- 30 Ekim 2020
- 58
- 28
- 38
- Konu Sahibi Cruelangel88
-
Aynen öyleBoşanın affetmeyin oda sizi affetmezdi
Ailenin yanindayım affedemem sadece kafam karışmıştı ama o yanlıştan döndüm kendi hayatımı kurucam bu iğrençliği affedememGerçekten çok iğrenç bı olay senin için atlatmasi zor bir durum kız geri dönmese adamın umrunda bile olmayacaktın belkide.Ne çocuklarını ne de seni gözü görmemiş en sağlıklısı ayrılmak. zaten şehirde değiştirseniz yeni bı hayatada başlasaniz içinden atamazsın eskisi gibi olamazsın.yalvardigi için affetmeyi düşünüyorsun belli ki şu an burda tepkili şekilde yazanlar olduğu için birden farklı yazmaya başladın içinde bulunduğun durumu anlamaya çalışıyorum kafan karıştı büyük bir travma geçiriyorsun.... ailelerin haberi var mı durumdan ailen destek olur mu sana
Hiç bir malı mülkü yok şerefsizin affedemem bu iğrençliği kendime çocuklarıma yapamam kötülüğüAffetsen ne olacak unutabilecekmisin o kadınla kocanın aşk hikayesini..başka şehre başka eve tasinsan ne değişecek yine komşun olacak yine arkadaşların olacak hergun acaba kimle aldatilacam bugün diyemi düşüneceksin.. hepsini geçtim nasıl miden alacak bu adamla aynı yatağı paylaşmak..hiç vakit kaybetme davanı aç iyi bi nafaka al varsa evi arabası ona bırakma..
Aynen öyle güvenemem de affedemem deAdam seni hem aldatmış hem üc çocuğunla terk edip gitmis. Her anlamda güvenilmez biri. Kendi yoluna bak bacım.
Hayır asla affetmeyeceğim yapmıycam kendime bu kötülüğüAffedeceksin diye çok korkuyorum. Edersende etmedim de. Diğer türlüsünü kaldıramayacağım şu KK de……. Söyleyeceklerim bu kadar.
Yok hayır kafam karışmıştı ama düşününce bu iğrençliği affedememBuraya sorduğunuza göre affetmeye meyillisiniz
birde en yakın arkadaş asla oluru yok tabi son karar sizinYok hayır kafam karışmıştı ama düşününce bu iğrençliği affedemem
Di miEvliliğini bitirme
Aldatmak düpedüz karakter yoksunluğudur, eşini arkadaşıyla aldatmaya ise kelimeler kifayetsiz, arkadaşınız zaten utanmazın tekiymiş, eşinizle birlikte olurken hiç utanmamış yüzü bile kızarmamış, eşiniz arkadaşınızdan da beter, ikisi de yakalanmadan önce eşlerinin yüzüne nasıl baktı?Merhaba arkadaşlar 13 senelik bir evliliğin 3 tane çocuğum var eşim beni yan komşum evli arkadşımla aldattı şimdi kız evine kocasına döndü benim eşimde şiödi beni affet ben hata yaptım diye bana dönmek istiyor bende nasıö kabullenir ı'm diye kendi kendini yiyorum ne olur bana bi akıl verin çocuklar için affetmelimiyim napıcam
Konudan bağımsız Çocuklarınızın ismi ecrin eslem eymen mi umarım kimliğinizi burada açık etmiyorsunuzdurHayır asla affetmeyeceğim yapmıycam kendime bu kötülüğü
Bence de affedecekSizin affedesiniz var gibi. Çocukları bahane etmeyin.
Hayır tabiki sevdiğim isimler olduğu için yazdım ama değişiklik istedim ne zaman değişir saçma bir isim seçmişimKonudan bağımsız Çocuklarınızın ismi ecrin eslem eymen mi umarım kimliğinizi burada açık etmiyorsunuzdur
Normalde ben hiç konu açmam sadece okurdum ama insanın bazen içini dökesi geliyor zaten ben değil yapanlar utansın benim de çocuklarımında hiç günahı yok bütün pislik o ikisinde allah belalarını versinHayır tabiki sevdiğim isimler olduğu için yazdım ama değişiklik istedim ne zaman değişir saçma bir isim seçmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?