Arkadaşımla aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Affetsen ne olacak unutabilecekmisin o kadınla kocanın aşk hikayesini..başka şehre başka eve tasinsan ne değişecek yine komşun olacak yine arkadaşların olacak hergun acaba kimle aldatilacam bugün diyemi düşüneceksin.. hepsini geçtim nasıl miden alacak bu adamla aynı yatağı paylaşmak..hiç vakit kaybetme davanı aç iyi bi nafaka al varsa evi arabası ona bırakma..

Ailenin yanindayım affedemem sadece kafam karışmıştı ama o yanlıştan döndüm kendi hayatımı kurucam bu iğrençliği affedemem

Hiç bir malı mülkü yok şerefsizin affedemem bu iğrençliği kendime çocuklarıma yapamam kötülüğü

Buraya sorduğunuza göre affetmeye meyillisiniz

Evliliğini bitirme
Di mi bence de

Boynuz önemli, kocanin piyasada arzi düştü. Bu talebe yonelik yurtdisi alimlar 2025 in ilk ceyregi sikintili görünüyor. Bence de beklemede kalsin. Bu parametrelere piyasanin tepkisi nasil olacak bekleyip görmek lazim.

Aldatmak düpedüz karakter yoksunluğudur, eşini arkadaşıyla aldatmaya ise kelimeler kifayetsiz, arkadaşınız zaten utanmazın tekiymiş, eşinizle birlikte olurken hiç utanmamış yüzü bile kızarmamış, eşiniz arkadaşınızdan da beter, ikisi de yakalanmadan önce eşlerinin yüzüne nasıl baktı?
Utanması olmayan biri affedilmez, bugün arkadaşınızla aldatırken, yan komşusunun karısına göz dikerken utanmayan, yarın başka kadınlarla birlikte olmaktan hiç utanmaz, affetmeyin.

Namus sadece kadına özgü değildir, erkek de namusuna sahip çıkmakla yükümlüdür, namusu olmayan biri affedilmez.

Hayır tabiki sevdiğim isimler olduğu için yazdım ama değişiklik istedim ne zaman değişir saçma bir isim seçmişim
Normalde ben hiç konu açmam sadece okurdum ama insanın bazen içini dökesi geliyor zaten ben değil yapanlar utansın benim de çocuklarımında hiç günahı yok bütün pislik o ikisinde allah belalarını versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…