Arkadasimin ulu orta ortaligi karistirmasi!

Bazı insanları kafamızda çok büyütürüz o yüzden onlara karşi acaba yine ne yapacak, ne söyleyecekte sinirimi ziplatacak diye panik atak oluruz.Beyniniz bu düşünceden dolayı size savaşma-kaç sinyali gönderir. Aslında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Bedeninizdeki tepkilere odaklandığınız için böyle oluyor. Eskiden bende biraz sizin gibiydim. Ama sözümü sakınmadığımda kendimi biraz daha iyi hissettim.Hayatınızda hiç önemli biri değil aslında bunu bilmeniz yeterli.Konuşmaya bile değmeyecek vereceğiniz cevapları bile haketmeyecek biri.Kafanızda hiç kurmayın oluruna bırakın. Son zamanlardaki meşhur tabir gibi;
yav he he.. deyip geçmeli, bazı insanlar ciddi cevapları bile haketmiyor.
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.Evet insan gerektiği yerde konuşunca çok rahatlıyor.Geçen ilk kez görümceme cevap verdim.O bile kendime nasıl bir güvence getirdi bilemezsiniz.Haa kalp kırmak insanları bozmak yerin dibine sokmak değil ama sizin de bir sınırınızın olduğunu göstermek amacıyla gerekli tepkiyi vermek gerekiyor.Aslına bakarsanız biraz da genlerden geliyor galiba annem de benim gibi çünkü.
Bu arkadaşım için ise söyledikleriniz çok yerli yerinde üzülüyorum ama böyle.Tavırlarından insanları kullanmak olduğu apaçık ortada. Diğer arkadaşlar onun için 'boş mezarcı' diyorlardı da kızıyordum meğer haklılarmış.
Konu sahibi arkadaşım da kusuruma bakmasın konusunu işgal ettim.Ne bileyim konuyu okuyunca direk benimki geldi paylaşmak istedim. Konu sahibi arkadaşıma yalnız olmadığını ifade etmek istedim.
Sağolun.

Iyi de sizinkini değiştirse ne olur başkasınınkini değiştirse ne olur, sizin sorunuz çok anlamsız bir kere, değiştirmesi için çok sebep olabilir, (bebeğe olmamıştır ya da aynı şeyden iktane gelmistir) siz dedikodu yapmaya çalışmışsınız resmen. Arkadaşınız has etmiş, ben olsam daha iyi afişe ederdim, bir daha da arkadaşım dediğiniz kişilerin arkasından dedikodusunu yapmayın.

Son düzenleme:
Iyi de sizinkini değiştirse ne olur başkasınınkini değiştirse ne olur, sizin sorunuz çok anlamsız bir kere, değiştirmesi için çok sebep olabilir, (bebeğe olmamıştır ya da aynı şeyden iktane gelmistir) siz dedikodu yapmaya çalışmışsınız resmen. Arkadaşınız has etmiş, ben olsam daha iyi afişe ederdim, bir daha da arkadaşım dediğiniz kişilerin arkasından dedikodusunu yapmayın.
Pfffff:KK14:
Dedikodu filan degil sordugum soru, saptirin bakalim nereye kadar saptiracaksiniz...:KK51:

Pfffff:KK14:
Dedikodu filan degil sordugum soru, saptirin bakalim nereye kadar saptiracaksiniz...:KK51:
He he değil. :) Sorunun mantığı neydi, seninkini değiştirmiş olsa nolacaktı başkasınınkini değiştirmiş olsa nolacaktı?

Back
X