Arkadaşımın yanına gittim ama

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
2.122
957
73
35
Kızlar merhaba arkadaşımın yanına hafta sonu gittim . İş çıkışı burdan çıktım, ama bana özel herhangi bir şey yapmadı açıkcası belki ben biraz hassasımdır. İşte AVM'ye falan gittik dönerken yürüyelim dedi benim de başım ağrıyor dedim. Taksiyle dönelim ilaç alalım eczaneye gidelim dedim Çok taksi tutmak istemedi açıkcası 20 dakika yol. Ben öderim dedim. Ama böyle cimrilik yapması biraz canımı sıktı ,çünkü kötüydüm.Sonra işte taksiyi tuttuk falan ilacı aldık ve eve geldik. Diğer gün de genelde evde geçirdik. Ama bana nasıl diyeyim özel olarak bir şey yapmadı bana biraz garip geldi. Sizce ben mi biraz abartıyorum. Birisi bana özel gelse evde bir şeyler yapmaya çalışırım, dışarda bir şeyler ısmarlarım misafir diye.

Kızlar merhaba arkadaşımın yanına hafta sonu gittim . İş çıkışı burdan çıktım, ama bana özel herhangi bir şey yapmadı açıkcası belki ben biraz hassasımdır. İşte AVM'ye falan gittik dönerken yürüyelim dedi benim de başım ağrıyor dedim. Taksiyle dönelim ilaç alalım eczaneye gidelim dedim Çok taksi tutmak istemedi açıkcası 20 dakika yol. Ben öderim dedim. Ama böyle cimrilik yapması biraz canımı sıktı ,çünkü kötüydüm.Sonra işte taksiyi tuttuk falan ilacı aldık ve eve geldik. Diğer gün de genelde evde geçirdik. Ama bana nasıl diyeyim özel olarak bir şey yapmadı bana biraz garip geldi. Sizce ben mi biraz abartıyorum. Birisi bana özel gelse evde bir şeyler yapmaya çalışırım, dışarda bir şeyler ısmarlarım misafir diye.
Belki parası yok, belki evde malzeme yok..hayattaki her şey sizinle ilgili olmayabilir. Otogardan almadı, beni yolda yalnız bıraktı, yok taksi tutmadı yok yemek.. biraz yorucusunuz. Kimse size mükemmel ve değerli hissettirmek için yaşamıyor.

Önceden planlı miydi yani kendisi mi sizi davet etti.belki parası kalmamıştır taksi çok tutuyor verecek durumu yoktur.20 dakika çok bişey degil yürüyebilirdiniz.burdaki asıl soru siz kendiniz mi gitmek istediniz o mu davet etti

Önceden planlı miydi yani kendisi mi sizi davet etti.belki parası kalmamıştır taksi çok tutuyor verecek durumu yoktur.20 dakika çok bişey degil yürüyebilirdiniz.burdaki asıl soru siz kendiniz mi gitmek istediniz o mu davet etti
O davet etti tabi, başka şehire gittim onun için. Onu görmek için gittim açıkcası

Şimdi sizin başınız ağrıdığı için taksiye binildiği için sizin ödemeniz daha doğru olur zaten hani bu konu ben misafirim ödesin diye bakılamaz
Onun dışında küçük bir jest evet beklenir evde bir şey pişirmesi ya da dışarıda bir şey ısmarlaması vs. bu konuları konuşmuş muydunuz aranızdaki iletişim nasıl bilmiyorum.
Ama yaşınızı öğrenci gibi tahmin ediyorum maddi durumu kısıtlı olabilir.

Şimdi sizin başınız ağrıdığı için taksiye binildiği için sizin ödemeniz daha doğru olur zaten hani bu konu ben misafirim ödesin diye bakılamaz
Onun dışında küçük bir jest evet beklenir evde bir şey pişirmesi ya da dışarıda bir şey ısmarlaması vs. bu konuları konuşmuş muydunuz aranızdaki iletişim nasıl bilmiyorum.
Ama yaşınızı öğrenci gibi tahmin ediyorum maddi durumu kısıtlı olabilir.
Öğretmeniz ikimizde 4 yıldır yakın arkadaşız, evet o çok isteyerek davet etti.

Arkadaşlarım evime geldiğinde güzelce evi önceden temizlerim, hazırlık yaparım, beraber bir şeyler yer atıştırır çay kahve içeriz. Açıkçası arkadaşımın evine gittiğimde ondan bir beklentim olmaz. Hizmet beklemem, mutfağına girer yardım ederim , yabancı değilim sonuçta. Oraya sohbet etmek, kafa dağıtmak için gidiyorum , özel hizmet almak ya da bir şeyler ismarlansin diye değil.

Yani arkadasinizi gormeye gittiyseniz ozel bir sey planlamamis olabilir. Ben sirf arkadasimla vakit gecirmek icin gittigimde evde cekirdek citlemek bile yetiyor, maksat arkadasimla olmak.
Ama ilk kez gittigim bir sehirse, gezelim tozalim istiyorsam onu da gitmeden once bir sekilde soylerim. Onlar da ona gore plan yapar. Ya da ben arkadaslarimi agirlamayi sevdigim icin bana gelen oldugunda plan yapar gezdiririm oyle bir beklentileri olmasa bile. Bu biraz da karsinizdaki insanin misafir ağırlama huyuyla ilgili.

