Arkadaşımla aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutsuz bir evlilikte çocuk daha mutsuzdur seviyeli saygılı bir şekilde ayrılmak çocuklarının her anında anne baba olarak yanyana durmak bence en mantıklısı yani anne babalık bitmiyor evlilik bitiyor bizim toplumumuzda bosanca düşman olacaksın fikrini kim kabul ettirdi çok merak ediyorum gerçekten

Bu yorum da sanki kocası değilde suçlu konu sahibi gibi üstüne gelmişsiniz

3 çocuk olmuş bir gun aldatırsa bahanem olsun demedi her halde

Dalga alaya alma gibi olmuş üslubunuz

Son düzenleme:
Herkes sey yazmis cocuklar icin barisma.Cocuklar icin affetmek demek cocuklar mutlu olsun iyi bir ailede yasasin demek degil kadincagiz kendi parasini kazanamiyorsa cocuklarina bakacak durumda degilse ne yapacak?Devir cok zor bir devir bir meslegi yoksa tek basina calisip cocuklara bakmasi neredeyse imkansiz.iğrenç bir durum farkindayim.Ama karari senin vermen gerekiyor konu sahibi

Kadın kocasına geri dönmeseydi kocan ! da sana dönmeyecekti. Bunu bilerek affedebilecek misin?
Keşke çocuklarınız olduğunu o da düşünseymiş.
Konu sahibi boşanamaz….
Büyük konuşmaktan Yaradana sığınırım fakat boşanmayı kafaya koysaydı konuyu şöyle açardı. Arkadaşlar eşim yan komşuyla aldattı boşanıyorum 3 çocukla nasıl düzen kurabilirim olurdu….
Geçen hafta 4 aylık hamile eşinden ayrılan arkadaşın konusu vardı. Cinsiyet partisi için…
Kararlı insan kararlı oluyor…

Kadın kocasına dönmeseydi eşin sana gelecek miydi??

Çok teşekkür ederim

Her ayrılan kadının eğitim durumu iyi mi sanıyorsunuz? Çevremde eşini kaybetmiş ya da ayrılan dişini tırnağına takıp çalışıp çabalayan çok örnekler gördüm.

Yok gerçekten yok affetmem istemiyorum
Affetmeyin tabiki. Ömür boyu aklınızdan çıkmayacak, gördükçe tiksineceksiniz. Hayatı kendinize zindan edeceksiniz. Boşanınca geçim yönünden ve üç çocukla zorlanırsınız elbetteki ama en azından gururlu bir zorlanış olur.
Hakkınızda hayırlısı inşallah.

Siz nasıl öğrendiniz?
Kadının kocası aldatıldığını biliyor mu?
Kadın kocasına neden döndü, siz öğrendiğiniz için mi yoksa kendileri mi ayrılık kararı almış?

Annemde yıllarca bizim için katlanmış yanlış yapmış, keşke katlanmasaydin dedim ilerde senin çocuklarında bunu söyler ayrıl hemen bir kez aldatan affedilirse mutlaka tekrarlar aklında bulunsun

Kocanızın yanlışını tartışmaya gerek yok..adam net ağır kusurlu boşansanız da haklısınız..ama şu da var, insan ilişkilerine de bi sınır konulsa artık, bazı komşular var zırt pırt hergun kahveye geliyor, senin hayatinin içinde olmak onlara mutluluk veriyor,koca gelene kadar kalkmayan bile var..boyle tipleri de hayatiniza almayin artık ..

Ben boşanıcam ondan artık ömür boyu onun yüzü dahi görmek istemiyorum ne hali varsa görsün ben çocuklarımla yeni bir hayat kurucam evet dediğinizde haklısınız o insanlar yüzünden hayatımız mahvoluyor arkadaş dedim beni sırtımdan bıçakladı evli olan bayanlara tavsiyem ben hata yaptım arkadaş dedim dost dedim aldım evime sakın evinize almayın tabi şerefsizlik benim kocamda kadın kuyruk sallamış bizim malda peşinden gitmiş artık umrumda bile değil kendime kötülük yapıp ta onu affetmiycem asla

Midem kabul etmiyor bu iğrençliği sesini bile duymaya tahammül edemiyorum buradaki arkadaşlarında dediği gibi affedersem kendime çok büyük hakaret etmiş olacağım o yüzden affetmemek daha iyi ben yeni hayatıma bakıcam zor olacak ama mücadele edip bakıcam çocuklarıma o gerizekalıda ne yaparsa yapsın bizden uzak olsun hiç bir malı mülkü de yoktu zaten nafakasıda ona benden sadaka olsun istemem

Asla affetmeyi düşündüm ama midem kabul etmiyor bu iğrençliği affedemem mücadele edicem bakıcam çocuklarıma o da ne hali varsa görsün bizden uzak olsun

Asla affetmeyi düşündüm ama midem kabul etmiyor bu iğrençliği affedemem mücadele edicem bakıcam çocuklarıma o da ne hali varsa görsün bizden uzak olsun
Bi çaresizlik içine düştüm affedecektim ama bu iğrençliği aklımdan beynimden silemiyorum bize yaşattığı bu travma hiç unutulamaz affetseydim eğer çocuklarıma en büyük kötülüğü yapmış olurdum bu geldi aklıma affedemem dedim

Sen bunu sorduysan zaten affedersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…