Arkadaşımın yaptığı

Ben haklıyım demiyorum 1 yıldır dert dinlediğim için şöyle yaptı böyle yaptı o kadar teselli ver destek ol git barış o yüzden yazdım
İyi de bunu hemen hemen çoğu arkadaşımız yapıyor zaten önce ağlar, yakınır, acı çeker sonra affeder yapıcak bi şey yok. Karşınızda ki insan farkında değil mi sizce her şeye rağmen affederken? Sizde ondan sonra aynı konuyu dinlemez, konuyu kapatırsınız olur biter.

Nasıl kendini haklı görüyorsun anlamadım.
Benim de ayrıl barış aynı döngüde yıllarca devam etmiş bir ilişkim vardı. Yakın bir arkadaşım böyle mesaj atsa hem beni küçük duruma düşürmüş olurdu hem de kalbim com kırılırdı.
Bence siz de farkındasiniz ayıp ettiginizi, o yüzden beşyüz kere kızı aramissiniz

sizin gibi insanlarla hayat o kadar zorki. kötülük yapan sizsiniz hala kendinizi haklı görüyorsunuz. sizene barıştıysa????? aynı sizin gibi arkadaşım vardı ne biçim arkadaşlarsınız siz ya. canı yanmış ağlamış üzülmüş dayanamamış barışmış sizeneeee?? dert dünlediniz diye sizin doğrunuzu mu yapmak zorunda???
Ben kötülük yaptığımı düşünmüyorum,
Çocukta arkadaşım olduğu için yazdım hatam burada sadece bir de başka biriyle sevgiliydi arkadaşım bi an da barışmış öbür çocuğa yapılan kötülük değil mi?
Benim yaptığım yersiz bir hareketti ama bu arkadaşım sürekli dağıtıp onu topladığım için görünce dayanamadım yazdım keşke yazmasaymışım

Arkadaşınız ne yaparsa yapsın sevgilisine öyle denmez sizi hiç ilgilendirmiyor yada onun davranışlarını kontrol eden bir yargıç değilsiniz yani. Aslında hatalı bir davranış. Ergenken bende yaptım arkadaşıma kızıp ama şuan anlıyorum ki bende de hata var. İşte ergenlik diyorum.

Nasıl kendini haklı görüyorsun anlamadım.
Benim de ayrıl barış aynı döngüde yıllarca devam etmiş bir ilişkim vardı. Yakın bir arkadaşım böyle mesaj atsa hem beni küçük duruma düşürmüş olurdu hem de kalbim com kırılırdı.
Bence siz de farkındasiniz ayıp ettiginizi, o yüzden beşyüz kere kızı aramissiniz
Evet özür dilemek için aradım kızdıysa diye telafi etmek için haklı olduğumu savunmuyorum
Bence o birazda o çocukla barıştı bana yeminler ediyordu asla barışmam o aşağılık bir adam vs şimdi barıştığı için benden çekiniyor da olabil attım tuttum barıştım diye

Evet özür dilemek için aradım kızdıysa diye telafi etmek için haklı olduğumu savunmuyorum
Bence o birazda o çocukla barıştı bana yeminler ediyordu asla barışmam o aşağılık bir adam vs şimdi barıştığı için benden çekiniyor da olabil attım tuttum barıştım diye

Yoo ben çekinceğini sanmam ben ne hakaretler ettim ama barıştım insanın öfkesi sevgisi ile orantılı. O anın öfkesi ile çok normal. Sonra sakinleşmiş ve özlem duymuştur. Kendi seçimi doğru yada yanlış.
Sevgisi ağır basmış barışmış inanın arkadaşlarımın yorumu umrumda olmaz onunda öyledir. Sizden neden çekinsin ki doğruluk abidesi misiniz?
Son yaptığınız ihmaller ve sözleriniz kulağına gitti illaki.

Son düzenleme:
Tamam ama sonuçta kendi hayati.
Benim annem kocasıyla kavga edip edip kocasını bize düşman eden , sonra gidip bir daha barışan kardeşine "sen salaksın bu adamla yaşamaya devam ediyorsun, ayrilmayacaksan bana anlatma ne b.k yersen ye" demisti:) genel olarak tavrı budur. Böylece kimse toksik ilişki döngüsünde barisip durduğu iliskisiyle olan sıkıntılarını gelip anneme anlatmaz, çünkü kadın net.
Keşke sen de kendinden vere vere dinlemek yerine ikinci - üçüncü baristiginda dinlemeye son verseydin, madem sana külfet geliyor.
Benim en yakın arkadaşım da benim ayrıl barış iliskimden rahatsızdı (aslinda toksik değil ponçik biriydi ama araya mesafe girdikçe sürdüremezdik). Bir barisisimizda 'iyy yine mi baristin, lütfen anlatma' demişti, ben de saygı duydum. İliskimizin üçüncü yılından sonra hiç bir şey anlatmadım, geceleme sohbetlerinde konusu açılmadikca
Bu arkadaşınla daha barismazsiniz gerçi de , sonraki zamanlarda açık açık 'dinlemek istemiyorum' demeyi deneyebilirsin