Evet avm disinda bir yere gidebilirmissiniz. Arkadasinizin aklina gelmiyorsa siz söyleyebilirdiniz. Evinde kalmaya gittiginiz kisi yakininizdir, "avmde napicaz ya baska yere gidelim" diyebilirdiniz.

20 dklik taksi yolu ayri, bazi yerlerde taksiler cidden pahali. Benim yasadigim yerde 10 dakikalik mesafeye 400 lira veriyorum mesela. Arkadasinizin taksi butcesi olmayabilir, o an yaninda olmayabilir vs. Siz istediginiz icin dogrusu sizin vermeniz zaten.

Ay ne kadar nazlısınız. 20 dakika da yürünmeyecek bir mesafe değil, çölde susuz mahsur kalmış gibi davranmayın. Ayrıca samimiyetinize güvenmiş, özel bir şey hazırlamamış, bunda takılacak ne var? İnsan arkadaşıyla oturup makarna yerken bile eğlenebilmeli. Böyle saçma şeylere takılmayın, insanlarla geçirdiğiniz anlara odaklanın ve keyif almaya bakın.

Ay ne kadar nazlısınız. 20 dakika da yürünmeyecek bir mesafe değil, çölde susuz mahsur kalmış gibi davranmayın. Ayrıca samimiyetinize güvenmiş, özel bir şey hazırlamamış, bunda takılacak ne var? İnsan arkadaşıyla oturup makarna yerken bile eğlenebilmeli. Böyle saçma şeylere takılmayın, insanlarla geçirdiğiniz anlara odaklanın ve keyif almaya bakın.
Başı ağrıyana 5 dakika bile 5 saat gibi gelir başınız agrimadimi hiç ?
Arkadaş dediği başka şehirden davet ediyor ısrarla ve özel hicbirsey yapmıyor asıl saçma olan bu konu sahibinin ilgi beklemesi gayet normal.
Sizlerin misafir ağırlama anlayışı nasıl acaba biz Bebek gibi bakıyoruz evimize gelene taksisinden tut dışardan yemek ısmarlama ilaçlari dahil herşeyi ben ısrar ediyorum benim için geliyor çünkü.İl değiştirip makarnami yicem bide şaka gibi.

Nazlı değilim aslında yol yorgunluğu vs baş ağrısı olunca yürümeyelim dedim evle taksi çok az tuttu. Bunda bir şey yok ben öderim zaten ama ben onun için geldim. Yemek yapsın vs istemiyorum zaten ya da bana özel bir hizmet. Sadece yani biraz bir şey ısmarlarsın vs çünkü başka şehire gidiyorum onun için

Başı ağrıyana 5 dakika bile 5 saat gibi gelir başınız agrimadimi hiç ?
Arkadaş dediği başka şehirden davet ediyor ısrarla ve özel hicbirsey yapmıyor asıl saçma olan bu konu sahibinin ilgi beklemesi gayet normal.
Sizlerin misafir ağırlama anlayışı nasıl acaba biz Bebek gibi bakıyoruz evimize gelene taksisinden tut dışardan yemek ısmarlama ilaçlari dahil herşeyi ben ısrar ediyorum benim için geliyor çünkü.İl değiştirip makarnami yicem bide şaka gibi.
Emin olun hayatımın yarısı baş ağrısı ve migrenle geçiyor.
Yakın arkadaşım demiş, konudan anladığım kadarıyla şöyle yapalım şuraya gidelim gibi özel bir plan yapılarak da gidilmemiş. İnsan sadece arkadaşıyla oturup güzel zaman geçiremez mi? Birini misafirliğe çağırmak tonla zahmete girme zorunluluğu anlamına mı geliyor?
Hayır yemeği ödemek tamam da siz niye milletin ilacını ödüyorsunuz onu da anlamadım, o ayki kredi kartlarını da ödeyin, eksik kalmasın.
Konu sahibi aç kalmamış, ekstra bir özen gösterilmemiş sadece. Yakın arkadaşıma gidiyorsam önüme ne konsa takmam, güzel zaman geçirmeye bakarım. Benim için samimiyet göstergesi bu. Birbirimizin misafir ağırlama anlayışından girmeye de gerek yok, ben yakın bir arkadaş için konuştum, her misafir aynı değil.

Hayır şunu demek istiyorum ben bana özel yemekler sunumlar vs istemiyorum. Onun için kalkıp gittim ve planlıydı. Sadece ne bileyim bir kahve ısmarlardı dışardan diyebilirdi. Dışarıda oturduk mesela , örnek veriyorum benden olsun o kadar geldin diyebilirdi. Ya da tatlı ufak evde sen geldin diye aldım diyebilirdi bu yani. Sadece ufak bir jest bekledim açıkcası. İkimizde öğretmeniz. Beni gezdirsin, yedirsin demiyorum ama geldiğime dair ufak bir jest yapabilirdi. O gelseydi benim yanıma daha farklı davranırdım diyorum.

Back
X