• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın zoraki evlilik kararı

Arkadaşınin kendiyle ilgili ozguveni az.Birde adam sürekli hem aşağılamiş hemde bırakıp gitmemiş iyice psikolojisi bozulmustur.Adam ne yaparsa yapsın onunla evlenir arkadaşın bundan daha iyisini daha yakisiklisini bulamam,düzelir,idare ederim düşüncesiyle.
Hiç uğraşma arkadaşın bu adamla evlenir hemde oynaya zıplaya.

Kızı bir tanisaniz o kadar garip ki, işinde cin gibidir, sosyal hayatta etkindir,akıllı çokta güzel kız, ne yapayım ayrılmak istedim olmadı daha yapamam diyor, ben iptal

Bu mesajinizdan sonra artik iyice inandim. Kiz sikayet ediyor ama oglanin boylu poslu olmasi meslegi olmasi vs vs ozelliklerinden oturude evlenmeyecegim demiyor.

Bak demedi demeyin. Yarin birgun ailem hakli bu devirde boyle talibim var daha ne olsun benim aklimi cevremdekiler karistirdi der.

Cunku yasadim aynisini. Benim arkadasimda cin gibi sosyal bir kizdim sirf karsi taraf doktor diye ona hakaret etmesine sesini cikarmiyordu. Sonra kotu olan biz olduk.

Yorum yapmayin. Istemese gayet tabi evlenmez.

Kendi düşen ağlamaz. Ben olsam bunları bile bile devam eden biri için, çok sevdiğim arkadaşım dahi olsa üzülmem.

bunlar bi sebepten ayrılırsa kötü siz olursunuz. Zaten D defne1453 de istemiyordu, çekemediler der hazmedemez filan.
İş garip noktalara gelir. Arkadaşınız yaşını, eğitimini almış kendini çıkarabilecek bir kız anladığım kadarıyla.
uyarın ama müdahale etmeyin. Derdini de dinlemeyin. Kendi düşen ağlamaz.

Kızın durumuna ayrı üzüldüm. İnsan mutlu olmak için evlenir. Bu nedir ya... gerçekten garip. hatta vah kızın haline :(

Valla ben o adamdan şüphelendim su an:eek: bir yazi okumuştum internette kadin ayni bu tarif ettigin gibi bir adamla evleniyor ve kocasinin eşcinsel oldugunu öğreniyor asker arkadaşı gibi yillarca evli kaliyorlar daha sonra bosaniyorlar ve o erkek hemcinsiyle evleniyor. Yani gerçek sanirim o adamda oylemi acaba o_Ohttps://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/bir-gay-le-evlendim-hayatim-kaydi-7244380
Bu attığınız yazının aynısını başka bir arkadaşımız watsapp grubumuza atti:) Oradan geyik yaptık biraz paravan evlilikler vs. Diye, ama kız da şimşek çakması daha :₺

daha mesajın tamamını okumadan sizin düşündüğünüz şeyler geldi benim de aklıma. ablamın üniversite de bir sınıf arkadaşı vardı, aynı şeyler. çocuk subaydı, kızla en ufak bir yakınlaşma isteği olmadan sürekli eleştirirdi. evlendiler ve çocukla kızın ilgi alanının aynı cinsiyet olduğu ortaya çıktı.

benim aklima söyle bir sey geldi, bence erkegin ailesi, ogullarinin erkeklerden hoslandigini biliyor ve bu yüzden bi kizla evlendirmeye calisiyor olabilir mi?

yani demislerdir ona da kizla bi tanis belki isinirsin diye bence öyle umuyorlar yani.
Çocuğun anasi kıza barissinlar diye bir saat yalvarinca öyle düsunmedim degil :63:

Bence çocuk şuan biriyle nisanlanayim da bana baskı etmekten kurtulayım, bu kişi olmasa da denedim istedim olmadi der bunun arkasına sığınırim diye düşünüyo. Belki niyeti evlilik değil sadece nisandir. Çünkü sen olmasan başka kimsede olmaz demis oysa kendi diyor kıza evet anlaşamıyoruz diye, ailesi baskı yaptı diye yapmaz bence bunu, ben tüm söylediklerinden olacaksa da paravan evlilik yapacağını dusunuyorum

daha mesajın tamamını okumadan sizin düşündüğünüz şeyler geldi benim de aklıma. ablamın üniversite de bir sınıf arkadaşı vardı, aynı şeyler. çocuk subaydı, kızla en ufak bir yakınlaşma isteği olmadan sürekli eleştirirdi. evlendiler ve çocukla kızın ilgi alanının aynı cinsiyet olduğu ortaya çıktı.
:oha:Aklin yolu bir işte :hamarat:

tehlikeli yaa. cok uzuldum arkadasinin guclu duramamasina.

siz arkadaslari olarak bir uyarmissiniz iki uyarmissiniz ama bi saatten sonrada bence susmali ve arkadasinizi etkiniz altinda birakmamalisiniz. siz sebeb olmayin. kendisi idrak etmeli biseyleri, kendi kendine cesaret etmeli bitirmeye.

Guzel bi fort edersin,sonra evlenirsin bilahare sikayet edersin niye evlendim ben bu adamla,meger oyleymis boyleymis dersin o ayri.
Ama buuuu bile lades..

tehlikeli yaa. cok uzuldum arkadasinin guclu duramamasina.

siz arkadaslari olarak bir uyarmissiniz iki uyarmissiniz ama bi saatten sonrada bence susmali ve arkadasinizi etkiniz altinda birakmamalisiniz. siz sebeb olmayin. kendisi idrak etmeli biseyleri, kendi kendine cesaret etmeli bitirmeye.
Kesinlikle sonuçta onun kararı biz fazlasıyla uyardık . Arkadaşımın en zor zamanında bu çocuk geldi belki doğru insan diye düşündü bunun da etkisi olabilir, haftaya nişanlı olacaklar artık hiçbir şey diyemeyiz zaten

Guzel bi fort edersin,sonra evlenirsin bilahare sikayet edersin niye evlendim ben bu adamla,meger oyleymis boyleymis dersin o ayri.
Ama buuuu bile lades..
Ben bile yedi sene eşimle sevgililik yaşadım yine de acaba acele mı ettim yanlış mı karar verdim , su huyunu bilmiyor tanımıyormusum dediğim oldu, arkadaşın ki iyi cesaret ben korkardim böyle biriyle görüşmeye bile

Sorduk iyi huyu ne neyini beğendin diye dusundu, iyi bir insan dedi birşey diyemedi.
Ya kızlar Allah günah yazmasinda oğlan ben güzelim diyor ya toplanıp dovesim geliyor oglani:sinirli:

Ben adama neden kızıldığını anlamıyorum... evet güzel erkek çok... bunu açık bir şekilde ifade etmiş, kendini beğeniyor demek ki... ben daha güzelim derken "kadın olmadığım halde senden daha güzelim" demek istemiş olabilir.. evet doğru değil bu şekilde söylemesi, ama açık bir şekilde de ifade etmiş düşüncelerini... kızı beğenmemiş belki de ailesinin zoruyla evleniyor... arkadaşınızın ısrarı çok yanlış bence...

Açıp ailesine desin oğlunız bi daha beni aramasın bitti diye

Back
X