Arkadasimla 3 aydir kusuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tugbaoyku

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
450
-13
13
28
İsmi naime aslında kaç senelik arkadaşım aramızda birsey geçmedi. Canlı müziğe gidecektik gelmiyorum dedi son 5 dk haber verdi. Gitti bende kırıldım bir daha mesaj atmazsan sevinirim dedim. Sonra pişman oldum. Buda diyor çok kırıldım bilmem ne. Kendisini okulda çalışıyor gitsem mi. Maddi durumun yok ne götürebilirimmm

kaç senelik arkadaşınızmış, sizi ekmeden önce düşünseymiş, ya da bi sebep söyleseymiş toto üstü bırakmış sizi 😅 ayrıca gerçek arkadaşınızsa siz gitmeden o size adım atar, hiç zahmet edip gitmeyin bile bana kalırsa

kaç senelik arkadaşınızmış, sizi ekmeden önce düşünseymiş, ya da bi sebep söyleseymiş toto üstü bırakmış sizi 😅 ayrıca gerçek arkadaşınızsa siz gitmeden o size adım atar, hiç zahmet edip gitmeyin bile bana kalırsa
Ben kırıldım ama suçu kendinden bulmadi 10 senelik

İsmi naime aslında kaç senelik arkadaşım aramızda birsey geçmedi. Canlı müziğe gidecektik gelmiyorum dedi son 5 dk haber verdi. Gitti bende kırıldım bir daha mesaj atmazsan sevinirim dedim. Sonra pişman oldum. Buda diyor çok kırıldım bilmem ne. Kendisini okulda çalışıyor gitsem mi. Maddi durumun yok ne götürebilirimmm
Öncelikle isminin Naime olduğunu ve okulda çalıştığını söyleyerek hayat kurtaran bu bilgileri bizimle paylaştığın için çok tişikkirler. Konuya dönecek olursak
Pişmaniye al bence. Pişman olduğundan emin olsun. Olur da barışmazsanız fazla masraf olmadığı için pişman olmamış olursun.

..m.mm...........
Şimdi bu kadar sekme açıkken beyninde cinselliğe odaklanabilir misin ? Bütün sorunları tek tek sırala. Çöz sonra diğer soruna gec. Öncelik ;
-Cinsellik mi ?
-Kocanla gezmek para harcamak mi ? ( Diğer konuda ev bizim , ne zaman istesem para atar vs demişsin burda da maddi gücüm yok demişsin ilginç )
-Arkadaşlık mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X