• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşimla mi ilgileniyor?

Arkadasinizda o adamin numarasi ne geziyor? Niye bu kadar ilgileniyor sizin durumla?
Tanistiran arkadasim diyorsan hic dusunme cekil aradan.
Istisnalar olabilir ama arkadas tanistirmasiyla kimseyle iliskiye baslanmaz. Tanistirdiklari adamlar cok iyi bisey olsa senden once kendileri konardi.
Iyiyse de boyle tanistirayim derken kendilerine yaparlar. :KK70:

Demi işin birde o kismi var:KK70:ben bu yonden bakmamiştim:-)

bence çok fazla neden arama.. bunu bende yaptım senin gibi hep neden dedim ama sonuc bir yere varmıyor. erkekler zannettiğin kadar dürüst olamayabiliyor. Bu yüzden de işim var der, sorunlarım var der.. halbuki bunların hiçbiri aşka engel değildir.
sana vereceğim tek tavsiye:
kendini avutma, seni sevmiyor bu net. Önce bunu kabul et. Arkadaşın da ne halt ediyosa etsin sen ikisiyle de bağlantını kopar ama küs de kalma. sadece arayan sen olma, onlar ararsa konuş ama mesafeli ol. bırak onlar senin peşinden koşsun. kaldı ki sen bu çocuktan hoşlanmamışsın bile. Arkadaşına da ben pek hoşlanmadım de, o da ona söyler zaten konu kapanır.

Zaten adama dedim istemiyorum diye ... o da arkadasima demiski bende istemiyordum ... bana hemen karar verme diyor arkamdan bunu demis :KK12:ekran goruntusu atti ikiside birbirinden igrenc:kusmuk:

Böyle tipler herkesten uzak olsun.
Arkadaşınız arkadaş değil,adam da garipmiş yani,özellikle son mesajınızda gördüklerimden sonra.İkisiyle de iletişimi sıfıra indirin,yazarlarsa da meşgulüm deyin.

En nefret ettiğim insan tipidir,karşıdakinin ilgisi olduğunu bilip de ona oynayanlar.''bak bana yazdı,sana yazmıyor ama'' demek istiyor arkadaşınız size,iyi niyetli falan da değil kusura bakmayın,besbelli ilgisi hoşuna gitmiş,üstelik aileden kaynaklı sorunlarınızı izinsiz anlatması da güvenilir olmadığını gösteriyor zaten.Bir şey kaybetmezsiniz böyle bir insanı silerek,hatta ona harcayacağınız zamandan kazanırsınız.

Böyle tipler herkesten uzak olsun.
Arkadaşınız arkadaş değil,adam da garipmiş yani,özellikle son mesajınızda gördüklerimden sonra.İkisiyle de iletişimi sıfıra indirin,yazarlarsa da meşgulüm deyin.

En nefret ettiğim insan tipidir,karşıdakinin ilgisi olduğunu bilip de ona oynayanlar.''bak bana yazdı,sana yazmıyor ama'' demek istiyor arkadaşınız size,iyi niyetli falan da değil kusura bakmayın,besbelli ilgisi hoşuna gitmiş,üstelik aileden kaynaklı sorunlarınızı izinsiz anlatması da güvenilir olmadığını gösteriyor zaten.Bir şey kaybetmezsiniz böyle bir insanı silerek,hatta ona harcayacağınız zamandan kazanırsınız.

Zaten sildim ... ailemi niye anlatiyorsun belki ben anlasamayacagim ... birde arkadasim biz konustuk deyip duruyordu :uykucu: ikide bir soruyormuş ... adam benle ilgilenmiyor ama boyel demis. O da diyor ki gururuna yediremedi:KK67: tek yaşlanacam ben ay ne zormuş:KK42:

Arkadasinizda o adamin numarasi ne geziyor? Niye bu kadar ilgileniyor sizin durumla?
Tanistiran arkadasim diyorsan hic dusunme cekil aradan.
Istisnalar olabilir ama arkadas tanistirmasiyla kimseyle iliskiye baslanmaz. Tanistirdiklari adamlar cok iyi bisey olsa senden once kendileri konardi.
Iyiyse de boyle tanistirayim derken kendilerine yaparlar. :KK70:

Evliyse araci arkdas tanistirdigi kisi o zaman iyi olabilir ama oteki turlu bekarsa ya iyi degildir ya da akli kayar haklisin.

Benim gorustugum biri var ... arkadaşımın arkadaşı bu kişi...tanişma sürecindeyiz ben pek ısınamadım tavirları yüzünden ... bana meşgulüm deyip arkadaşimla hergün konuşuyormuş...arkadaşıma dedimki benle ilgilenmiyor bende pek ısınamadim..arkadaşımda hemen karar verme dedi ..arkadasimla hergun nasil gittigini konuşuyormus ve bu arkadasim aile sorunlarimi gidip anlatmiş bu kişiye benim iznimi almadan... yani benle mi tanisiyor arkadasimla mi bilemedim :sinirli:
Ikisiyle e iliskini bitirmelisin ne ondan sevgili nede digerinden arkadaş olur

