• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın zoraki evlilik kararı

defne1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.504
1.642
133
Selam kızlar. Uzun zamandir üniversiteden arkadaşım, görücü usulü memleketlisi bir çocukla tanistirildi
. Guzel sözler yok. Elimi asla tutmaz diyor, nisan olsa bile( Tutmayabilir tabi ama kızla kanki modunda oğlan) Arkadaşlarından kimse anlattıklarıyla olumlu düşünemiyor, yapma etme diyoruz. Bizi dinlemek zorunda değil ancak her gün mutsuzum ayrılamıyor um, olmuyor bitmiyor , çocuk iyi biri belki iyi olur diyor. Yedi ayda hiç sevgili gibi olmadan, bir kaç aya evlenecekler ve biz hiçbir şey yapamıyoruz.
Birde sadece hakaret olsa iyiden ben ve bazı arkadaşlar çocukla ilgili çok fena şeyler düşünüyoruz, böyle kızı fiziksel olarak sürekli küçümsemesi,saçına makyajını sivilcesine laf etmesi..:bicak:o_O

Son düzenleme:
nasip olunca mı engel olamıyor insan diye düşünüyorum.

arkadaşın bir an önce kendine gelip ailesine sürekli aşağılandığını anlatmalı ve bu işten vazgeçmeli.

"çocuk iyi biri belki iyi olur diyor."
denesin görsün o vakit..
belki ile olur mu bu iş,belki ile evlenip kaç kişi mutlu olmuş!
ben olsam bu hakaretlere ortalığı ayağa kaldırmıştım,bir daha gelmeye de yüzleri olmazdı.
Arkadaşın çok pasifmiş.

Ne yaptım olmadı, kendi evliligimden az sevgi az sabır saygı olmadan olmayacağından bahsediyorum , biliyor ama yapamıyor. Ailesi de bu çocuk olmasa memlete geri dön diyor, biraz da olsa biliyorlar kızın bu durumunu

"çocuk iyi biri belki iyi olur diyor."
denesin görsün o vakit..
belki ile olur mu bu iş,belki ile evlenip kaç kişi mutlu olmuş!
ben olsam bu hakaretlere ortalığı ayağa kaldırmıştım,bir daha gelmeye de yüzleri olmazdı.
Arkadaşın çok pasifmiş.
Öyle tabi . Yalnız okulda beş kişilik gruptur en aktifimiz oydu, akıl danisirdik, mantıklı kararlar verirdi, bağlanmış gibi kiz

Arkadasinin hayati ve kimseyi dinlemiyormus o zaman bizim ne dusundugumuzun sence onemi var mi? Beni ilgilendirmedi acikcasi sende hakkini helal et

Ne yap et engel ol bence. Memleketli olunca ne oluyor anlamadım? Önce insanlığına baksın zira karşısındaki insan değil.

lütfen arkadaşınıza sonradan boşanmaktansa şuan vazgeçmesinin daha mantıklı olduğunu söyleyin.
ayrılsın yani..
ne bencil insan..
evlenmek üzere olduğu kadını düşünmeden kırabiliyor....

Kızlar sadece hakaret olsa iyiden ben çocukla ilgili çok fena şeyler düşünüyorum böyle kızı fiziksel olarak sürekli küçümsemesi,saçına makyajını sivilcesine laf etmesi, kadın modasını iyi takip Edip arkadaşıma akıl vermesi, kendini çok begenmesi,arkadaşıma askerlik arkadaşı muamelesi yapması..:bicak:o_O

Arkadaş yoklukta herhalde ? Belasını arıyor belli ki! Ailesi bilmiyor mu bu kıza böyle davranıldıgını? Bence ailesinin el atması lazım ... İlk sevgilisi falan mı ? Evlilik için evleniyor sanki..

Çocuk biseksüel falan olabilir mi burda çok konu açılıyor kocam yanaşmıyor bana diye o değilse sevgi sıfır evlenmeden nişanlıyken el ele tutuştuğunda bile yüreğin kıpır kıpır olur ve o an hiç bitmesin aşık olduğun insanın elini hep tutsun ister bence hiç karışmayın arkadaşınız içim endişelenmeniz çok normal ama zarara rızasıyla gidene de merhamet edilmez layık değildir diye bi söz vardır

Metroseksüelin de fazlası çekilmiyor :işsiz: Arkadaşınız ailesi ile konuşsun çünkü evlendiğinde ya kendinden daha güzel bir kadınla aldatılacak ya da bu adama ilgi duyan sürekli onu pohpohlayan herhangi bir kadınla.

kız 26 yaşına gelmiş . doğru karar verme yaşında . yapacağı yanlıştan da kendisi sorumlu tabi. her şeyi görüp de yine de evlenirse zor günler kendisini bekliyor büyük ihtimal

Çocuk biseksüel falan olabilir mi burda çok konu açılıyor kocam yanaşmıyor bana diye o değilse sevgi sıfır evlenmeden nişanlıyken el ele tutuştuğunda bile yüreğin kıpır kıpır olur ve o an hiç bitmesin aşık olduğun insanın elini hep tutsun ister bence hiç karışmayın arkadaşınız içim endişelenmeniz çok normal ama zarara rızasıyla gidene de merhamet edilmez layık değildir diye bi söz vardır
Bende öyle dusunuyorum aslında, hatta çocuğun fotosunu görüp efemine mı diye soran da oldu,kiz bunu duydu,bizde öyle düşündük birşey demedik hissettirmeye çalıştık sadece olaylar ornekler anlatıp , nafile

V
Kadınsı gibi olan erkek demek canım başka birşey diyecektim de,dilim varmıyor demeye :/
valla bulgular onu gösteriyor 1.bi erkek ben senden güzelim diyor (iğrenç) 2. Kadın gibi en ince ayrıntısına kadar herşeyi eleştiriyor (itici) 3. O kadar zamandır kızın elini bile tutmuyor ki bu imkansız daha ilerisini bile isteyebilirdi sarılmak öpüp koklamak gb bunları yapmıyo bekleyin yakında konu açarsınız arkadaşımın kocası kadınlığa ilgi duyuyor ona yanaşmıyor kendini gizlemek için de evlilik yaptı diye arkadaşınıza bu yorumları okutun

şimdi böyleyse ileri de hepten kayışı koparır, arkadaşına söyle uzak dursun... tecrübeli abla sözü dinlesin biraz, burayı okuyor mu? okumuyorsa okut yani...

Back
X