• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın yaramaz çocuğu

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet ay sinirim geçmedi daha madem böyle çocuğun var gitme misafirliğe falan ya hatta dışarı çıkma
ağzının ortasına çakmadan nasıl sabettim hele bide ben şaşıyorum hala kendime

arkasındanda konuşmanız ayıp ama çocuk sonuçta kibarca kovsaydınız arkasından konuşacağınıza daha iyiydi

valla canım ben kolay kolay insanları kıran biri değilim neyse olan olmuş derim önemli değil derim yani sabrımın sonuna kolay kolay gelmem ama geldim mi tam gelirim
samimi arkadaşımda değil bikaçkez arkadaş ortamında görüştük neyse geçerken uğramış sevindim başta neyse oturduk kahve yaptım içiyoruz çocuğu kaşla göz arası girmiş yatak odasına açmış komodini iççamaşırlarım hepsi yerde bitane ruj geçirmiş eline yatak örtüsünü boyuyo tuttum kolundan attım bi hışımla dışarı yatak örtüsüde doğru makinaya başladı ağlamaya oyalansın diye önüne sponsor ayıcıklar var hediye verilen onlardan koydum bikaçtane kalem kağıtta verdim biraz oyalandı onlardanda sıkıldı ünitenin içindekileri almaya çalışıyo olmaz onlar oyuncak değil dedim yok kime diyorum aslında daha çok kızdığım annesi izin al teyzenden diyo ya romanlarlamı oynatıyo bu çocuğunu evde yada resim çerçeveleriyle heralde neyse meyva suyu getirdim içsin diye yatak odasına niye sokmuyomuşum diye tuttu bardağı fırlattı duvara annesinin tepkisi aldı çocuğu annecim teyzen kızar bi şaşkınlık belirtisi korku hiç yok kadında tamam kendi evinde alışkın olabilir ama başkasının evinde insanın yüzü kızarır bardakta kırıldı kendinede bişey olucak saçıldı camlar heryer cam kırığı oldu salona aldım bişey olmasın diye ayaklarına falan batar diye tutmuş bu çocuğuna çantasında erimiş çikoltalı gofreti vermiş toz pembe koltuklamın üzerinde beş parmak çikolata izi annesi açmış ağzını tvye bakıyo ben bi girdim içeri en sonunda dayanamadım artık kızım görmüyomusun sen çocuğunu insan biraz düşünceli olur dedim ya tamam çok yaramaz olabilir çocuğun aklı erse bu şekilde davranmaz zaten ama sen çocuğundan betersin dedim yani ay kusura bakmada niye büyültüyomuşumda sileriz geçermişte valla kusura bakma dedim ben böyle geniş insan değilim helede senin gibi bukadar geniş bi insanla mümkün değil anlaşamam dedim istersen git artık anlaşıldı biz seninle arkadaşlık yapamıycaz dedim bi tavırla aldı çocuğunu bidada gelmem zaten dedi gitti isabet olur dedim okadar sildim hala izi duruyo 6 aylık evliyim bu arada

