Sorma valla hepsi beni buluyorSizde de ne arkadaş derdi varmış üzüldüm
İnsan dertleşecek birilerini arıyor inaninBence hepsini boşverin, düzgün arkadaş edinin
Ben kırıldım ama suçu kendinden bulmadi 10 senelikkaç senelik arkadaşınızmış, sizi ekmeden önce düşünseymiş, ya da bi sebep söyleseymiş toto üstü bırakmış siziayrıca gerçek arkadaşınızsa siz gitmeden o size adım atar, hiç zahmet edip gitmeyin bile bana kalırsa
O da onun şeyliği yani ne diyim? Sizin suçunuz ekilmek mi? Hem de son dkBen kırıldım ama suçu kendinden bulmadi 10 senelik
Yani bana bahane üretiyor eşim izin vermedi bilemem ne son dk bende bir daha yazma demiştimO da onun şeyliği yani ne diyim? Sizin suçunuz ekilmek mi? Hem de son dk
Aynen kendisi hatasını kabul etmedi3 aydır bu yüzden mi küssünüz?
Öncelikle isminin Naime olduğunu ve okulda çalıştığını söyleyerek hayat kurtaran bu bilgileri bizimle paylaştığın için çok tişikkirler. Konuya dönecek olursakİsmi naime aslında kaç senelik arkadaşım aramızda birsey geçmedi. Canlı müziğe gidecektik gelmiyorum dedi son 5 dk haber verdi. Gitti bende kırıldım bir daha mesaj atmazsan sevinirim dedim. Sonra pişman oldum. Buda diyor çok kırıldım bilmem ne. Kendisini okulda çalışıyor gitsem mi. Maddi durumun yok ne götürebilirimmm
Şimdi bu kadar sekme açıkken beyninde cinselliğe odaklanabilir misin ? Bütün sorunları tek tek sırala. Çöz sonra diğer soruna gec. Öncelik ;..m.mm...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?