Arkadaşımla aramızda geçen diyalog

İnsanların mesleklerine karşı, yapılacak iş değil demek hassaslık o zaman
Çok yakın arkadaşım bunu dese sen kendi işine bak derim. Güler geçeriz ama çok yakın arkadaşım değilse de böyle diyeceği kadar dert yanmam. Ama bana da garip gelmedi söylediği. Başka şeylere de alınmış, içinizde bir şeyler daha biriktirmiş olabilir misiniz?

Ya her konuda böyledir mesela benim uzuuuun süredir ilişkim yok, ben varrrr ya yalnız olayım elli kişiyleee olurum ben vaaar ya yalnız olayım burda 50 kişi tavlarım tavırları da vardır. Benim bu arkadaşım dışında başka arkadaş gruplarım var, herkes kendi meslek grubundan bambaşkaaaa işler yaptı bazılarımız mecburluktan çok az paralara ve her seferinde hep birbirimizi motive ettik asla böyle şeyler söylemedik bu da çok yakın arkadaşım asla böyle bir şey duymayı da beklemezdim. Ne yapsam muhalefet , başka bir hayalim vardı onu da yapma diyordu, ilişki konusu yine ortada e şimdi iş oldu işime de yapılacak iş değil diyor beğenmiyor anlamlandıramıyorum artık

Zaten bu sebeple konuşmadığımız uzun bir dönem oldu. Düzeldi diye konuşmaya başladık demek ki düzelmemiş.

Merak ettim hangi iş dalı bu yapılmaz dediği ?

eski konularına da baktım da
nerde problemli insan var sen onları çekiyorsun
manyak mıknatısı gibi bişeysin
çevreni değiştirme hatta sil baştan yaratma şansın yok mu?
senin yerinde olsam çok sağlam eleme yapardım hayatımdaki insanlarla alakalı
bu çevre seni dibe çeker benden söylemesi
insan çevresindeki 5 kişinin ortalamasıdır derler
ister istemez çevrendekilere benziyorsun
en kısa zamanda kaçmanı tavsiye ederim

Bi tane arkadaş grubum var onlarla bu konuyu çok konuşuyoruz. Hepsi şey diyor resmen hayat seni böyle manyak insanlarla sınıyor. Böyle 3-4 senedir sınavım hep bu yönde oldu. Kendimde değiştirmem gereken almam gereken dersler var diyorum, eskiye göre çok çok daha sakin relax yaklaşıyorum olmuyor, fevrileşiyorum olmuyor . Bir yerden sonra çözülecek bakalım

mutlaka senden kaynaklı konular da vardır, fazla iyi kalpli olmak bile
insan ilişkilerinde kaybettiren bir özellikken
illa ki yanlışların oluyordur, hiçbir kusurun olmasa bile
ederinden fazla değer vermen dahi bi kusurdur
ama kendinden kaynaklı sebeplerin yanı sıra sahiden bazı insanlar ciddi manada manyak oluyor
bana da çok denk geliyor
ben eskiden hatayı hep kendimde arardım şimdi yok valla
artık vurdumduymaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…