Yani aslında ikili ilişkilere karışan yorumlayan biri değilim asosyal olarak tanımlanan biriyim bu arkadaşım o kadar çok dahil etti hayatına o kadar anlattı ki kardeşim ailemmiş gibi oldu
Kantarın Topuz’u kaçtı

Benim annem kocasıyla kavga edip edip kocasını bize düşman eden , sonra gidip bir daha barışan kardeşine "sen salaksın bu adamla yaşamaya devam ediyorsun, ayrilmayacaksan bana anlatma ne b.k yersen ye" demisti:) genel olarak tavrı budur. Böylece kimse toksik ilişki döngüsünde barisip durduğu iliskisiyle olan sıkıntılarını gelip anneme anlatmaz, çünkü kadın net.
Keşke sen de kendinden vere vere dinlemek yerine ikinci - üçüncü baristiginda dinlemeye son verseydin, madem sana külfet geliyor.
Benim en yakın arkadaşım da benim ayrıl barış iliskimden rahatsızdı (aslinda toksik değil ponçik biriydi ama araya mesafe girdikçe sürdüremezdik). Bir barisisimizda 'iyy yine mi baristin, lütfen anlatma' demişti, ben de saygı duydum. İliskimizin üçüncü yılından sonra hiç bir şey anlatmadım, geceleme sohbetlerinde konusu açılmadikca
Bu arkadaşınla daha barismazsiniz gerçi de , sonraki zamanlarda açık açık 'dinlemek istemiyorum' demeyi deneyebilirsin
Aradığım yorum, çok haklısınız teşekkür ederim 🙏

Kesinlikle öyle hatta cephe aldığın kişiye nefret edip konuşmuyorsun uğruna seni dolduran kişi kalkıp barışıyor kız arki gruplarında çok yaşadım kötü ben oldum, politik olmak gerekiyor. Tarafsız tarafta yani annenize sonsuz katıldım.🤣

Birine dönememek nasıl oluyor? Mide rahatsızlığınız bir buçuk ay boyunca elinize telefon alıp iki cümle yazmanıza nasıl engel olabilir? Bu dönemedim, yazamadımlar bahane bence. Yazmak istememişsiniz yazmamışsınız. O da size sizin davrandığınız şekilde davranmış. Hayat arkadaşınızın hayatı, ister ayrılır ister barışır. Bu şekilde bir yorum yapmanız çok yakışıksız. Bir de bu yorumu erkek arkadaşına yazmışsınız. Bu hikayede hatalı olan taraf sizsiniz o yüzden bir şeyler yazıp engellemek gibi bir aksiyona girmeyin.

Korkunç bir insansınız.
Kötü de bir arkadaşsınız.
O mesajı çocuğa yazacağınıza arkadaşına yazabilirsiniz niyetiniz iyi olsa ama sizin amacınız ara bozmak müdahil olmak.
Ayrıca siz geri dönmezken sorun yok kız dönmeyince mi kötü.

Korkunç bir insansınız.
O mesajı çocuğa yazacağınıza arkadaşına yazabilirsiniz niyetiniz iyi olsa ama sizin amacınız ara bozmak müdahil olmak.
Korkunç bir insansınız?
Sizce biraz ağır olmadı mı
Bunu tanımadığınız bir insana fütursuzca yazarak sizde az korkunç bir insan değilsiniz!

Korkunç bir insansınız.
Bence de yani, illa mesaj atacaksa kıza diyebilirdi seni çok üzen biriyle niye barıştın diye. Ama tutup üçüncü bir kişiye mesaj atmak iyi niyetli değil.

Çocuğuda tanıyorum arkadaşım
Olsun,isterse babanızın oğlu olsun.
Yüzlerine söylemekle mesaj atmak arasında bile çok fark var. Yüzüne söyleseydiniz bu kadar sıkıntı olmazdı. Şu an sizinle görüşmemekte de haklılar,telefonlarınızı açmamakta da haklılar üzgünüm.

Back
X