Arkadaşımın yanına gittim ama

İşte bundan bahsediyorum birlikte sabah kahvaltı hazırladık yaptık ama ne bileyim . O gelse ben daha farklı davranırdım

Ben de bu görüşteyim açıkcası. Ben onu görmek için iş çıkışı otobüsle onun yanına gittim ama insan bir dışarda şurda sana bir kahve ısmarlıyayım der açıkcası. Bu tarz bir şey bekledim

Yani bence evde bir kek, bir kurabiye pişirebilirdi ama dışarıda bir şey ısmarlamak zorunda değil. Kalkıp onun şehrine gitmeniz onun için yapılmış bir şey değil, kendiniz de vakit geçirmek istemişsiniz. Birlikte zaman geçirmek için gitmişsiniz. Bugün siz gidersiniz yarın o gelir. He istese ısmarlardı ama demek ki aranızdaki dengeyi bozmak istemedi, herkes her zaman kendi hesabını ödüyorsa bunu değiştirmek istememiştir.

Ama evime gelen insanı güzel bir şekilde ağırlarım, o konuda hak verdim.

Ben misafirime yemek yaparim evde tabiki oda yardim eder. Beraber yeriz.

Ama disarida olan masraflari karsilamak zorunda degil hic kimse. taksi parasi diger masraflar.
Ben bunlari asla beklemezdim. Yúk olmak istemem gittigim yere.

Yani bútun haftasonu seni gezdirecek orada burada ismarlamasini beklediysen bu cok ayip bir kere.

Öyle bir şey beklemedim sadece bana özel bir şey yapılabilirdi

Sen benim bir akrabam var onun gibisin
Beklenti full ama fikir de vermez yardım da etmez her şeyi ev sahibinden bekler. Ben şurayı görmek istiyorum gidelim mi ya da bugün dışarıda yiyelim mi demez mesela. Evde yersek pasif agresif şekilde surat asar.
Böyle anlatınca bir şeyler ısmarlatmak istiyormuşsun gibi görünüyor
Normalde yürüyerek döneceği yola neden taksiye binsin ki kız? Taksiyle gidelim demişsin tepkisini ölçmüşsün onun ödemesini beklemişsin sanki, ben misafirim tabi o ödeyecek havasına girmişsin bence beklentin çook yüksek. Bunu fark ettiyse ona da sinir olmuştur

Siz yukarıdaki mesajlarımı okumadınız sanırım. Öyle şeyler asla beklemem, zaten her şeyde arkadaşıma yardım ettim. Taksiyi tabiki ben ödedim ama hani tutmak istememesi ya da bir kahve ısmarlayabilir. Beni her yere gezdirsin yedirsin demiyorum

Arkadaşımı bizzat kendim davet etmişim demek ki bir şeyleri göze almışım. Hele ki hasta olsa hayatta yürütmem arkadaşımı.

Bu arkadaşlığı illa oldurmak istiyorsanız, arkadaşınızı siz davet edin
Ona misafir nasıl ağırlanır göstermiş olursunuz
O da bir sonrakine feyz alır

Öğretmen milleti çok cimri bi de yaaaa

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Bazı insanlar gerçekten çok yanlış yerlere çekmiş konuyu. Mesele sizin için paralar harcaması, her yediğinizi ödemesi değil tabi ki. Ama misafirliğe gittiğiniz bir yerde illaki biraz özenilsin ister insan. Her gün gittiğiniz bir yer olsa , sürekli görüşüyor olsanız tamam dicem. Ama farklı bir şehire arkadaşınızı görmeye gitmişsiniz ve o davet etmiş sizi. En basiti bir kahve ısmarlar, bir yemek ısmarlar. Daha öncesinde cimri miydi arkadaşınız böyle. Yada misafir ağırlamayı bilmiyor.

Evet biraz cimri açıkcası. Bu canımı sıkıyor

Bu arkadaşlığı illa oldurmak istiyorsanız, arkadaşınızı siz davet edin
Ona misafir nasıl ağırlanır göstermiş olursunuz
O da bir sonrakine feyz alır

Öğretmen milleti çok cimri bi de yaaaa
Evet öğretmenlerin çok cimri olmasına ben de katılıyorum. Kesinlikle çok cimriler üzülerek söylüyorum

Kesinlikle bunu kastediyorum biraz azıcık ilgi yani beklediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…