arkadaşımın tuaf halleri..

Bence annesine söyle kızını bulsun alsın
Sadece öpüşmeyle kaldıysa iyi başka hatalar yapmadan ailesi sahip çıksın
Başına bir iş gelirse bana neden yalan söyledin diye dayanır kapına annesi

Bence soyle annesine yaninda olmadigini. senin adini veriyor ve basina kotu birsey gelginde hani senleydi yalanci der
Bence bu yuku uzerinden at annesi bir daha ararsa seni benim haberim yok bana birsey soylemedi deyin

Son düzenleme:
Bence bunlar seni ilgilendirmez kendi hayatı istediğini yapar annesine falan anlatmayı düşünmeniz biraz abes olmuş.Arkadaşlık etmenize gerek yok, sizi bahane edip evden çıkınca ve annesi sizi arayınca saklamanız ve yalan söylemeniz hiç hoş değil.Yanınızda yoksa eğer doğruyu söyleyin ailesine ve yok diyin.23 yaşında reşit bir insandan bahsediyoruz.

Bende katiliyorum buna

Bence annesine bişey demeyin ama arkadaşlığğı bitir. Benim de öyle bi arkadaşım vardı gittikçe fena bi hale geldi bi seneyi geçti konuşmuyorum

Cok dogru soyluyorsun canim

Tanıyabileceğin en geniş hatunlardan biriyim ama sevgilisini aldatıp bi de rahatlıkla anlatabilen insanları midem kaldırmıyor.
Bilemedim o yüzden.

Ailesine anlat böyle bir durum basıma gelse zan altında kalırım diye asla kabul etmem

Afedersinizde o kişi resmen piyasa olmuş
Uzak durun size hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…