• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımla konuşmalı mıyım..yoksa susup izlemeliyim miyim..

Adam normal değil ki kadın normal olsun.. dini nikahlı eşi var o da yetmezmiş gibi hamile , kadında başkasıyla konuşuyormuş v.s.. bu iş çok karışık :19:

adamın yaptıgı doğru bişey değil bunu her zamn söylüyorum..ama adam ayda bir kere yanına gdiyordu burda çaışırken şimdi alatyada yılda bir kere gelir artık..ayrıca adam burdayken ayda bir gitmese kızın aile ve adamın ailesi kapısına geliyorlaı .. o da ortsa yolu bulmak amaçlı ayda bir giderdi...bkleme düşüncesindeydim..kadın 1 ay sonra adamın yanına gidecek ..artık orda ne yaptıgı bni ilgilendimez...bn konuşcak olsaydım da seni kocanı aldatıyorsun diye üstüne yüreyecek dğilim ayrıca buna hakım da yok...sadece bana söyeldği yalnları ona söylüyerek.. yanlızken tabi..yanımda facede adama yazarken ve yorumu esirgemezsem kendi anlatır zaten..

istersen dertleşmek amacıyla sorabilirsin ...konuşulanların aranızda kalacağı sözü vererek ....

o da tabi anlatmak isterse....daha fazla yapabileceğin birşey de yok ....

Adam normal değil ki kadın normal olsun.. dini nikahlı eşi var o da yetmezmiş gibi hamile , kadında başkasıyla konuşuyormuş v.s.. bu iş çok karışık :19:

ewet haklısınz...ama adamı savunmuyorum ama en azından adamın hayatını kadın bildiğiğ halde kabullenerek geldi...zoruna gidecekse gelmezdi..

istersen dertleşmek amacıyla sorabilirsin ...konuşulanların aranızda kalacağı sözü vererek ....

o da tabi anlatmak isterse....daha fazla yapabileceğin birşey de yok ....

zaten konuşursam ikiizin ardında kalacak...kadın söylediklerimi gidip kocasına falan antalacak kadr da yüzsüz biri değil...olayın büyümesi bn de istemiyorum..sonunçta her ne kadr yapılanlar evliliğe yakışmıyorsa da bnm yüzümdn damga vurulmasını istemem..

Merhba arkadaşalr...bulundugum yer küçük bir ilçe..ve kızgızistan lı bir arkadaşım var..daha doğrusu eşi eşimin küçüklükten beri arkadaşı oldugu için bizde bu vesile tanıştık..yaklaşık 2 yıldır...arkadaşımın eşi antalyada çalışıyor kadın da burda kalıyor..bize gidp geliyor burda ki en yakın çevresi biz oldugumuz için..gerektiğinde geç oldugn da bzde yaıtıyor..

sorumum şu :arkadaşım kocasını aldatıyor..facede başkasıyla yazışmalarını gördüm..ayrıca bnm yanımda telle konuşuyor..bana da kocam diyor...kocası da onu çok seviyor ...ailesi tarafından amcasının kızı ile imam nıkaylı olmasına rğmen köydeki imam nikaylı karısının yanında hiç gitmez .(ayrıca köyde ki kadın hamile...bunun da tüpleri tıkalı oldugu için tedavi görüyor ).süekli bunun yanında..o bn istemedim diyor..arkadaşımd seviyorum diyor..ama aldatıyr..ve eşim de şüpheleniyor..telefon geliyor meşgule alıyro diyor..yüzü sararıyor diyor..bn yok diyorum..bilmiyorum kendi günahı diyip geçiştiryorum..ama kadın gittikçe yüzüsleşşiyor..sevgilisi kocasının anlatyya gittiğini söylemiş adamda arkadşaımım evinde görüşmek istiyor..görüşüp görüşmediklerşini bilmiyorum

şimdi ben ne yapmalıyım..arkadaşım 1 aya kadr kocasının yanına gidecek...suusp gitmesini bkliyeyim..yoksa arkadşaıma doğru yolda değilsin diye konuşayım mı ?[/QUOTE
kocana ya da bi başkasına neden söyleyesin ki böle bişeyi farkettiysen bile seni ilgilendirmiyo rahatsız oluyosan arkadaşına yaptığının yanış olduğunu bi daha görüşmek istemediğini söylersin rahatsız olmuyosan banane diosan da hiç bişe olmamış gibi görmezden gelip devam edersin dallandırıp budaklandırma yanlış onun yanlışı

