arkadaşımın tuaf halleri..

Annesine söyleyim mi peki?
Hyr söyleme. Onada” bn senle görüşmek istemiyorum “ deme. “yoğunum açamıyorum teli “ de ve aradığında açma. BahNelerle gorusme. Yavas yavas hayatindan cikar zaten.
Kavgasız gürültüsüz başın ağrımadan halletmek istiyorsan böyle yap.

Lise yıllarimda bir arkadasım vardi ayni bahsettigin gibi bir kızdı birgün erkek arkadaşıyla bulusmus bizde oldugunu ve kalacagini soylemis tabi benim bundan haberim yok

Aksam annesi aradi annem acti kizim oradaymis verirmisin konusacagim diye annemde yok diyince ipler koptu

Kadin dediki siz neyaptiginizin farkindamisiniz ben orda biliyorum kizimi bisey olsa sizde sorumlusunuz diye neyse tatliya baglandi olay ama arkadaslik kurarken bu mevzulara cok dikkat ettim sonra

Arkadasini uyar seni konuya katmasin yoksa ailesine soyleyecegini belirt Allah korusun dunyanin binbir turlu hali var asla sorumluluk alma

Arkadaşınızın karakteri hoşunuza gitmiyor, neden devam ettiresiniz ki? Hem ondan sorumlu olmak. Değer mi sizce? Annesine anlatın ve bitirin bence.

böyle bir arkadaşım vardı
kız gece eve gitmemiş
ailesi polise haber vermişti
polisler bizim eve geldi biliyor musun
güya benimle olduğunu söylemiş evden çıkarken galiba
polisler evde misafirlerde vardı bize geldi ben dedim haberim yok
sonra nolddu bilmiyorum bidaha eskisi gbii yakın olmadık

Benim de öyle bir arkadaşım vardı,
Kıyafet alır annesine benim hediye ettigimi söylerdi.
Gece bir yerlerde kalır annemle konuş, sende kalacağımı söyle derdi.
Tabii ben de hemencecik telefonu kapatır annesine yalan soylemezdim .
Sonra birgün beni yalanlarina dahil etme dedim ve arkadaşlığımi bitirdim.

Bu Ayşe belli ki böyle özgür kız modunda yaptıkları seni ilgilendirmemeli oda öyle bir karakter kabul et.
Arkadaşlığını da bence bitirme fakat rahatsızsan mesafe koyabilirsin.
Senden fikir almak istediğinde de onu dogru yönlendir.Ama mesafen öyle olsun ki bir daha seni kendi işlerine karıştırmasın.

Ne yaptın, annesiyle konuştun mu?

Ayse'in annesi beni aradi, ve kendisi de şüpheliydi bu durumda bak kizim doğruyu söyle yoksa hakkimi helal etmem diyince. Bende mecbur söyledim, zaten ortak ardasimiz aldatildini ögrendi, ve cocuk yikildi resmen. Yani bildiginiz hic birsey gizli kalmiyor.. bende bi takim seyler öğrendim ve sasirdim. Herneyse arkadaşlığımi bitirmek istedigimi belirtim.

İyi yapmissin en güzeli bitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…