ekledim dedi ve ertesi gün de kızlara beni takip etti derken çocuğun ona yazdığı izlenimini verdi ben ertesi gün siz ne konuştunuz dediğim de cevap veremedi geveledi lafı ben bu duruma müdahale etmek istiyorum ama sinirliyim şuan ne düşünüceğimi bilmiyorum.akıllıca hareketi etmek istiyorum lütfen tecrübeli hanımlar bana yardım edin lütfen

Böyle çok insan tanıyorum ve nefret ederim.Eger tepkinizi göstermezseniz devam edecekler.Üzülerek söylüyorum ki böyle oldugunu fark ettigim hicbir insan degismedi.Ama size karsı degisebilir.En azından çekinebilir.Öncelikle tepki gösterin ona onun diliyle konusun veya çocukta size karşı bir şey hissediyor sizde ona hissediyorsanız bunu o kıza gösterin.Belki geri çekilir
Dipnot: Bu arkadaşınıza fazla güvenmeyin derim.

Kacabildigince uzaga kac boyle insanlardan. Arkadasim demeniz bile sasirtti beni, hala arkadas kalmayi dusunmuyorsunuz herhalde sizin hoslandiginiz erkege yazan kisiyle?

Yahu nebicim dostluklar var, sasirip kaliyorum duydukca.

belliki kızda hoşlanıyor çocuktan. belki siz ilk söylediğinizde de hoşlanıyordu bir şey diyemedi. ilk siz söylediniz diye sizin olmuyor tabi çocuk. ama sağlam bir arkadaş olsa sizi ön planda tutar çocuktan uzak dururdu. sizde ona gör edeğer verin.

İkiniz de aynı çocuktan hoşlanıyorsunuz ama çocukla ikinizin de arasında bir şey yok. Senin çocukla ilişkin olsaydı arkadaşını suçlu bulurdum ama şu durumda suçlu yok bence. Önemli olan çocuğun kimden hoşlandığı veya ikinizden birinden hoşlanıp hoşlanmadığı. Ortada somut bir şey olmadığı için arkadasın sana o tur sorular soruyor. Belki bilse ki karşılıklı bir şeyler var ortada, uzak duracak.
Birbirinizin hoşlandığı çocuktan diğerinizin elini eteğini çekmesi iki taaraf için de geçerli. Sen de uzak durabilirsin çocuktan yani. Özetle ortada ilişki gibi bir şey yokken tüm bunların da önemi yok.

Çocuk c kişisinden hoşlanıyor

Gerçek hayatlar yaşayın ne olur Facebook da instagram da takip etse ne etmese ne

Gerçek hayatlar yaşayın ne olur Facebook da instagram da takip etse ne etmese ne
Katılıyorum. Sanki kocasını en yakın arkadaşıyla basmış gibi tepkiler. Hayalî ilişkiler, sanal olaylar ama büyük tepkiler.
Biraz grçekçilik lütfen.

O arkadaşınla bir daha asla görüşme evli olsan yuvanı yıkar vallahi...

zaten bi konuşuyoruz çocukla sorun şuki çocuğun ona karşı yaptığı bir şey yok biz tanıştığımızda arkadaşım dediğim insan zaten bizi baş başa bırakıp gitmişti. tepkimi göstermek istiyorum

sorunum zaten face instagram değil yanlış algılanmış çocuğun hiç bir şekilde kıza bi durumu yok kız bana doğruyu söyleyip arkadaşlarıma yalan söyleyerek saçma bi izlenim vermeye çalışıyo burda olayın sanalı face instagramı değil. arkadaş dediğim insanın geniş bi şekilde bunu göze sokak soka yapması

T

Tanımadığı adamla gelin güvey olan çok

Ne yalan söylerse söylesin sizi çok da ilgilendirmez bu konuda

Ama yalancı ile arkadaş olmak istemiyorum derseniz de çözüm basit

Kız bilerek yapıyor demek ki ruhunda var.Dediğim gibi sahiplenin çocuğu belli edin.Ayrıca çekinmeden söylediklerine kanıt isteyin.Konuşuyorsunuz sonuçta ilerde sevgiliniz de olabilir doğal hakkınız sormanız.Sordum sen onu eklemişsin deyin

Katılıyorum. Sanki kocasını en yakın arkadaşıyla basmış gibi tepkiler. Hayalî ilişkiler, sanal olaylar ama büyük tepkiler.
Biraz grçekçilik lütfen.
hayali bir ilişki olayını nerden çıkardınız orayı anlamadım. çocuğun benim için neler yaptığını gözleriyle gördü bunu bildiği halde saçma sapan hareketler yaptı. gayet gerçek ve hayatın içinden. sanırım bazılarımız bu tip şeylere sanal ya da gerçek dışı diyerek olayı normalleştiriyolar. ben onun sevgilisi varken hareketlerime dikkat eden bi insanken bana bunu yapıp tekpisiz kalmak bence gerçeklikten uzak olurdu.

evet genel olarak herkesin onu beğendiğini düşünür çocukla tanıştığımızda zaten bozulmuştu nasıl sana gelir de bana gelmez triplerine girmişti mesela tanışalı uzun zaman olmasına rağmen olayı benden iyi hatırlıyo belki de onda bu durum hırs yaptı

Benimde böyle bir arkadaşım var.Tepkini göstericeksin ve yeri geldiğinde böyle şeylerde susturmayı biliceksin

arkadaşın da o çocuktan hoşlanıyormuş bence. hatta o çocuğun da kendinden hoşlandığını düşünüyormuş. arkadaşın güzel bir kız mı? genel olarak daha çok ilgiyi o mu çekiyordu? bundan dolayı hazmedememiş olabilir mi? ya da kendini beğenmiş bir tip mi? bence çocuğun sana ilgisini çekememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…