Üniversitede 1 üst sınıftan bir kızla 2 üst sınıftan bir çocuk sevgililerdi. Kızın bir erkek kankası vardı yapısık ikiz gibilerdi utanmasalar kızlar tuvaletıne beraber gideceklerdi :D tabi malum çocuk kıskanıyordu bu yakınlığı kız kıskançlığı bahane edip ayrılmak ıstedıgını soyledı cocuk cabaladı ama olmadı ayrıldılar 1 ay gecmeden bır de baktık kı kızla kankası sevgılı olmuslar :D tabı yurutemedıler ılahı adalet mı desem ne desem bılemıyorum. Bu arada kız mezhep farklılıgını da arada one suruyordu (çocuk sıkıntı yapmıyordu bunu) yalnız sonrakı cıktıgıyla da mezhep farklılıgı vardı :D çelişkileeer çelişkileeer

Üniversitede 1 üst sınıftan bir kızla 2 üst sınıftan bir çocuk sevgililerdi. Kızın bir erkek kankası vardı yapısık ikiz gibilerdi utanmasalar kızlar tuvaletıne beraber gideceklerdi :KK70: tabi malum çocuk kıskanıyordu bu yakınlığı kız kıskançlığı bahane edip ayrılmak ıstedıgını soyledı cocuk cabaladı ama olmadı ayrıldılar 1 ay gecmeden bır de baktık kı kızla kankası sevgılı olmuslar :KK70: tabı yurutemedıler ılahı adalet mı desem ne desem bılemıyorum. Bu arada kız mezhep farklılıgını da arada one suruyordu (çocuk sıkıntı yapmıyordu bunu) yalnız sonrakı cıktıgıyla da mezhep farklılıgı vardı :KK70: çelişkileeer çelişkileeer

Iste kendisinin olmayan degerli gorunmus gozune o da bu durum:KK11: sonra elde edince hadi gule gule :KK53:

Her zaman söyledim ve yine söylüyorum sıkıntılarınızı, ailevi sorunlarınızı veyahut özel sorunlarınızı ne arkadaşlarınıza anlatın ne de çevrenize.
Gün geliyor bu anlattıklarınızı kullanıyorlar yüzünüze vuruyorlar veya bir başkasına anlatıyorlar. Güvenmeyin. Arkadaşınızın gidip o kişiye söylemesi de son derece saygısızlık. Olamaz böyle birşey.
“Daha iyi anlaması için” diye bir düşünce mi olur? Ona ne?

Uzaklaşın ikisinden de.

Benim gorustugum biri var ... arkadaşımın arkadaşı bu kişi...tanişma sürecindeyiz ben pek ısınamadım tavirları yüzünden ... bana meşgulüm deyip arkadaşimla hergün konuşuyormuş...arkadaşıma dedimki benle ilgilenmiyor bende pek ısınamadim..arkadaşımda hemen karar verme dedi ..arkadasimla hergun nasil gittigini konuşuyormus ve bu arkadasim aile sorunlarimi gidip anlatmiş bu kişiye benim iznimi almadan... yani benle mi tanisiyor arkadasimla mi bilemedim :sinirli:
Hem arkadaşınızda hemde görüştüğünüz kişide problem var bence

Her zaman söyledim ve yine söylüyorum sıkıntılarınızı, ailevi sorunlarınızı veyahut özel sorunlarınızı ne arkadaşlarınıza anlatın ne de çevrenize.
Gün geliyor bu anlattıklarınızı kullanıyorlar yüzünüze vuruyorlar veya bir başkasına anlatıyorlar. Güvenmeyin. Arkadaşınızın gidip o kişiye söylemesi de son derece saygısızlık. Olamaz böyle birşey.
“Daha iyi anlaması için” diye bir düşünce mi olur? Ona ne?

Uzaklaşın ikisinden de.

Kuzenimin eşine guvenmistim bir vakit..o da gidip kuzenime anlatmiş ...aynen katiliyorum ...daha once sikintili bir donemde demistim ..halbuki o donem gecti cok şükür:nazar: simdi o kisi benim ailemi cok yanlis taniyor :işsiz: en guvendigim insanlar bana kazik atti niyeyse ...tobe kimseye hayatimdan bahsetmiyorum artik...zaten 2 3 kisi biliyor gerisi bilmez...arkadasima ben bunu yapsam bana neler derdi :KK12:

Ben de böyle bir sorun yaşamıştım bir kaç yıl önce. Hem arkadaşım tanıştırmıştı hem de çocuğa yazıyor gibiydi. Aynen böyle sorunlarımı anlatmıştı. Sonra hoşlandığını itiraf etti. Bence ikisine de mesafenizi koyun hatta hayatınızdan çıkarın.

Ben de böyle bir sorun yaşamıştım bir kaç yıl önce. Hem arkadaşım tanıştırmıştı hem de çocuğa yazıyor gibiydi. Aynen böyle sorunlarımı anlatmıştı. Sonra hoşlandığını itiraf etti. Bence ikisine de mesafenizi koyun hatta hayatınızdan çıkarın.

Arkadasimin sevdigi var ben ondan konduramiyorum ... hic dusunmiyor karsidakine surekli sorarsam acaba yanlis dusunur mu diye:KK12:

Back
X