Arkadasimla aram kötü Benim yüzümden

Esin 71626268

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
18
-4
1
19
Merhaba hepinize öncelikle ben daha yeni katıldım kulübe umarım bana yardim edersiniz
Şimdi benim çocukluk arkadasim var ve onla çok yakınız ama ben bazen istemesemde hatalar yapiyorum ama gerçekten istmeden geçen gün de arkadasim sevgilisiyle buluşmaya çıktı yanlarında bende gidiyorum çünkü annesi turkiye de salmiyo tek başına ve kimsenin bilmesini istemiyor arkadaşım ilişkilerini dün de kardeşide geldi bizde o çocukla arkadasim sahilde oturdu bizde kardesiyle cafede oturduk kardeşi sordu ki bana bir anda hiç öpustulermi diye bende yanlısılla o an evet çıktı ağzımdan zaten kardeşi onlar flört saniyo bir kaç hatalarını yakaladı flört olduklarına dair bende evet dedim bir anda çıktı ağzımdan sonra ama sadece bir kere öptü yanağından diye toparladım kardeside sormus arkasima siz öpustunuzmu falan diye arkadaşımda bana yazyio niye söylusyoun diye bende ağzımdan bir anda çıktığını ve bir daha olmiyacgibi söyledim arkadasim aban ben sana guvenemicekmiyim sana bir daha bir şey anlatmiycagim falan dedi sonra bana sanane bizim ilişkimizden falan dedi ben burda haksizim ama o da biraz agir konuşmadimi bide ben şuan kötü bir dönemden geçiyorum bana surekli enerjimi sömuruyorsunn çok negatifsin uzak dur falan dedi bana lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var okudunugunuz için teşekkür ederim

Gönlünü almak için ne yapabilirim peki
Merhaba hepinize öncelikle ben daha yeni katıldım kulübe umarım bana yardim edersiniz
Şimdi benim çocukluk arkadasim var ve onla çok yakınız ama ben bazen istemesemde hatalar yapiyorum ama gerçekten istmeden geçen gün de arkadasim sevgilisiyle buluşmaya çıktı yanlarında bende gidiyorum çünkü annesi turkiye de salmiyo tek başına ve kimsenin bilmesini istemiyor arkadaşım ilişkilerini dün de kardeşide geldi bizde o çocukla arkadasim sahilde oturdu bizde kardesiyle cafede oturduk kardeşi sordu ki bana bir anda hiç öpustulermi diye bende yanlısılla o an evet çıktı ağzımdan zaten kardeşi onlar flört saniyo bir kaç hatalarını yakaladı flört olduklarına dair bende evet dedim bir anda çıktı ağzımdan sonra ama sadece bir kere öptü yanağından diye toparladım kardeside sormus arkasima siz öpustunuzmu falan diye arkadaşımda bana yazyio niye söylusyoun diye bende ağzımdan bir anda çıktığını ve bir daha olmiyacgibi söyledim arkadasim aban ben sana guvenemicekmiyim sana bir daha bir şey anlatmiycagim falan dedi sonra bana sanane bizim ilişkimizden falan dedi ben burda haksizim ama o da biraz agir konuşmadimi bide ben şuan kötü bir dönemden geçiyorum bana surekli enerjimi sömuruyorsunn çok negatifsin uzak dur falan dedi bana lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var okudunugunuz için teşekkür ederim
Bence de arkadaşın haklı arkadaşlık ilişkileri de güven üzerine kurulur. Size güvenmezse sizinle hiçbir şeyini paylaşamaz. Gönlünü nasıl alırsınız bilmiyorum kendinizi düzeltmeniz lazım o da zamanla görür herhalde. Ağzınızdan şimdi bunu kaçırdıysanız ilerde başka şeyler için size güvenemez

Öyle ağızdan kaçırılacak bir şey değil bu. Kardeşi belliki ağzınızı aramış oraya bilgi almaya gelmiş ablası hakkında. Kardeşinin de görüşme yerine gelmesi saçma zaten. Arkadaşınız haklı. Böyle ağzınızdan bir anda " evet öpüştüler" cümlesi çıkıyorsa demekki ağzınızda bakla ıslanmaz. Doğal olarak size güvenemiyor.

Arkadaşın yüzde yüz haklı ama ben seni biraz safoz buldum ya. Sırf sevgilisiyle buluşabilsin diye her buluşma arkadaşın ve sevgilisinin yanlarında eşantiyon gibi niye gidiyosun ki? O da böyle bir arkadaş bulmuş patavatsız olsa da enerjimi sömürüyosun gibi laflar kullanmasını itici buldum. Enerjisini sömüren insanı eşantiyon gibi yanında gezdirmesin o zaman.

Eğer özrünü dilediysen bir şey yapma bence, dilemediysen de özür dile. Daha da yanlarında gezme. Hem o senin patavatsızlıklarından kurtulur hem de sen onlar tarafından kullanılmaktan kurtulursun.

