- 30 Ekim 2020
- 58
- 28
- 38
- Konu Sahibi Cruelangel88
-
Affetmeyin; aldatmak affedilecek bir sey degil. Hele bu kadar igrenci…Merhaba arkadaşlar 13 senelik bir evliliğin 3 tane çocuğum var eşim beni yan komşum evli arkadşımla aldattı şimdi kız evine kocasına döndü benim eşimde şiödi beni affet ben hata yaptım diye bana dönmek istiyor bende nasıö kabullenir ı'm diye kendi kendini yiyorum ne olur bana bi akıl verin çocuklar için affetmelimiyim napıcam
Ayyyy canım geçmiş olsun ve hala yan komşunmu senin ne biçim erkekler var yaaa nasıl kabul etmiş karısınıMerhaba arkadaşlar 13 senelik bir evliliğin 3 tane çocuğum var eşim beni yan komşum evli arkadşımla aldattı şimdi kız evine kocasına döndü benim eşimde şiödi beni affet ben hata yaptım diye bana dönmek istiyor bende nasıö kabullenir ı'm diye kendi kendini yiyorum ne olur bana bi akıl verin çocuklar için affetmelimiyim napıcam
Niye kabulleniyorsunuz ya da kabullenmek zorundasınız onu anlamadım?Merhaba arkadaşlar 13 senelik bir evliliğin 3 tane çocuğum var eşim beni yan komşum evli arkadşımla aldattı şimdi kız evine kocasına döndü benim eşimde şiödi beni affet ben hata yaptım diye bana dönmek istiyor bende nasıö kabullenir ı'm diye kendi kendini yiyorum ne olur bana bi akıl verin çocuklar için affetmelimiyim napıcam
Bu yorum şaka mı?Evliliğini bitirme
Ayni binaya donmeye cesaret etmesi falan, yok artik. Aldatani affeden tekrar tekrar aldatilmaya hazir olmali bence. Gecmis olsunMerhaba arkadaşlar 13 senelik bir evliliğin 3 tane çocuğum var eşim beni yan komşum evli arkadşımla aldattı şimdi kız evine kocasına döndü benim eşimde şiödi beni affet ben hata yaptım diye bana dönmek istiyor bende nasıö kabullenir ı'm diye kendi kendini yiyorum ne olur bana bi akıl verin çocuklar için affetmelimiyim napıcam
Herkez o kadar haklı ki söylediklerinde yeni hayat yeni şehir diyo ama ben güvenemiyorumAffetmeyin; aldatmak affedilecek bir sey degil. Hele bu kadar igrenci…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?