- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 358
Bazı insanlar kendilerini mutsuz göstermeye bayılıyor. Hastalık gibi bir şey sanıyorum ki. Öyle bir arkadaşım vardı. Sürekli erkek arkadaşını şikayet ederdi. Bana şöyle yapıyor, böyle yapıyor, böyle mutsuzum... Ee ayrıl, yok ama şusu iyi busu iyi derdi. Sonra bir süre aynı yerde çalıştım sevgilisiyle. Aman allahım hiç anlattığı gibi biri değil. Telefonda filan konuşuyorlar duyuyorum, bahsedilen şeyler yok. Geliyor arkadaşım görmek için, tavırlar gayet sevecen, bize anlatıyor severek çocuk. Velhasıl evlendiler, çocuk sahibi oldular. Hala şikayet ediyor ama gayet mutlu. Değişik.
Ya da daha önce de söylenmiş meslek, itibar beklentisini karşılıyor çocuk. Win win durumu. Çocuk da paravan evlilik yapıyordur. İstemediği biriyle zorla, baskıyla evlilik yapmıyordur bence ya ne bileyim.
Belki de içten içe bu kadar hor görülünce bir şey oluştu içinde çocuğa karşı. Beğendireyim, aşık edeyim vs. Böyle kapılmıştır. Size de gururuna yediremediği için bu şekilde yansıtıyordur.
Ya da daha önce de söylenmiş meslek, itibar beklentisini karşılıyor çocuk. Win win durumu. Çocuk da paravan evlilik yapıyordur. İstemediği biriyle zorla, baskıyla evlilik yapmıyordur bence ya ne bileyim.
Belki de içten içe bu kadar hor görülünce bir şey oluştu içinde çocuğa karşı. Beğendireyim, aşık edeyim vs. Böyle kapılmıştır. Size de gururuna yediremediği için bu şekilde yansıtıyordur.