Arkadaşımla aramdaki durum

Buradakilere aldırmayınız. Sorunun farkındasınız ki emin olun burada yazan çoğu insan yakın çevresine karşı sizden beter düşünüyordur ama farkında Bile değildir.

Arkadaşınız büyük ihtimalle size bir kötülük yapmıstır. Enerjinizi emiyordur bir şey yapıyordur siz de bu yüzden kötü düşünüyorusnuzdur. Ben arkadaşınızın masum sizin de şeytan olduğunuzu düşünmüyorum.

Buradakilere aldırmayınız. Sorunun farkındasınız ki emin olun burada yazan çoğu insan yakın çevresine karşı sizden beter düşünüyordur ama farkında Bile değildir.

Arkadaşınız büyük ihtimalle size bir kötülük yapmıstır. Enerjinizi emiyordur bir şey yapıyordur siz de bu yüzden kötü düşünüyorusnuzdur. Ben arkadaşınızın masum sizin de şeytan olduğunuzu düşünmüyorum.
Evet yorumların hepsi onu savunan nitelikte beni anlamanıza inanın çok sevindim. Sonuçta o iyilik timsali saf temiz bişey olmadığı için duygularım tertemizken bu duyguları hissetmeme neden oldu. Ben bu histen nasıl kurtulurum, bunun için yardım istedim. Çok teşekkur ederim beni anladığınız için tekrar

Bence durum senin bilinçaltiyla alakalı.bu kızda seni rahatsız eden bisey var ve sen bu kızı yakın bir arkadaş sevdiğin birisi olarak kabullenmiş değilsin.onun için beynin onunla ilgili olumsuz düşünceler üretiyor.bence sen bu kızı onun yanında olmadığın zamanlarda fazla düşünme ve kendine yeni bir yakın arkadaş bul.bu sen ve onun için daha iyi...
Evet en mantıklısı yazdığınız gibi uzaklaşmak. Düşünmemeye çalışmak içimden geçen o düşüncelere ne kadar engel olacağım bakalım :(

Benim bir arkadas boyleydi.
Biri bana satasa sevindigini hissederdim sonra zaten dusmanligini ilan etti .eb adi sekilde herkesi bana kiskirtmaya calisti.bildigin kiskanclik.en yakin arkadaslarimi bana karsi doldurup yerime gecmeye calsiti haa noldu kendi yalniz kaldi:KK66:
Senle basedebilirler mi hic :bicak::KK71:

Evet ilk sunduğunuz seçenek sonucu bu hale geldim ben :KK43:
peki geçmiş bir konu da olsa konuşmayı denedin mi insanlar içindekini dökünce rahatlar ya da bir kağıda ne olduysa yazın en sonuna seni affediyorum arkadaşım yazın veya buraya yazın fark etmez ya söyleyin ya da yazın kendi içinizde affedin arkadaşınızı

peki geçmiş bir konu da olsa konuşmayı denedin mi insanlar içindekini dökünce rahatlar ya da bir kağıda ne olduysa yazın en sonuna seni affediyorum arkadaşım yazın veya buraya yazın fark etmez ya söyleyin ya da yazın kendi içinizde affedin arkadaşınızı
Evet düşündüm ki hoşlanmadığım şeyleri yaptıktan sonra ben onu karşıma alıpta hiç konuşmadım sen bana böyle böyle yaptın diye. Ama aradan uzun zaman geçti sonucta olaylar henüz yaşanmışken sıcağı sıcağına anlatmayıp uzun zaman sonra karşıma alıp konuşmam saçma olmaz mıı

Cevap aslinda sizde gizli. Onceleri cok deger verdigim biriydi demissiniz
Ne zaman ve hangi olaydan sonra degisti bu durum..
1 senedir yavaş yavaş aramızdaki bağ zayıfladı en azından benim için öyle. Aramızda yaşanan olay da kendi arasında söz yüzüğü taktığı erkek arkadaşına olan gözü görmez tavırlarıyla başladı onun için beni zor duruma soktu

Evet düşündüm ki hoşlanmadığım şeyleri yaptıktan sonra ben onu karşıma alıpta hiç konuşmadım sen bana böyle böyle yaptın diye. Ama aradan uzun zaman geçti sonucta olaylar henüz yaşanmışken sıcağı sıcağına anlatmayıp uzun zaman sonra karşıma alıp konuşmam saçma olmaz mıı
o zaman bir kağıda dök içini kağıdı da yak

Back
X