• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın ve ailesinin sorunu

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.909
17.517
498
Arkadaşımın abisi 3 ay önce 18 yaşında bir kızla nişanlandi erkek de 23 yaşında. Yakinda da düğün olacaktı. Geçen hafta nikah işlemleri için gitmişler hastanede kan tahlili yaptırmislar. Doktorlar da birde kadın doğuma görünün çocuğu olmayabilir demiş. Görünmusler doktor çocuk olmaz demiş, kızın ailesi sırf bu yüzden yüzüğü atmış. Bohçaları falan geri göndermisler. Erkeğin ailesi de birde başka doktora daha iyi bir yerlere gidelim demiş kabul etmemisler. Erkek tarafı kabul ediyo bu durumu ama kız tarafı ilerde siz torun istersiniz falan diye bitirmişler. Sizce ne olur bu durum. İnşallah anlatabilmisimdir.

Çok aci bu olmadı ya sonrasıyani bu kkızcağız hic evlenemiyecek sevmiyecek aşık olmayacak mi

Kız ne diyor?

Onun hayatını vermeli kararı ne hamile olmaz diyenler sonradan anne oluyor.

Erkek tarafi, bu durumu baslarini kakacak tarzda biri mi ki boyle bi karar almislar..

Cok tuhaf bir durum...

Erkegin ailesini acaba cok iyi taniyorlarda , kizin yuzune vururlae diyemi istemiyorlar...

Anlayamadım karışık olmuş kızınmı çocuğu olmazmış,erkeğin mi?

Arkadaşımın abisi 3 ay önce 18 yaşında bir kızla nişanlandi erkek de 23 yaşında. Yakinda da düğün olacaktı. Geçen hafta nikah işlemleri için gitmişler hastanede kan tahlili yaptırmislar. Doktorlar da birde kadın doğuma görünün çocuğu olmayabilir demiş. Görünmusler doktor çocuk olmaz demiş, kızın ailesi sırf bu yüzden yüzüğü atmış. Bohçaları falan geri göndermisler. Erkeğin ailesi de birde başka doktora daha iyi bir yerlere gidelim demiş kabul etmemisler. Erkek tarafı kabul ediyo bu durumu ama kız tarafı ilerde siz torun istersiniz falan diye bitirmişler. Sizce ne olur bu durum. İnşallah anlatabilmisimdir.
görücü usulüyle mi çünkü kız daha çok küçük

Erkek tarafı kabul ediyor ama şimdilik ya ilerleyen zamanlarda bu kız için bir sorun gibi görüp her fırsatta sucmus gibi kullanacaklar mi torun istiyecekler mutlaka
Bunun careleri bulunur yeter ki iki kisi bir birini istesin

yani demem su buna aile değil bunu kız ve damat konuşup halledecek...

ne olur derken, olan olmuş zaten biz ne yapabiliriz kızın ailesi vazgeçmiş işte, tercih meselesi , düşüncelerinde de haklılar ilerde kısır gelin muamelesi görsün istememiş demekki, zor durum.

Arkadaşımda biz kızı çok sevmiştik diyo. Çok Üzgünüz diyo gerçekten dokunsam ağlayacak durumda. anlamadım. birde hemen nasıl anlaşıldı çocuğun olmayacağı onu hiç anlamadım.

Iyi de kararı evleneceklere bıraksalardı... Kız bu sebeple hiç evlenemeyecek mi? Herkes çocuk sahibi olmak zorunda mı? Evliliğin amacı çocuk yapmak mı? Sorular sorular...

Not: Kızın yaşı küçük...

ben anlamadım kızamı denilmiş çocuk olmaz diye..erkeğe mi denilmiş çocuk olmaz diye..hiç bir doktor bir bakışta çocuğun olmaz demez diye düşünüyorum..şaşırdım..

Evlenme, yuzuk atma kararini bile kendisi degil,kiz adina ailesi verebilecek kadar kucuk bir kiz evlenmesin zaten.
Coluk cocugu ne demeye evlendirip, yok begenmedi yuzuk atarlar anlamam. Kiz buyuyup kendi kararini kendi verecek yasa geldiginde evlenir biriyle.

Saka mi ne demek cocugu olmayabilir gercekten cok merak ettim. Lutfen ayrintisini soyleyebilir misiniz. Kanda ne tahlili yapmislar da anlamislar ya da fal mi bakmislar bu nasil biseydir

Allah yardımcısı olsun sevdiktn sonra çocuk olmasa da evlatlık alınabilir veya tüp bebek falan yapılabilir

Back
X