Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cocuk kac yasindaydi?
bence iyi yaptiniz
Bi ornek daha veriyim bir yere misafirlige gittik buyukler masaya oturacak cocuklarada kucuk orta sehpasinda hazirliycaklardi..
Masaya herkes oturdu bende servise yardim ediyorum tanidik kisilerdi..
Benden once 2 cocuk oturdu oraya bende obur masaya gectim o degilde cocugun annesi babasi hic demiyo ki oraya buyukler oturacak sen oturma diye,ustune bide orda otur yemegini ye guzelce diyo nasil bir terbiye anlamadim benim babam olsa beni gebertirdi![]()
tamam cocuk bilmez annesine kizmissiniz ama actginiz baslik gercekten felaket..
kuduz kelimesi hic hos degil,ben hataliysam benle konusulmali cocuguma kimse kuduz cocuk ya kuduz diyorsunuz..
Allah korusun bende bir tanidiigniz biri kuduz oldu sandim..
kocaman insanlariz yani hoslanmayabilirz kizabiliriz ama kuduz demek cok ayip kacmis
Ay arkadaşım iyi sabretmişsin,aklıma benim yaşadığım olay geldi,hiç hazetmediğim bekarlıktan arkadaşım geldi oğluyla bir gün,daha oğlu girer girmez deli dana gibi saldırdı oraya buraya ,elektrik süpürgesinin sapını almış eline tutamadı tabi duvardaki aynaya çaat diye bir indirdi ayna çatladı anında,daha noluyo demeye kalmadan beşiğinde yatan kızıma elindeki oyuncak arabasını fırlattı gözü çıkıyodu çocuğun,ay afalladım kaldım nasıl koşuyo evin içinde bende anneside peşinden,kızım ağlıyo bi yandan,koştu vitrini açmık dakkada daha sürahi düştü kırıldı kabus gibiydi,kadın tuttu oğlunu gidiyoruz dedi,banada canım kusura bakma nolur dedi bi telaşla uçtu gitti:)allahtan gitti hasar büyük olacaktı çünkü.böyle çocuklar var malesef ama ben ailede buluyorum suçu eğitim veremiyorlar malesef,ben kızımla biyere gittiğimde kızım sorar anne bunu alabilirmiyim,annecim şunula oynayabilirmiyim diye,hayır dersem iki etmez asla,ana baba olmak doğurmak değil iyi terbiye vermekk demek bence.
cocuk kac yasindaydi?
bence iyi yaptiniz
Bi ornek daha veriyim bir yere misafirlige gittik buyukler masaya oturacak cocuklarada kucuk orta sehpasinda hazirliycaklardi..
Masaya herkes oturdu bende servise yardim ediyorum tanidik kisilerdi..
Benden once 2 cocuk oturdu oraya bende obur masaya gectim o degilde cocugun annesi babasi hic demiyo ki oraya buyukler oturacak sen oturma diye,ustune bide orda otur yemegini ye guzelce diyo nasil bir terbiye anlamadim benim babam olsa beni gebertirdi![]()
tamam cocuk bilmez annesine kizmissiniz ama actginiz baslik gercekten felaket..
kuduz kelimesi hic hos degil,ben hataliysam benle konusulmali cocuguma kimse kuduz cocuk ya kuduz diyorsunuz..
Allah korusun bende bir tanidiigniz biri kuduz oldu sandim..
kocaman insanlariz yani hoslanmayabilirz kizabiliriz ama kuduz demek cok ayip kacmis
Ay arkadaşım iyi sabretmişsin,aklıma benim yaşadığım olay geldi,hiç hazetmediğim bekarlıktan arkadaşım geldi oğluyla bir gün,daha oğlu girer girmez deli dana gibi saldırdı oraya buraya ,elektrik süpürgesinin sapını almış eline tutamadı tabi duvardaki aynaya çaat diye bir indirdi ayna çatladı anında,daha noluyo demeye kalmadan beşiğinde yatan kızıma elindeki oyuncak arabasını fırlattı gözü çıkıyodu çocuğun,ay afalladım kaldım nasıl koşuyo evin içinde bende anneside peşinden,kızım ağlıyo bi yandan,koştu vitrini açmık dakkada daha sürahi düştü kırıldı kabus gibiydi,kadın tuttu oğlunu gidiyoruz dedi,banada canım kusura bakma nolur dedi bi telaşla uçtu gitti:)allahtan gitti hasar büyük olacaktı çünkü.böyle çocuklar var malesef ama ben ailede buluyorum suçu eğitim veremiyorlar malesef,ben kızımla biyere gittiğimde kızım sorar anne bunu alabilirmiyim,annecim şunula oynayabilirmiyim diye,hayır dersem iki etmez asla,ana baba olmak doğurmak değil iyi terbiye vermekk demek bence.
