Arkadaşımın tuhaf huyu

Eğer sevgisizlik hissediyorsa içinde farkında olmadan sizi kıskanıyor olabilir, bunu da iyi niyet olarak görüyor ama o da tam farkında değil her şeyin.
Bence artık çok şey anlatmayın..
Evet en iyisi anlatmamak galiba. Acı ama gerçek. Gerçi ben çoğu zaman sevgililerimle ilgili bir şey anlatmıyorum, sevgilim olduğunu öğrenince kendi hemen yorum yapmaya başlıyor. Böyle olmasını istemezdim, arkadaşlık böyle bir şey değil çünkü

Evet en iyisi anlatmamak galiba. Acı ama gerçek. Gerçi ben çoğu zaman sevgililerimle ilgili bir şey anlatmıyorum, sevgilim olduğunu öğrenince kendi hemen yorum yapmaya başlıyor. Böyle olmasını istemezdim, arkadaşlık böyle bir şey değil çünkü

arkadaşınızı ya böyle kabul edip her şeyi anlatmayacaksınız ya da bunu kabullenmeyip görüşmeyeceksiniz. İçinizden nasıl geliyorsa öyle karar verin.

Bu da farklı bir bakış açısı... Hiç aklıma gelmemişti. Olabilir mi acaba
Ben insanlar hakkında umutlarımı yitireli beri böyle değişik açılardan bakabiliyorum. 😑 Tam tutturamasam da yaklaşıyorum. Psikolojime kötü etki ediyor ama.

Her seferinde arkadasiniz haklı çıkmış ama onun kötü niyetli olabilicegini dusunuyosunuz öyle mi? Kadin kadının dostu değildir diye bir kez daha farketmiş oldum
Haklı çıktığını da nereden anladınız, ilişkilerinin nasıl bittiğini yazmamış bile konu sahibi.

senin daha bir iliskiye hazir olmadigini mi düsünüyormus?

ne alaka.. yasin kac?

birdaha anlatma biriyle tanistiginda bitsin gitsin. onun bu konuda ne düsündügünün önemi olmamali bence. düsünmeye degmez

Hicbir zaman tam çözebileceğimi zannetmiyorum ben uzaklasmayi tercih ettim çünkü eleştirileri sadece özel ilişkilerimde olmadi. Kendisi ev hanımıydı benim çalışmama dokunduruyordu sürekli. Amma da yoruluyorsun derdi. Ev işlerinde çok iyi olduğunu dillendirip sürekli beni kötülerdi beceriksizsin minvalinden şakalar.. ne zaman saflığı bırakıp cevap vermeye basladim, aa canım şaka yapıyorum sende oldu cevabı. Artık iyi niyetine inanmayınca kestim görüşmeyi bende. Nişanımdan önce bile canımı sıktı düşünün:)) ben surekli uc gunluk dunya modundaydim. Takmayayim onu boyle kabulleneyim. Bir de çocukluk arkadasi, kolay bulunmaz vs..simdi zamanıma aciyorum. Nişanlaninca değişti en çok. Kendisi o heyecandayken trip atar gibi olmamak için sustum..o sıralarda kimle görüşsem olumsuz geçse "Ay seni beğenmemistir." diyordu bu benim icin bir son noktaydı. Artık çok şüphe etmedim.
Ama eski bir dostluk varsa aranızda hep bi yeriniz aciyor. Üzülüyorsunuz..neden sorusu bazen kafaniza takılıyor. O yüzden emin olun düşüncesinden demek istedim. Ben nerdeyse emin olduğumu hissettiğimde kopardım tamamen bağı. Yine de bazen diyorum umarim haksizlik etmemisimdir. En son nişanımda babası çok canımı sıktı, çok ayıp etti. Nisan öncesi babasını savundu o da.. öyle olunca daha da emin oldum hayatımdan çıkarma noktasinda...
Haksızlık falan etmemişsin merak etme. Seninki bariz kıskançlıktan çatlıyormuş. Şimdi git bak, hala çatlıyordur. 😀

senin daha bir iliskiye hazir olmadigini mi düsünüyormus?

ne alaka.. yasin kac?

birdaha anlatma biriyle tanistiginda bitsin gitsin. onun bu konuda ne düsündügünün önemi olmamali bence. düsünmeye degmez
Aynı yaştayız. 20.

Ya ben de arkadaslarimin sevgililerine kulp buluyorum ama ayril diye baski yapmiyorum. Arkadaarimin sevgilileri de huy olarak kötü kisiler oluyor. Sorunca fikir söylüyorum. Birinin instagram.profiline bakınca zaten capkin mi muhafazakar mi ergen mi cool mu olduğu anlasiliyor. Daha hic yanilmadim. Belki arkadasinizda anliyofdur erkeklerden.

Ya ben de arkadaslarimin sevgililerine kulp buluyorum ama ayril diye baski yapmiyorum. Arkadaarimin sevgilileri de huy olarak kötü kisiler oluyor. Sorunca fikir söylüyorum. Birinin instagram.profiline bakınca zaten capkin mi muhafazakar mi ergen mi cool mu olduğu anlasiliyor. Daha hic yanilmadim. Belki arkadasinizda anliyofdur erkeklerden.
Bilmiyorum belki de öyledir

Haksızlık falan etmemişsin merak etme. Seninki bariz kıskançlıktan çatlıyormuş. Şimdi git bak, hala çatlıyordur. 😀
Hiç anlayamıyorum su kıskançlık meselesini inanın daha arabesk olmamak için devam etmemistim ama:) evlendiği için çok sevindim, eşi iyi biri cıktı çok sevindim, güzel bir çocuğu oldu cok sevindim. O ise beni elestirmeye hayatima mudahale etmeye devam etti sadece. Konuyu kendi konuma çevirmek istemezdim affola :)

Doğrudur böyle tipler var o yuzden iki farklı örnekle yazdim konu sahibine ben. Benim hayatıma müdahale eden arkadaşla, kendisini tehtit ettiği için ayrilmasi hususunda cesaretlendiediğim arkadasim. Dışarıdan bakınca ikisi de mudahele ama çok farkli. Bunu da konu sahibinin anlaması gerekiyor .

