Arkadaşımla konuşmam -ben sorunlu muyum acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Update Herkes sorun sende diyince diger planimi iptal ettim bu arkadasima daha cok vakit ayiracagim. Yorumlar icin tesekkurler

Kızlar selam
Daha önce defalarca kez bazı davranışlarına sinir olup açıkça sinir olduğumu ifade etmeme rağmen hala hesap sorar gibi konuşan bir arkadaşım var. Biliyorum konu inanılmaz basit ve çocukça ama buraya mesajlaşma sslerimizi ekliyorum lütfen okuyup objektif bir yorum yapar mısınız? Olay sadece bu konu değil. Sürekli hesap sorması. Mesela geçen otobüsteydim aradı, “YİNE kimle buluşacaksın nereye gidiyorsun” diyor. Abi sanane.
Kızın iletişim dilinin bir garip olduğunu düşünüyorum, hesap sorar gibi. Çok yakın değiliz, 27 yaşında insanlarız, ve ben genelde çok uysal sakin bir insanım arkadaş ilişkilerimde. Mesafeliyimdir de. Bana “o planı ne ara yaptın, dün söylemedin” demek yakın olmadığım bir arkadaşım için hadsizce geliyor. Ben sana günümün saat saat detayını mı vermeliyim yani
Ya da ben mi almanlık yapıyorum acaba? Ben mi arızayım? En son yetişebilirsem görüşürüz yazmış.
Lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız ona göre bi tutum almak istiyorum

Son düzenleme:
Bence siz hatalısınız, yarın yapsak olmaz mı diyerek boş olduğunu ima etmişsiniz.
O da bir programı olduğunu ama iptal olabileceğini söylemiş ki sorunca gitmeyeceğini belirtmiş.
Yürüyüşten kasıt sizin için yürü ve dön olabilir, arkadaşınız için yürüyüş sonrası sohbet, bir kahve çay içme zaman geçirme, görüşmek için yürüyüş bahane olabilir.
Biri bana görüşelim dediğinde hayatında 45 dk 1 saat ayırsa aynı tepkiyle karşılaşır, görüşmem de zaten.

Kızlar selam
Daha önce defalarca kez bazı davranışlarına sinir olup açıkça sinir olduğumu ifade etmeme rağmen hala hesap sorar gibi konuşan bir arkadaşım var. Biliyorum konu inanılmaz basit ve çocukça ama buraya mesajlaşma sslerimizi ekliyorum lütfen okuyup objektif bir yorum yapar mısınız? Olay sadece bu konu değil. Sürekli hesap sorması. Mesela geçen otobüsteydim aradı, “YİNE kimle buluşacaksın nereye gidiyorsun” diyor. Abi sanane.
Kızın iletişim dilinin bir garip olduğunu düşünüyorum, hesap sorar gibi. Çok yakın değiliz, 27 yaşında insanlarız, ve ben genelde çok uysal sakin bir insanım arkadaş ilişkilerimde. Mesafeliyimdir de. Bana “o planı ne ara yaptın, dün söylemedin” demek yakın olmadığım bir arkadaşım için hadsizce geliyor. Ben sana günümün saat saat detayını mı vermeliyim yani
Ya da ben mi almanlık yapıyorum acaba? Ben mi arızayım? En son yetişebilirsem görüşürüz yazmış.
Ben de bir şey var zannedip açtım okudum mesajları 😐 kkda bi akışa bakın herhangi iki kişinin mesajı sizin mesajlardan daha gergin 😵‍💫

Birine görüşelim diyorsam 1 saatliğine değildir. 1-2 saat için kalkıp biriyle buluşmam. Öğlen boşum diyince 1-5 arası anlarım ben de. İletişimsizlik olmuş. Dar vakte buluşma sığdıran insanları sevmiyorum.
Hesap falan da sormamış. Dar vakit için görüşme planına şaşırmış sadece.

Kızlar selam

Kızın tavrı bana garip gelmedi. Öğlen zaten 13-14-15 gibidir. Şimdi öğlen hadi en erken 13 diye düşünseniz, senin 13:45te işin olduğunu söylemen gerekir. O da ona göre 13te buluşursak görüşemeyiz derdi.

siz sabah yazisirken olur tabi ama sonrada şöyle bir planım var diye başta belirtseydiniz güzel olabilirmiş ben bazen arkadaşlarımla 3 4 saat yürüyüş yapabilirim mesela, yürürüz sonra bir yerde oturup kahve içeriz fln süre uzar. Ama o da haber veririm demiş vermemiş yine siz sormussunuz.

İletişimsizlik, kopukluk ve iki tarafta da görüşme için biraz gönülsüzlük varmış gibi geldi bana.

Yani ikiniz de diğerinin hatrı için tamam görüşelim demişsiniz ama çok da şey etmemişsiniz gibi :süslü:

Bence siz hatalısınız, yarın yapsak olmaz mı diyerek boş olduğunu ima etmişsiniz.
O da bir programı olduğunu ama iptal olabileceğini söylemiş ki sorunca gitmeyeceğini belirtmiş.
Yürüyüşten kasıt sizin için yürü ve dön olabilir, arkadaşınız için yürüyüş sonrası sohbet, bir kahve çay içme zaman geçirme, görüşmek için yürüyüş bahane olabilir.
Biri bana görüşelim dediğinde hayatında 45 dk 1 saat ayırsa aynı tepkiyle karşılaşır, görüşmem de zaten.

Ben cok uzun gorusmeleri sevmiyorum kendisi de bunu biliyor, vaktim de yok zaten
Ben 1-2 saatlik kisa catch uplari seviyorum
Arkadasim ise haftada en az 2-3 gun en az yarim gun gecirmek istiyor benimle
Sanirim birbirimize kafa olarak uymuyoruz pek

Ben cok uzun gorusmeleri sevmiyorum kendisi de bunu biliyor, vaktim de yok zaten
Evet, olabilir.
O zaman geçirmeye, kendini dışarı atmaya bahane ararken sizin konum olarak yakınlığınızı kullanıyordur, siz ise böyle ilişkilere açık değilsinizdir.
Gayet olağan.
Ben de bir gün içinde 17262626 zibilyon programı olan, gittiği yerde 1 saat bulunup kalkıp başka yere katılan, ardından başka başka planları olan insanları hayretle izlerim.
Mizaç meselesi bunlar.

Niye siz paşa padişah mısınız:d
Gıcık oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X