Aradım arkadaşlar bana diyor belim agrıyordu ondan kendimi çevirdim . Acaba seni böyle düşünceye sokan şey nedir Meram ettim ne düşündün de böyle söylüyorsun . Bende dedim beni gördün çevirdin görmeyeyim diye sen yanlış anladın falan dedi.. iyiki aradım ama aptal değilim.
nasıl bir cevap bekliyordunuz ki
yani bilerek yapmadım sen neden öyle düşündün ki demiş kimi arasanız bu cevabı duyacaktınız
bilerek yaptı ise çok da umurunda olmayacak, istemeyerek yaptı ise de sizin hakkınızda her şeyi büyütüyor diye düşünecek
lakin bu gece boyu uyuyamama, bunu hakaret olarak addetme, "ben salak değilim ben aptal değilim, anladım işte" vurgunuz ve bunu karşı tarafa ispat etme hissinizin altında yatan şeyleri bir düşünün
birisi benimle konuşmak istemese ben konuşsam sonra da fark etsem bir daha konuşmam olur biter
bunu neden bu kadar kurdunuz
içinize neden dert oldu, size değersizlik hissi mi verdi, umursanmadığını hissi mi oluştu
aksine kadın sizi umursamış ama görüşmek istememiş sadece
olay sizinle değil, onunla ilgili
ilk yorumumda yazdığım gibi çocuklar bir araya gelmesin istemiş olabilir, sizin bilmediğiniz ama bu süreçte hayatında yaşadığı büyük değişiklik olmuştur, bunu sorarsınız diye kaçınmış olabilir (eşiyle ayrılmıştır, bir yakını vefat etmiştir, işsiz kalmıştır, işe başlamıştır vs )
sadece kilo almıştır, bundan rahatsızdır, üstü güzel değildir, her zaman saçı başı yapılı, makyajlı iken birden karşınıza o hali ile çıkmak istememiştir
hali yoktur laflamak için dikilmek istememiştir, hatta çişi gelmiştir sizinle muhabbet yerine evine gitmek istemiştir vs vs
benden değil ondan kaynaklıdır deyip umursamayın
aydınlık günler sizin olsun