Son düzenleme:
valla canım ben kolay kolay insanları kıran biri değilim neyse olan olmuş derim önemli değil derim yani sabrımın sonuna kolay kolay gelmem ama geldim mi tam gelirim
samimi arkadaşımda değil bikaçkez arkadaş ortamında görüştük neyse geçerken uğramış sevindim başta neyse oturduk kahve yaptım içiyoruz çocuğu kaşla göz arası girmiş yatak odasına açmış komodini iççamaşırlarım hepsi yerde bitane ruj geçirmiş eline yatak örtüsünü boyuyo tuttum kolundan attım bi hışımla dışarı yatak örtüsüde doğru makinaya başladı ağlamaya oyalansın diye önüne sponsor ayıcıklar var hediye verilen onlardan koydum bikaçtane kalem kağıtta verdim biraz oyalandı onlardanda sıkıldı ünitenin içindekileri almaya çalışıyo olmaz onlar oyuncak değil dedim yok kime diyorum aslında daha çok kızdığım annesi izin al teyzenden diyo ya romanlarlamı oynatıyo bu çocuğunu evde yada resim çerçeveleriyle heralde neyse meyva suyu getirdim içsin diye yatak odasına niye sokmuyomuşum diye tuttu bardağı fırlattı duvara annesinin tepkisi aldı çocuğu annecim teyzen kızar bi şaşkınlık belirtisi korku hiç yok kadında tamam kendi evinde alışkın olabilir ama başkasının evinde insanın yüzü kızarır bardakta kırıldı kendinede bişey olucak saçıldı camlar heryer cam kırığı oldu salona aldım bişey olmasın diye ayaklarına falan batar diye tutmuş bu çocuğuna çantasında erimiş çikoltalı gofreti vermiş toz pembe koltuklamın üzerinde beş parmak çikolata izi annesi açmış ağzını tvye bakıyo ben bi girdim içeri en sonunda dayanamadım artık kızım görmüyomusun sen çocuğunu insan biraz düşünceli olur dedim ya tamam çok yaramaz olabilir çocuğun aklı erse bu şekilde davranmaz zaten ama sen çocuğundan betersin dedim yani ay kusura bakmada niye büyültüyomuşumda sileriz geçermişte valla kusura bakma dedim ben böyle geniş insan değilim helede senin gibi bukadar geniş bi insanla mümkün değil anlaşamam dedim istersen git artık anlaşıldı biz seninle arkadaşlık yapamıycaz dedim bi tavırla aldı çocuğunu bidada gelmem zaten dedi gitti isabet olur dedim okadar sildim hala izi duruyo 6 aylık evliyim bu arada

:53::53::53::53::53::53:

az bile yapmışın şok oldum:52::52::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Onun çocuk olduğundan emin misin :1:
Ben ilk mesajda yazdığın gibi sabredemez çakardım ağzına bi tane ama annesinin
Biz küçükken şımardığımızda annem bi göz işareti yapardı,kalk bakalım bi daha yerinden
Şımartıp duruyolar çocuklarına sonra uğraş dur

Aman Allah'ım bu nasıl velet bu nasıl anne?! Görüşmeyin boşverin eksik kalsın :41:

:47: hiç sevmem böyle geniş tipleri rahata bak ya çocuk evin altını üstüne getirsin anne sesini çıkarmasın ilgilenmesin bu ne rahatlık böyle ya.:53::53::53::53::53:

ne geniş insanlar var ya ben gittiğim yerde ki çok şükür böyle huyları olmamasına rağmen kızımın hep peşindeyim ne zarar versin nede mahçup olmayayım diye ben olsam daha yakınından geçmem bu tarz insanın

çoçuk diye bişeyde yapamıyosun ki sinirim geçtikçe zaten asıl annesine kızmışım ben iyi saçına yapışmadım insanıda çileden çıkarıyolar böyle çocuk büyütmede nevar arkadaşım aradı biraz önce benden için beni evden kovdu demiş anlattım arkadaşımda az bile yapmışsın diyo bence çocukla ilgilenilmemesinden böyle oluyo bu çocuklar dopinkli beygir gibiydi çocuk ya tövbe yarabbim

Ya arkadaşım bu durumda inanın zararlı siz çıkacaksınız.Böyle tipler 7 düvele yaptığınızı anlatıp kendini masum gösterecektir emin olun.:47:Bu durumları ben çok yaşadım hepte kayınvalidemin olmadığı zamanlarda denk geldi beraber oturuyoruz .Yani şahitsiz kaldım gerçi bu şekilde tepki vermedim ama soğukluk oldu mesafe falan koydum sebebi sorulduğunda da duyarsız davranışların arkadaşlık içerisinde saygısızlık olarak adlederim dedim:20: düşünceli olmayan benim hoşlanmadıklarımı bilipte ses edilmeyen durumlar yaptın bende kırıldım diyip samimiyetleri azalttım.:43:Gerçi 1 kişi dışında hepsi beni arar sorar ama ben mesafe koymuşumdur ama duyumlarım kendilerini hep haklı çıkaran sözler söylemişler sinir katsayımı artırdılar falan ama mesafe koydum ya prob etmedim.Şimdi iyice gözlemlemeden davet etmiyorum ya da farklı uğraşlar işler bulup fırsat vermiyorum gelmelerine.Beni çağırıyorlar bu sefer ben buyur edemiyorum çünkü korkuyorum zararlarından zarar sonrasıda kırılmalardan.:31:İnsanları kırmak istemem hep nasıl memnun ederim derdindeeyimdir ama sınırı aşan hele ki beni bilenlerin tavrı maalesef sabrı taşıttırıyor.Ben tanışırken eksi -artı herşeyimi derim ki sonrası hüsran olmasın.Neyse gene olan bizlere oluyor biz kabahatli bulunuyoruz ama insanlar tuhaflaşmış ne diim sizin tavrınız belki aşırı görünsede yerden göğe kadar haklısınız valla ucuz kurtulmuşunuz eviniz başınıza yıkılmamış ya şükür:1:

YA GERCEKTEN SOK OLDUM YAA

valla konu sahıbı arkadasım en ıyısnı yapmıssın bılıyormusun empatı kurdum aslında bende aynısı yapardım sanırım

ama ben cocuga suc bulmadım annesınd ebır problem varr tv ızlemsı bır garıbıme gıttı kendıı evımı sanmıs acaba sizin evıı

ben buyuk oglumu alıp aşagı kata öz annem gıtsem bıle tedırgınım yanı bır sey kırmasın dökmesın dökse bıle toplarım falan ...

hatta nnem kızar bu kadar panık oolm onlar cocuk falan dıye am ayokk yaaa nasıl alıstırısan öle gıder..

gecen akrabamıza gıttık oturmaya ama benım içim rahat degıl cocugum durmaz diye hatta gıtmıcektım ama gorumcem cok ısrar ett bıs eolmaz ya yabancımı dıye

nese gıttık benım cocugumum gıkı cıkmadı maşallah bın kere Nazar değmesin

ii yapmışşsın valla ben yatak örtüsüne yandım :(

Son düzenleme:
bizim de eşimin arkadaşları geldi 3.5 yaşında çocukları var. çocuktur yaramazdır falan ama evdeki eşyalar bize ait değil möbleli evde oturuyoruz. bir deri koltukların üzerine çıkıp deli gibi zıplıyor ayakkabılarıyla, bir cam sehpanın üzerindeki vazoyu vurup duruyor sehpaya, birşey de diyemiyorum. annesi arada bi çocuğun ismini söylüyor o kadar. artık çocuk sehpayı kırdı kıracak babası tokadı yapıştırdı. valla çocuğa şiddete karşıyım ama annesi çok üzüldü çocuğun dayak yemesine. ben annesinin üzülmesine sevindim açıkçası. çünkü aynı çocuk başka bi arkadaşın evinde aynayı yumrukluyor ayna da duvara dayalı, yani üstüne düşebilir elini kesebilir. yok annesinden gık çıkmıyor, yani eşyaya acımıyorsan çocuğuna acı.

böyle anneler hiç az değil, valla bıktırırlar, bir de izin al demiş kadına bak, olmaz desen bir dert olur esen bi dert.

sen cesaretli davranmışın ben anca kendimi yiyorum sinirden :47:

ayyyy bende çocuktan çok böyle annelere sinir oluyorum çocuklarıyla ilgilenmiyorlar oturdukları yerden sesleniyorlar sadece bu ne rahatlık yaa :47::47::47:

Çok bile dayanmışsın. İlk yatak odana girdiğinde ben olsam çıldırmıştım. Yani annesi o ilk yaptığından sonra bir şey demediyse pes artık. Çocuk diye kızılmaz diye bir şey yok. O çocuk dengesiz büyüyor böyle. Toplum kurallarını öğrenmeden. Başkasının hakkına saygı duymadan. Bunu normal sanıyor şimdi o çocuk. Büyüyünce ne olacak, o çocuk kural koyan öğretmene saygısızlık yapacak, polise karşı çıkacak, toplum kuralı saygı ne bilmeyecek. Çocuktur yapar konusunda ben hem fikir değilim. Elbette yapar ama önlem alınmalı. Yan gelip oturulmaz öyle. Ay ben çok sinirlendim. :S

Back
X