Merhba arkadaşalr...bulundugum yer küçük bir ilçe..ve kızgızistan lı bir arkadaşım var..daha doğrusu eşi eşimin küçüklükten beri arkadaşı oldugu için bizde bu vesile tanıştık..yaklaşık 2 yıldır...arkadaşımın eşi antalyada çalışıyor kadın da burda kalıyor..bize gidp geliyor burda ki en yakın çevresi biz oldugumuz için..gerektiğinde geç oldugn da bzde yaıtıyor..

sorumum şu :arkadaşım kocasını aldatıyor..facede başkasıyla yazışmalarını gördüm..ayrıca bnm yanımda telle konuşuyor..bana da kocam diyor...kocası da onu çok seviyor ...ailesi tarafından amcasının kızı ile imam nıkaylı olmasına rğmen köydeki imam nikaylı karısının yanında hiç gitmez .(ayrıca köyde ki kadın hamile...bunun da tüpleri tıkalı oldugu için tedavi görüyor ).süekli bunun yanında..o bn istemedim diyor..arkadaşımd seviyorum diyor..ama aldatıyr..ve eşim de şüpheleniyor..telefon geliyor meşgule alıyro diyor..yüzü sararıyor diyor..bn yok diyorum..bilmiyorum kendi günahı diyip geçiştiryorum..ama kadın gittikçe yüzüsleşşiyor..sevgilisi kocasının anlatyya gittiğini söylemiş adamda arkadşaımım evinde görüşmek istiyor..görüşüp görüşmediklerşini bilmiyorum

şimdi ben ne yapmalıyım..arkadaşım 1 aya kadr kocasının yanına gidecek...suusp gitmesini bkliyeyim..yoksa arkadşaıma doğru yolda değilsin diye konuşayım mı ?[/QUOTE
kocana ya da bi başkasına neden söyleyesin ki böle bişeyi farkettiysen bile seni ilgilendirmiyo rahatsız oluyosan arkadaşına yaptığının yanış olduğunu bi daha görüşmek istemediğini söylersin rahatsız olmuyosan banane diosan da hiç bişe olmamış gibi görmezden gelip devam edersin dallandırıp budaklandırma yanlış onun yanlışı

rahatsız oluyorum ama görüşmeme kararı laırsam eşim merak edr ve peşine düşer..kimsenin bişey bilmesini istemiyorum..en fazla karşmamam gerekiyorsa 1 ay bklerim kadın gidecek zaten..

İnsan hiç ilgisi olmayan bir şeyi tesadüfen öğrenirse "aman karışmayayım" diyebilir. Ama işin içinde arkadaşlıklar var, bu kadın sizde kalıyor, sen ona facebook hesabı açmışsın, aldattığını biliyorsun. Bu aşamadan sonra "karışmayayım" olmaz ki, karışmışsın zaten.

İşler böyle gizli saklı kalıp sonradan ortaya çıktığında aldatılan kişi "herkes zaten biliyormuş, bir ben farkında değilmişim, kimse de beni uyarmadı" diye daha çok üzülüyor. Adamın hayat tarzını şahsen onaylamam ama en azından kimseyi kandırmamış. Gerekirse eşinle konuş, birlikte bir karar verin, neden eşinden bu kadar çekiniyorsun ki? Kadın 1 ay sonra gitse bile için rahat edecek mi?

şimdi ben ne yapmalıyım..arkadaşım 1 aya kadr kocasının yanına gidecek...suusp gitmesini bkliyeyim..yoksa arkadşaıma doğru yolda değilsin diye konuşayım mı ?

Kimin eli kimin cebinde belli olmadığı icin siz karışmayın. İhale size kalır.

eşime söylemeyi asla düşünmüyorum...hatta onun şüphelerini de ortadan kaldıriyorum....kadın konusunda emimim...geçen bnle dükkana gitti..bizm çlaıştımız yere ordanda pazara uğruyacaktık.. sevgilisi ile facede konuşuyor..adam pazar da seni bkliyorum diyor..bna da anlatyadan çalştığım yerin oğlu..ona anlatyadayım pazara gdiyorum dedim o yüzden böyle yazdı... pazara gidp gldikten sonra da adam aradı ..sessiz konuştu..ama yanımda ister istemez duyuyorum..adama seni gördüm üstüne deri ceket giymişsin faln dedi..sonra kalkık bizim eve gldik ...tekrar adam aradı..başına yastığa dayayarak sesizce konuştu 15 dk kadr..eşim dedi...eşi olmadıgını da gayet iyi biliyorum..facesini de bn kurdum ...bnm yanımda giriyor..msjlarını da gördüm ..arkdşım adama sen unututn bni bnde seni nutacm yazıyor..adam da seni hala çok seviyorum faln diyor..blli ki bir ara ayrılmışlar.

hadi söylemiyorsun kocanın şüphelerini niye gidermeye uğraşıyorsun. başın çok ağrıyacak senin bu işte.