Ben hiçbir şey demedim. Ne diyeceğimi bilemedim çünkü, kafam karıştı. Aynen dediğiniz gibi sorgulamaya devam ediyorum
Zaten genelde bir sey diyemeyenlere yaparlar
Çıldırtana kadar uğraşırlar sonra aaa deli mi ne. Hükümde vermek istemiyorum arkadaşınızı tanimiyoruz. Bence mevzuyu böyle kapatmayın. Sen ilişkiden anlamıyorsun ben senin yerine düşünüyorum gibi saçma bir mecraya kaymış muhabbet.

Aynı yaştayız. 20.
Bence yaşınızdan dolayı böyle şeylere çok takılmamalısınız. O yaşta yaptıgım yorumları verdiğim kararları düsündükce gülüyorum ben hep. Arkadaşınızın niyeti nedir anlayamadım. Ama bence çok da kötü düsünmeyin. Hiçkimseyi ilişkilerinize dahil etmeyin ve yorumlara çok takılmayın yeter.
Birşey anlatmak istiyorum benim de çook eski bir arkadaşım var. Şanssızlıktan mıdır nedir hep ipsiz sapsız denilen tiplerle çıkar. Her seferinde söylerim yapma etme sen buna mı layıksın anneni babanı düşün diye. Sanırım o da senin gibi düşündü ki 10 aydır falan görüşmüyor benimle. Yüksek ihtimal sevgilisi var ve eleştiririm diye korkuyor. Benim evlenmiş olmam da onu epey üzmüştü hatta düğünüme de gelmemişti. Söyleyeceklerim bu kadar :KK14:

Bence yaşınızdan dolayı böyle şeylere çok takılmamalısınız. O yaşta yaptıgım yorumları verdiğim kararları düsündükce gülüyorum ben hep. Arkadaşınızın niyeti nedir anlayamadım. Ama bence çok da kötü düsünmeyin. Hiçkimseyi ilişkilerinize dahil etmeyin ve yorumlara çok takılmayın yeter.
Birşey anlatmak istiyorum benim de çook eski bir arkadaşım var. Şanssızlıktan mıdır nedir hep ipsiz sapsız denilen tiplerle çıkar. Her seferinde söylerim yapma etme sen buna mı layıksın anneni babanı düşün diye. Sanırım o da senin gibi düşündü ki 10 aydır falan görüşmüyor benimle. Yüksek ihtimal sevgilisi var ve eleştiririm diye korkuyor. Benim evlenmiş olmam da onu epey üzmüştü hatta düğünüme de gelmemişti. Söyleyeceklerim bu kadar :KK14:
Ama ben ipsiz sapsız kişilerle birlikte olmuyorum ki. Çevremde ilişkilerimi bu şekilde kötüleyen kimse yok, bu arkadaşım dışında. Başka birisi veya birileri olsa elbette düşünürüm ben bir yerde hata mı yapıyorum diye. Beni yanlış anlamışsınız. Öyle benim sevgilim zaten mükemmeldir eleştirenleri hiçbir zaman umursamam kafasında biri asla değilim. Sebebini bilmiyorum ama benim bir ilişkimin olması onu rahatsız ediyor, belki de beni paylaşamıyor, bilmiyorum.

Bir tane ilkokul arkadaşım var, kız. Çok eskiden beri tanıştığımızdan dolayı yakınız doğal olarak. Bu arkadaşımın bu zamana kadar bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Bir huyu hariç. Her ilişkime bir kulp buluyor. Benim şu ana kadar hayatıma ciddi olarak üç erkek girdi. Hepsine bir kulp buldu. Her fırsatta uygun bulmadığını belirtip resmen üstüme psikolojik baskı kurdu. Çevremdeki diğer insanlar hiç öyle yorumlar yapmıyordu. Hadi diyelim birini uygun görmedi ikisini görmedi ama her ilişkimi bu kadar eleştirip beni ayrılmaya teşvik etmeye çalışması dikkatimi çekmeye başladı. Bunu neden yapıyor bilemedim. Kıskanıyor demeye dilim varmıyor, zaten kıskanmasına yol açacak bir neden de göremiyorum. Güzellik olarak ondan üstün bir tarafım yok. Üstelik onun da hayatına bir sürü erkek girdi. Şu an hayatımda biri yok, ama olursa artık ona bunu söylemek bile içimden gelmiyor. Çünkü alacağım tepkileri biliyorum. Mesafe de koyamam, çünkü dediğim gibi bu konu haricinde bana karşı hiçbir hatasını görmedim. Ama bunu neden yapıyor, anlam veremiyorum.
Güncelleme: Arkadaşımla konuştum. Ona açıkça bu konuda neden böyle davrandığını sordum. Cevap olarak: "Ya aslında mevzu sevgili olduğun kişiler değil, senin biriyle sevgili olman. Sen benim gözümde çok saf ve iyi niyetlisin. Ben senden daha çok erkek tanıdım. Sen daha tecrübesizsin. Henüz tam anlamıyla bir ilişkiye hazır olduğunu düşünmüyorum ve toy olduğunu düşünüyorum. Seni üzerler diye düşünüyorum. O yüzden böyle davranıyorum." dedi.

Klasik yakın arkadaş tribi bu. Sürekli sevgilinle takılıp onu unutacağından korktuğu için yapmış :)

Back
X