arkadaşımın tuaf halleri..

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba sevgili hanimlar,

Benim bir arkadaşım var ismi " Ayşe" olsun. Şimdi bu Ayşe'nin bir takim hareketlerinden rahatsız duymaya başladım açıkcasi. Ilk başlarda kendi hayatı nasil davraniyorsa öyle davransin dedim fakat iş farklı boyutlara gidiyor..

Şimdi Ayşe' özgür olmayi cok seviyor, ailesi aksine Ayse'ye güvenmiyor daha doğrusu aileisnin guvenini kirdi. Annesini tanima firsatim oldu , aramızda sehir farki var ben baska yerde oturuyorum onlar baska yerde 1 saat mesafe diyelim suna.

Herneyse, bu Ayşe sürekli ailesine yalan söylüyor, Mesela bi kac keren kiz arkadaşi ile buluşucagini soyluyor annesine, oraya değilde erkek arkadaslarina gidiyor ve orada kalicam diyor telefonu kapatıyor. Anneside merak icinde kalıyor ve annesi babasi onun yuzunde kavga ediyolar.

Ve bu kiz sürekli Erkek arkadaslarini aldatiyor. Mesela bugun CENK'le sevgiliyken ayni anda Ahmet'i de idare ediyor sonra bana gelip diyorki ben cok kötüyüm demim kac keren güzel sekilde izza ettim,,bak arkadaşım henuz iliskiye hazir değilsen, kimsenin kalbiyle oynama bu yaptigin hoş değil, ve annene sürekli yalan söyleme yazık onada senin yuzunde babanda dayak yiyor: Ne bicim annesin sen kizinda hic haberin yok diye.

Dün işe annesine ben Valeria Ile bulusucagim dedi. Fakat bana gelmedi.. Yalan söyledi annesine anneside bana cok güvenir. Annesi bana mesaj atti. AYŞE ordami diye.. Ayşe ye sinirle aradim ve napiyosun sen ya neden benim adimi veriyorsun dedim, oda ağladı yok İşte Fatih'le buluştuk opustuk pisman oldum, Ahmeti seviyorum. Kizlar gercekten bu hep böyle. Ben artik bıktım, kendisi çalışmiyor, ve her erkege yemek masraflarini ödetiyor surekli mesela arkadas grupla takiliyoruz ve diyorki benim param yok, ve her seferinde biz ona öduyoruz.. Sadece bize değil her buluştuğu erkege ayni davraniyor.

Ben artık biktim, ve yalanlara daha fazla katlanamicam. Arkadaşligimi bitirmeye dusunuyorum cunku kendi basini ve benim basimi bellaya sokucak. Bu kiz mesela Melis diye bir arkadas vardi, onun sevgilisne bile asilmaya kalkmis..

Sizce annesine arayip gerçekleri anlatmalimiyim, vede arkadasligimi bitirmeye dogru mu karar verdim?

Edit: 23 yasinda

* kusuruma bakmayın Turkcem iyi değil, bu yuzden belki net anlayasamaya bilir.

Annesine söyleyim mi peki?
Ben olsam söylerim kızın benim yanmda değil diye başına bişey gelse hesabını senden sorarlar önce sonuçta senin adını vermiş ama sen bilirsin tabi . Kizada bidaha onunla görüşmek istemediğini kesin bi dille söyle bidaha ailene benim adımı vererek biyere gitme de bu büyük sorumluluk bence

Kızın hayatı seni ilgilendirmez .
Bukadar şikayetçiysen görüşme olur biter .
Annesine söyleme kısmında da bu da seni ilgilendirmez .

Arkadaşlığını bitir ve annesinede söyle
Tekrar senin ismini verip senin haberin olmadan birileriyle görüşmeye gitmeyeceği ne malum

Annesi görüşmediğinizi bilsin ki en azından bi sorun olduğunda senin başın ağrımasın sendeydi senleydi falan diye.

Görüşme içine sinmiyorsa hareketleri.Söyle arkadaş olmak istemiyorum artık diye.
Ben olsam annesine cevap vermezdim elbet eve dönüp kendisi bir şeyler anlatacak.

Neden velayeti sizdemi
Öyle demeyin aynı şey lisede bi arkadaşımn başına geldi komşu kızı evden kaçıyor giderken arkadaşımın adini veriyor onunla buluscaz gezicez falan die . Kızın ailesi arkadaşımın 1 hafta 10 gün peşini birakmadi sen yerini bilion soylemion die kızın pskolojisini bozdular resmen kanlı bicaklı olmuşlardı

Annesine söylersen biter zaten arkadaşlığınız çok rahatsızsan söyle gitsin. İnsan bir haber verir en azından idare et beni diye.

Bence de ailesine söylemelisin ilerleyen zamanlarda tekrar senin adını kullanır

Arkadaşınızın yaşam tarzını beğenmiyorsanız bitirin arkadaşlığınızı

Ve bir daha sizin adınızı verip sevgilisine giderse
Annesi aradığında yanınızda olmadığını söyleyeceğinizi anlatın

Uyarınıza uymazsa ailesine söylersiniz artık
Şimdilik gerek yok bence

Ergen sandim okurken ikinizide.
Param yok hesap öde.onunla opustum ama diğerini seviyorum hay allah.
Ailesi sizi baglamaz.aile ici problemlerine niye karisiyorsunuz.
Tavri hosunuza gitmiyorsa kesin arkadasliginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…