- 30 Ekim 2020
- 58
- 28
- 38
- Konu Sahibi Cruelangel88
-
Evet midesiz geri aldı karısınıİnşallah komşunun kocası duymuştur.
Sana gelince Boşan elbette, arkadaşla ,komşuyla aldatan erkekler , kadınlar en aşağılık olanı bence. Bunun daha dibi yoktur ya insanın güveni kendine bile kalmaz , evlerden ırak çok üzüldüm inan...
Boşanıcam tabi affetmeyeceğimEvet midesiz geri aldı karısını
Sen alma ama lütfen, inşallah ekonomik özgürlüğün vardır ya da ailen sahip çıkacak durumdadır.Evet midesiz geri aldı karısını
Benim midem kaldırmazSen alma ama lütfen, inşallah ekonomik özgürlüğün vardır ya da ailen sahip çıkacak durumdadır.
Çocuklarını düşün.
Allah yardımcın olsun
Siz başlıktaki konuya neden bakıyorsunuz ben diyorum ki yanlış açmışım konuyu intikam nasıl alırım yazmalıymışım onlardan olmalıydı affetmek yok nasıl olduğunun önemi de yok yaptılar mı yaptılar daha ötesi yokBu ne bicim.konu yahu..konu sahibinin butun mesajlari affetmiycem olmus herkes yuklenince...ama nasil oldu nasil yakaladin neydi deyince de cok mu mrk ettin demis...en ufak bi detay bile yok...adam kadinla ydisina kacmis gelmis baya olaylar oncesine dayaniyor uzun bi surec olmali ...ama anlattigi hicbisi yok enteresan
Kadın kocasina dönünce eşiniz de eldeki bulgurdan olmayayım bari demiş.
İçiniz nasıl alacak böyle bir iğrençliği?
Aldatmanın her türlüsü kötüdür ama komşu, arkadaş, sizi bu şekilde aldatan koca her türlü kötülüğü yapar bundan sonra da.
çocukları mı aldattı sizi mi?Merhaba arkadaşlar 13 senelik bir evliliğin 3 tane çocuğum var eşim beni yan komşum evli arkadşımla aldattı şimdi kız evine kocasına döndü benim eşimde şiödi beni affet ben hata yaptım diye bana dönmek istiyor bende nasıö kabullenir ı'm diye kendi kendini yiyorum ne olur bana bi akıl verin çocuklar için affetmelimiyim napıcam
Ben dalga geçmiyorum. Siz kendinizle dalga geçiyorsunuz affetsem mi diye.Dalga geçmeseniz keşke
Aynen bi de azar yedik sabah sabahBu ne bicim.konu yahu..konu sahibinin butun mesajlari affetmiycem olmus herkes yuklenince...ama nasil oldu nasil yakaladin neydi deyince de cok mu mrk ettin demis...en ufak bi detay bile yok...adam kadinla ydisina kacmis gelmis baya olaylar oncesine dayaniyor uzun bi surec olmali ...ama anlattigi hicbisi yok enteresan
Konuyu yanlış açmışım ne yapmalıyım nasıl intikam alırım olacaktıBen dalga geçmiyorum. Siz kendinizle dalga geçiyorsunuz affetsem mi diye.
Merhaba arkadaşlar 13 senelik bir evliliğin 3 tane çocuğum var eşim beni yan komşum evli arkadşımla aldattı şimdi kız evine kocasına döndü benim eşimde şiödi beni affet ben hata yaptım diye bana dönmek istiyor bende nasıö kabullenir ı'm diye kendi kendini yiyorum ne olur bana bi akıl verin çocuklar için affetmelimiyim napıcam
Tabii ki dememiştir ama üç çocuğun bakımı, masrafları epey zordur. Dünyanın bin türlü hâli var. Normal bir evlilikte iş bölümü yapılırsa ve maddi durum da çok iyiyse çocuklar büyütülür tabii ki. Ama o şartların hep aynı kalamayabileceği ihtimalini düşünmeli insan. Tek başıma yapabilir miyim demeli. Çocuk tek veya iki tane olsa elbette çocuklarım için affetmeli miyim düşüncesi daha az geçerdi kafasından konu sahibinin.Bu yorum da sanki kocası değilde suçlu konu sahibi gibi üstüne gelmişsiniz
3 çocuk olmuş bir gun aldatırsa bahanem olsun demedi her halde
Dalga alaya alma gibi olmuş üslubunuz
AnlıyorumTabii ki dememiştir ama üç çocuğun bakımı, masrafları epey zordur. Dünyanın bin türlü hâli var. Normal bir evlilikte iş bölümü yapılırsa ve maddi durum da çok iyiyse çocuklar büyütülür tabii ki. Ama o şartların hep aynı kalamayabileceği ihtimalini düşünmeli insan. Tek başıma yapabilir miyim demeli. Çocuk tek veya iki tane olsa elbette çocuklarım için affetmeli miyim düşüncesi daha az geçerdi kafasından konu sahibinin.
Adamın hiçbir şeyi yokmuş mal mülk adına. 13 senelik evlilik. Ev kira. İnsan hiç mi düşünmez kiradayken, mal mülk yokken ne verebilirim üç çocuğa diye?Anlıyorum
Fakat 3 çocuk olmuş ne yapabilirler ki
O zaman bir gun ayrılık olur ben ne yaparım deyip hiç çocuk yapılmasın
Bilemezsiniz ki hayat ne sunucak
Bende çok çocuğa karşıyım heleki bu zaman da maddiyat gelecek eğitim ahlak kaygıları yüzünden
Ama söz konusu şuan ki konu olduğu için ortada 3 çocuk var bunu değiştirmek mümkün değil
Kadın zaten zor durumda bide kadını eziklemenin anlamı yok üzücü bir durum ve arada kalmış ve böyle bir dünya hayat var anne baba evine dönmeyip eşinin serefsizligini çeken
Bende asla af etme dedim ki af etmesin
Şimdi affederseniz hep affetmek zorunda kalacaksınız.Merhaba arkadaşlar 13 senelik bir evliliğin 3 tane çocuğum var eşim beni yan komşum evli arkadşımla aldattı şimdi kız evine kocasına döndü benim eşimde şiödi beni affet ben hata yaptım diye bana dönmek istiyor bende nasıö kabullenir ı'm diye kendi kendini yiyorum ne olur bana bi akıl verin çocuklar için affetmelimiyim napıcam
İlk konudan öyle anlamdım bende. Affetsemi gibi anladım. Konuyu düzenleyin. Altına not ekleyin...Bazı kişiler çok güzel yorumlarla birşeyler yazmış ama bazı dengesizler sanki ben suçlu muşum gibi gereksiz konuşmalar yazmış ben utanılacak bişey yapmadım onlar utansın ben affetmeyeceğim kendime asla böyle bir kötülük yapmam herkez hakettiği ni zamanı gelince alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?