- Konu Sahibi rapunzelll
-
Katılıyorum. Sanki kocasını en yakın arkadaşıyla basmış gibi tepkiler. Hayalî ilişkiler, sanal olaylar ama büyük tepkiler.Çocuk c kişisinden hoşlanıyor
Gerçek hayatlar yaşayın ne olur Facebook da instagram da takip etse ne etmese ne
zaten bi konuşuyoruz çocukla sorun şuki çocuğun ona karşı yaptığı bir şey yok biz tanıştığımızda arkadaşım dediğim insan zaten bizi baş başa bırakıp gitmişti. tepkimi göstermek istiyorumBöyle çok insan tanıyorum ve nefret ederim.Eger tepkinizi göstermezseniz devam edecekler.Üzülerek söylüyorum ki böyle oldugunu fark ettigim hicbir insan degismedi.Ama size karsı degisebilir.En azından çekinebilir.Öncelikle tepki gösterin ona onun diliyle konusun veya çocukta size karşı bir şey hissediyor sizde ona hissediyorsanız bunu o kıza gösterin.Belki geri çekilir
Dipnot: Bu arkadaşınıza fazla güvenmeyin derim.
sorunum zaten face instagram değil yanlış algılanmış çocuğun hiç bir şekilde kıza bi durumu yok kız bana doğruyu söyleyip arkadaşlarıma yalan söyleyerek saçma bi izlenim vermeye çalışıyo burda olayın sanalı face instagramı değil. arkadaş dediğim insanın geniş bi şekilde bunu göze sokak soka yapmasıÇocuk c kişisinden hoşlanıyor
Gerçek hayatlar yaşayın ne olur Facebook da instagram da takip etse ne etmese ne
sorunum zaten face instagram değil yanlış algılanmış çocuğun hiç bir şekilde kıza bi durumu yok kız bana doğruyu söyleyip arkadaşlarıma yalan söyleyerek saçma bi izlenim vermeye çalışıyo burda olayın sanalı face instagramı değil. arkadaş dediğim insanın geniş bi şekilde bunu göze sokak soka yapması
Kız bilerek yapıyor demek ki ruhunda var.Dediğim gibi sahiplenin çocuğu belli edin.Ayrıca çekinmeden söylediklerine kanıt isteyin.Konuşuyorsunuz sonuçta ilerde sevgiliniz de olabilir doğal hakkınız sormanız.Sordum sen onu eklemişsin deyinzaten bi konuşuyoruz çocukla sorun şuki çocuğun ona karşı yaptığı bir şey yok biz tanıştığımızda arkadaşım dediğim insan zaten bizi baş başa bırakıp gitmişti. tepkimi göstermek istiyorum
hayali bir ilişki olayını nerden çıkardınız orayı anlamadım. çocuğun benim için neler yaptığını gözleriyle gördü bunu bildiği halde saçma sapan hareketler yaptı. gayet gerçek ve hayatın içinden. sanırım bazılarımız bu tip şeylere sanal ya da gerçek dışı diyerek olayı normalleştiriyolar. ben onun sevgilisi varken hareketlerime dikkat eden bi insanken bana bunu yapıp tekpisiz kalmak bence gerçeklikten uzak olurdu.Katılıyorum. Sanki kocasını en yakın arkadaşıyla basmış gibi tepkiler. Hayalî ilişkiler, sanal olaylar ama büyük tepkiler.
Biraz grçekçilik lütfen.
evet genel olarak herkesin onu beğendiğini düşünür çocukla tanıştığımızda zaten bozulmuştu nasıl sana gelir de bana gelmez triplerine girmişti mesela tanışalı uzun zaman olmasına rağmen olayı benden iyi hatırlıyo belki de onda bu durum hırs yaptıKız bilerek yapıyor demek ki ruhunda var.Dediğim gibi sahiplenin çocuğu belli edin.Ayrıca çekinmeden söylediklerine kanıt isteyin.Konuşuyorsunuz sonuçta ilerde sevgiliniz de olabilir doğal hakkınız sormanız.Sordum sen onu eklemişsin deyin
Benimde böyle bir arkadaşım var.Tepkini göstericeksin ve yeri geldiğinde böyle şeylerde susturmayı biliceksinevet genel olarak herkesin onu beğendiğini düşünür çocukla tanıştığımızda zaten bozulmuştu nasıl sana gelir de bana gelmez triplerine girmişti mesela tanışalı uzun zaman olmasına rağmen olayı benden iyi hatırlıyo belki de onda bu durum hırs yaptı
evet genel olarak herkesin onu beğendiğini düşünür çocukla tanıştığımızda zaten bozulmuştu nasıl sana gelir de bana gelmez triplerine girmişti mesela tanışalı uzun zaman olmasına rağmen olayı benden iyi hatırlıyo belki de onda bu durum hırs yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?