takıldında oraya mı takıldın kuduz gibi çocuk yetiştirmesinler ozaman aynı şey senin evinde olsa eminim daha fazlasını yaparsın bildiğin kuduz gibi heryere saldırıyodu çocuk diğer yorumumda da dopinkli beygir gibi dedim onda bi sakınca yok galiba onu okumamışsın![]()
Çocuk kuduz muymuşo halde nasıl dışarı çıkarmış annesi
Birde başkasının evine götürüyor,çok enteresan..sizin çocuğunuz var mı?
Çocuk kuduz muymuşo halde nasıl dışarı çıkarmış annesi
çok komik ya.....Çocuk kuduz muymuşo halde nasıl dışarı çıkarmış annesi
hey Allahım birde burdan yak![]()
İyi yakalım madembaşlığınız konu içeriğine göre yeniden düzenlenmiştir.
tebrik ederim sizi çok güzel bir başlık koymuşsunuz !
ayrıca başlığımda hakaret veya küfür yok niye bu lafa bukadar takıldınız anlayamadım madem bukadar içerlediniz başlığa keske yazdıklarımı iyice okuyup daha tutarlı bi başlık atsaydınız çünkü bu çocuğun yaptıklarıyla yaramaz bi çocuğun yapıcakları arasında çok büyük farklar olur emin olun
Forumda açtığınız konuların başlığı içeriğe uygun olmalı,Bir çocuğa daha 5 yaşındaki bir çocuğa kuduz muamelesi yapmak size hiç yakışmıyor.Başlığı okuduğumda çocuğun gerçekten kuduz olduğunu düşündüm ve konuya girip okudum.Fakat daha konuyu bile yazmadan söylenmeye başlamışsınız.İçerik yok....
Sonra konuyu anlatmaya başlamışsınız ki bu forum kurallarına aykırı bir davranış.Ve burası bir forum sitesi,burada mahalle ağzıyla veya arkadaşınızla evinizde sohbet havasındaki tarzınızla yazmanız hiç yakışık almıyor.Biraz okuyanlara saygı göstermeniz gerekiyor,inanı bu tür üslupları kadınlar kulübü üyelerine yakıştıramıyorum ve bir çok arkadaşımızda bu tür mesajlardan rahatsız oluyor.Seviyeli bir forumsak seviyeyi daima yukarda tutmalıyız,samimi bir forumsak dozunu kaçırmamalıyız.
çocukta hiç kabahat yok cnm anasında valla gebertirim akıllı olacak sokakta parkta kudursun atsın enerjisini evi o hale getirmesine
hayatta ızın vermezdım zaten o çocukla mısafırlıge gıtmesı hata bende 7 aylık evliyim eltimin kızı tukenmez kalemle beyaz deri
koltuklarımı cızdı tabı ben onlar gıttıkten sonra farkettım ama kaynanama dedım oda ona demıs herkes cocuna sahip çıkacak cnm olmaz öle şey günlerce sıldım anca cıktı
aman canım kuduz kelimesini kullanmıyoruz kadınlar kulübünün nezih ve saygın şahsiyetlerine yakışmıyo rahatsız oluyolar
bende baştan sinirlndim bi hışımla yazdım sıkıntımı ama sonradan dedim annesine kızdım asıl ve böyle durumda kimse kusura bakmasın anası açımıyo çocuğuna benmi acıycam ,çocuklarının üzülmesini istemiyolarsa ve ileride karakter bakımından sağlam çocuklar olmalarıını istiyolarsa üşenmesinler çocuklarıyla ilgilensinler ben elin veletleri gelsin anneleri tatil yapsın gitsin diye mi aldım eşyalarımı eşyayı geç insanın huzurunu kaçırıyolar
. artık çocuk sehpayı kırdı kıracak babası tokadı yapıştırdı. valla çocuğa şiddete karşıyım ama annesi çok üzüldü çocuğun dayak yemesine. b
Ben konunuzun açılış amacını anlayamadım.
Zira sorun olarak gördüğünüz şeyi kendi yöntemlerinizle çözmüşsünüz zaten.
Buradan tavsiye almak istediğiniz başka noktalar vardı da ben mi kaçırdım acaba?