Kıskanıyor işte. Kabul etmeseniz de gerçek bu. Siz bir neden gormeyebilirsiniz ama nedensiz de kıskanan insanlar varBir tane ilkokul arkadaşım var, kız. Çok eskiden beri tanıştığımızdan dolayı yakınız doğal olarak. Bu arkadaşımın bu zamana kadar bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Bir huyu hariç. Her ilişkime bir kulp buluyor. Benim şu ana kadar hayatıma ciddi olarak üç erkek girdi. Hepsine bir kulp buldu. Her fırsatta uygun bulmadığını belirtip resmen üstüme psikolojik baskı kurdu. Çevremdeki diğer insanlar hiç öyle yorumlar yapmıyordu. Hadi diyelim birini uygun görmedi ikisini görmedi ama her ilişkimi bu kadar eleştirip beni ayrılmaya teşvik etmeye çalışması dikkatimi çekmeye başladı. Bunu neden yapıyor bilemedim. Kıskanıyor demeye dilim varmıyor, zaten kıskanmasına yol açacak bir neden de göremiyorum. Güzellik olarak ondan üstün bir tarafım yok. Üstelik onun da hayatına bir sürü erkek girdi. Şu an hayatımda biri yok, ama olursa artık ona bunu söylemek bile içimden gelmiyor. Çünkü alacağım tepkileri biliyorum. Mesafe de koyamam, çünkü dediğim gibi bu konu haricinde bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Ama bunu neden yapıyor, anlam veremiyorum.
Benim şu ana kadar hayatıma ciddi olarak üç erkek girdi.
Üçü de bitti zaten. Elbette uyarabilir, arkadaş dediğin uyarmalı da zaten. Ama onunki uyarmanın ötesindeydi. Resmen ayrılmam için psikolojik baskı yapıyordu. Hadi ben aşıkken gözüm kör olabilir diyelim ki gerçekleri göremiyorum. Çevremdeki diğer insanlardan böyle tepkiler gelmemesi beni düşündürdü.Ben biraz Polyanna tarafından bakayım. Zannediyorum bekarsınız yani bu ciddi ilişkilerde mutluluğu ve devamı bulamamışsınız. Arkadaşınızın "bulduğu kulplar" sonradan önünüze çıktı mı yoksa alakasız mı kaldılar? Söylendiği gibi kıskanıyor da olabilir ama belki de uyarmaya çalışıyordu kendince sizi.
Söylediklerine ve nasıl söylediğine bakarak bunun ayrımını yapabilirsiniz bence.
Üçü de bitti zaten. Elbette uyarabilir, arkadaş dediğin uyarmalı da zaten. Ama onunki uyarmanın ötesindeydi. Resmen ayrılmam için psikolojik baskı yapıyordu. Hadi ben aşıkken gözüm kör olabilir diyelim ki gerçekleri göremiyorum. Çevremdeki diğer insanlardan böyle tepkiler gelmemesi beni düşündürdü.
Teşekkür ederim. En iyisi açıkça konuşmak galiba.Ben genelde biri psikolojik baskı var derse, orada psikolojik baskı vardır derim sorgulamam. Bu durumda da böyle. Siz kötü hissediyorsanız altındaki nedeni aramaya da gerek yok. Oturup konuşabilir misiniz, sizi anlayıp ilerideki davranışlarına dikkat edecek biri midir arkadaşınız? Böyle biri değilse, zaten bu mesele olmaz başka bir mesele olur, hoşunuza gitmeyen bir davranışına dikkat etmez ve arkadaşlığınız biter maalesef.
Ne saikle böyle davranıyor bilemem. Umarım benim düşündüğüm gibi bir amacı vardır, sizi korumaya çalışıyordur da yöntemi yanlıştır. Mutluluklar
Bir tane ilkokul arkadaşım var, kız. Çok eskiden beri tanıştığımızdan dolayı yakınız doğal olarak. Bu arkadaşımın bu zamana kadar bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Bir huyu hariç. Her ilişkime bir kulp buluyor. Benim şu ana kadar hayatıma ciddi olarak üç erkek girdi. Hepsine bir kulp buldu. Her fırsatta uygun bulmadığını belirtip resmen üstüme psikolojik baskı kurdu. Çevremdeki diğer insanlar hiç öyle yorumlar yapmıyordu. Hadi diyelim birini uygun görmedi ikisini görmedi ama her ilişkimi bu kadar eleştirip beni ayrılmaya teşvik etmeye çalışması dikkatimi çekmeye başladı. Bunu neden yapıyor bilemedim. Kıskanıyor demeye dilim varmıyor, zaten kıskanmasına yol açacak bir neden de göremiyorum. Güzellik olarak ondan üstün bir tarafım yok. Üstelik onun da hayatına bir sürü erkek girdi. Şu an hayatımda biri yok, ama olursa artık ona bunu söylemek bile içimden gelmiyor. Çünkü alacağım tepkileri biliyorum. Mesafe de koyamam, çünkü dediğim gibi bu konu haricinde bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Ama bunu neden yapıyor, anlam veremiyorum.
ya bişey dicem sana layık görmuyor olabilir mi, benim en yakın arkadaşlarımdan birinin de tanıştırılacağı ya da birlikte olduğu herkese kulp bulurdum, kız o kadar iyi bir insan ki kimseyi yakıştıramazdım yanına. bir kötu huyunu görsem ben olsam ayrılırdım der kötulerdim, ama çok haklıydım, kuçucuk bile kötuluğu haketmeyen bir kızdı çunku.
Beğenmemesini hadi anladım dicem de ayırmaya çalışmak ne alaka? Çok samimi değilsen anlatma bişey. Samimiyseniz de hayırdır de niye böyle yapıyormuş belki açıklama yaparBir tane ilkokul arkadaşım var, kız. Çok eskiden beri tanıştığımızdan dolayı yakınız doğal olarak. Bu arkadaşımın bu zamana kadar bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Bir huyu hariç. Her ilişkime bir kulp buluyor. Benim şu ana kadar hayatıma ciddi olarak üç erkek girdi. Hepsine bir kulp buldu. Her fırsatta uygun bulmadığını belirtip resmen üstüme psikolojik baskı kurdu. Çevremdeki diğer insanlar hiç öyle yorumlar yapmıyordu. Hadi diyelim birini uygun görmedi ikisini görmedi ama her ilişkimi bu kadar eleştirip beni ayrılmaya teşvik etmeye çalışması dikkatimi çekmeye başladı. Bunu neden yapıyor bilemedim. Kıskanıyor demeye dilim varmıyor, zaten kıskanmasına yol açacak bir neden de göremiyorum. Güzellik olarak ondan üstün bir tarafım yok. Üstelik onun da hayatına bir sürü erkek girdi. Şu an hayatımda biri yok, ama olursa artık ona bunu söylemek bile içimden gelmiyor. Çünkü alacağım tepkileri biliyorum. Mesafe de koyamam, çünkü dediğim gibi bu konu haricinde bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Ama bunu neden yapıyor, anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?