• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin uzuntusu

Adinibilenyazsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
209
52
13
32
Arkadaslar bnm arkadasim 12 yillk evli esi son yillarda telefonda aldatyobeskiden pek tartismazlardi simdi arkadasima hakaret sevmiyorum geber.bisuru kucuk dusurecek laf bazende dayak sevmiyo zaten sevsebyapnaz arkadasimda bundan korkuyo lafiyka eziyo arkadasimi onunla bas edemiyo.dogru duzgun calismaz bide uc tane cocuk surekli boyleler.arkadasima uzulme etme diyorum ama degmeyen bi insan icin uzuluyo napsamda onu rahatlatsam bilenedim.o napsin

Bosanmak ona gore ortadabkalmak milletin diline dusmek sankibyapamicak mis yasayamiycakmis gibi dusunuyo
şimdiki hayatı yaşamk mı sayıyor??? dayak var ,evin her ihtiyacını çocuklarınkini kendisi karşılıyor.pislik herif ancak yyiyip dövüp geziyor.bunları yaşamak boşanmaktan daha mı iyi yani...
anlamadığım kafa yapısı da budur işte.
dayağı yerim,çocuklarım sefil olur mutsuzluğa mahkum olur buna rağmen boşanmam diyenleri...
çaresizlik başka bu başka birşey...

A
şimdiki hayatı yaşamk mı sayıyor??? dayak var ,evin her ihtiyacını çocuklarınkini kendisi karşılıyor.pislik herif ancak yyiyip dövüp geziyor.bunları yaşamak boşanmaktan daha mı iyi yani...
anlamadığım kafa yapısı da budur işte.
dayağı yerim,çocuklarım sefil olur mutsuzluğa mahkum olur buna rağmen boşanmam diyenleri...
çaresizlik başka bu başka birşey...
Nlatamiyorum iste bene pek uzerine gitmiyorrumbyanlis anlasilirim diyee

atlı kontuşuruyordu galiba yazarken..Anlayana kadar canım çıktı..

şiddet varsa zaten o evlilik ölmüşte ağlayanı yok demektir..

Back
X