İnsan hiç ilgisi olmayan bir şeyi tesadüfen öğrenirse "aman karışmayayım" diyebilir. Ama işin içinde arkadaşlıklar var, bu kadın sizde kalıyor, sen ona facebook hesabı açmışsın, aldattığını biliyorsun. Bu aşamadan sonra "karışmayayım" olmaz ki, karışmışsın zaten.

İşler böyle gizli saklı kalıp sonradan ortaya çıktığında aldatılan kişi "herkes zaten biliyormuş, bir ben farkında değilmişim, kimse de beni uyarmadı" diye daha çok üzülüyor. Adamın hayat tarzını şahsen onaylamam ama en azından kimseyi kandırmamış. Gerekirse eşinle konuş, birlikte bir karar verin, neden eşinden bu kadar çekiniyorsun ki? Kadın 1 ay sonra gitse bile için rahat edecek mi?

face hessbını 1 yıldır açmıştım..eşimi kaıştıramam .,işim büyümesinden yana değilim..en fazla kadınla konuşabilirm..aşalıyarak değil tabi..sadece böyle bır oldugunu ve uygun olmadıgını anlatırım...zaten o da eşime söylerim korkusuyla sevgilisiyle ayrılabilir..

Tam olarak bunu sorucaktım?

Ya bırak sen onları, bak ikisi de çok düzgün yaşayan insanlar değilmiş. Sen kendi evinin huzuru kaçmasın, ona bak derim..

orasını bilemmm..ama adamın hayatı doğru bir hayat demiyorum ama adamın böyle bir hayatı oldugunu bildiği hlde evlendi ...başta duydugunda evlenmeye bliridi...neymiş seviyormuşş ...sevgisi bu kdr herhlde

hadi söylemiyorsun kocanın şüphelerini niye gidermeye uğraşıyorsun. başın çok ağrıyacak senin bu işte.

kocamın karışmasını istemiyorum...bnde karışmak istemiyorum..en fala kadınla kendi aramda konuşabilirim...gerisi beni igilendirmez.. adam çok karısını düşünüyorsa burası küçük bif yer kdını burda tek bırakma dedik...alrım yanıma dedi gittii...götürseydi karısını...

canım boyle bir kadını güvenip nasıl eve alıyoyun.uzak durun böyle insanlardan .bunlarda allahtan korkma yok kuldan utanma yok

sorun haloldu arkadaşalr..arkadaşım yanında adamalr mesajlaşınca ..okudum ve kim diye sorum hiç eski çalıştığım yerden bir arkadaşım dedi..ve ona normal bir arkadşalık olmadıgını bildiğimi söyledim ..sarardı ..nasıl yani..eşini sevmiyorsan boşa gt böyle şeylere başvuruyorsun..eşin blki haketii ama bunun vebalini taşıamk zor dedim..evlilk en günh olna şey eşlerin arasında ki zinadır dedim..evet ama boşluktayım dedi..müslüme söyleme flan..bn kimseye söylüyecek değilim ama neden korkuyorsun müslüme sylemem den yaparken iyi hoşta duyulunca mı kötü dedi.. o da müslümünde diğer karısı var ded..bnd sen bunu bilerek geldim evlendin adaal ddi. gelmeseydin hem o yaptı senin de yapmam gerekmiyoor dedim..ewet hklısın dedi..ben sana sevgilindn yad akocand aayrıl demiyorum senin ayatın beni ilgilendirmezz..ama bnm evime geldiğinde ne telinle başka adamalr konuş nede bnm pc den başkaarına msj at dedm..çok ypmam gerekiyorsa kndi evinde ne yapacakasan yap dedim..yannıda adama msj attı arama beni diye..tamemem bitirecem dedi..kendi kefyin bilir dedim..eğer seni sevmeseydim ve iyiliğini düşünmeseydim orda burda senin hakkında konuşurdum seni uyarmazdım ..hlısın dedi...gerisi ona kalmış bizde pc ye girmez ..teli de sadece eşiyle konuşur..zaten o günden sonRA BİRAZ DAHA DİKATLI OLUOYR..ARTIK DEVAM ETSE DE ETMESEDE BENİ İLGİLEDRMEZZ ...TŞKLER...

Back
X