Bence de arkadaşın haklı arkadaşlık ilişkileri de güven üzerine kurulur. Size güvenmezse sizinle hiçbir şeyini paylaşamaz. Gönlünü nasıl alırsınız bilmiyorum kendinizi düzeltmeniz lazım o da zamanla görür herhalde. Ağzınızdan şimdi bunu kaçırdıysanız ilerde başka şeyler için size güvenemez

Tamam size çok teşekkür ederim şey diyimmi mesela ben temiz bir sayfa aciyorum bugün gerçekten bir daha böyle acemilikler yapmiycam hatalarımız geride kalsın söz bundan sonra diye

Tamam size çok teşekkür ederim şey diyimmi mesela ben temiz bir sayfa aciyorum bugün gerçekten bir daha böyle acemilikler yapmiycam hatalarımız geride kalsın söz bundan sonra diye
Özür dile bundan sonra daha dikkat edeceğini söyle ama sana da haksızlık edilmiş enerjimi sömürüyorsun falan demiş sen de o sevgilisiyle buluşabilsin diye yanlarında gidip sonra başka bir yerde oturup onları beklemişsin sonuçta. Kendi kırgınlığını da söyle istersen biraz düşün istersen yazarsın falan de gerisi ona kalmış

Özür dile bundan sonra daha dikkat edeceğini söyle ama sana da haksızlık edilmiş enerjimi sömürüyorsun falan demiş sen de o sevgilisiyle buluşabilsin diye yanlarında gidip sonra başka bir yerde oturup onları beklemişsin sonuçta. Kendi kırgınlığını da söyle istersen biraz düşün istersen yazarsın falan de gerisi ona kalmış
Ama ben de bana bu tarz şeyler söyleyen enerjimi sömüyorsun vs diyen biriyle görüşmek istemezdim orası da ayrı

arkadaşın da dediği gibi daha fazla ısrar etmeyin
özür dilemişsiniz tamamdır

şey ağzı boş musunuz biraz? sır tutamıyor musunuz?

Özür dilediysen bu kadar karşısında ezilip büzülme. Evet patavatsızlık yapmışsın ama onlar da seni rahat rahat görüşebilmek için kullanıyor 🤷🏻‍♀️ bir daha asla yanlarında gitme. Görüşemiyolarsa da kendi sorunları.

Arkadaşınız erkek arkadaşıyla rahatça buluşsun diye yanında gitmeniz ve ailesine karşı sizi paravan olarak kullanmasına izin vermeniz baştan sona yanlış. Arkadaşınızın başına bir şey gelse ilk suçlanacak kişi siz olacaksınız. Arkadaşınızı dinleyin ve kendisinden uzak durun.

Tamam çok teşekkür ederim iyiki varsınız
arkadaşın da dediği gibi daha fazla ısrar etmeyin
özür dilemişsiniz tamamdır

şey ağzı boş musunuz biraz? sır tutamıyor musunuz?
hayır öyle değil çok iyi sir tutuyorum herkeze gelip bana anlatir hatta sadece kardeşi zaten arkadaş olmadıklarına gördü flört olduklarina arkasında kardeşine her şeyi anlatiyo bende bir an boş bulundum evet dedim

Ben de sizi çok saf buldum, mahallenin saf kızı görevi size verilmiş,sevgilisiyle rahat buluşsun diye kuyruk gibi gezmek ne alaka??? Hata yapmışsınız kabul bu kadar ezilip büzülmeye hakaret yemeye gerek yok,edersin özrünü kabul ederse ne âlâ etmezse memlekete kadar yolu var defolup gitsin,size ruh emici diyor yani saygısı yok. İşi düşünce hemen arar merak etmeyin işi bitince yüzünüze bakmaz....

Mesela o yurt dışında yaşıyor ve bir sadece yılda 1 ay gorusebiliroyuz ve bul yıl 4 hafta geldiler ve sadece 3 hafta cocukla vakit geçirdik ben ara sıra diyordumki bak ben çok sikilyirorum birazda ikiniz takilalaim diye bana diyorki zaten gündüz yan yanayız ben diyordum ki akşamda bir kere biz takillalim o gelmesin diye ikimiz dolaşınca yapacak bisi yok ki diyo ya SAHİLE ineriz ya da pazara diyo ben de dedimki ama güneşe ikimiz takillaim diye bu konuda beni hiç kaile. alamdi

Ama biz genelde tartıştığımız zaman hiç bir şey bizden önemli değil diyerek konuşup olayı kapatiyoruz mesela akşam kavga ettik bugün hiç bir şey olmamış gibi denize çağırdı beni ama bu konuda o haklı ne yapmam gerek konuyu acio kinusuymmi yoksa bisey söylemiyimmi

Mesela o yurt dışında yaşıyor ve bir sadece yılda 1 ay gorusebiliroyuz ve bul yıl 4 hafta geldiler ve sadece 3 hafta cocukla vakit geçirdik ben ara sıra diyordumki bak ben çok sikilyirorum birazda ikiniz takilalaim diye bana diyorki zaten gündüz yan yanayız ben diyordum ki akşamda bir kere biz takillalim o gelmesin diye ikimiz dolaşınca yapacak bisi yok ki diyo ya SAHİLE ineriz ya da pazara diyo ben de dedimki ama güneşe ikimiz takillaim diye bu konuda beni hiç kaile. alamdi
Arkadaş değil,sizi kullanıyor.Kendinize saygınız yok mu? Tek arkadaşınız bu kız mı??? Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz,kız tatilde sevgiliyle buluşmak için sizi kullanıyor, yakında kıçınıza tekmeyi basar.Akıllanın artık,hayatta bir duruşunuz olsun, birilerinin kuklası olmayı bırakın.....

Back
X