• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşimla mi ilgileniyor?

Benim gorustugum biri var ... arkadaşımın arkadaşı bu kişi...tanişma sürecindeyiz ben pek ısınamadım tavirları yüzünden ... bana meşgulüm deyip arkadaşimla hergün konuşuyormuş...arkadaşıma dedimki benle ilgilenmiyor bende pek ısınamadim..arkadaşımda hemen karar verme dedi ..arkadasimla hergun nasil gittigini konuşuyormus ve bu arkadasim aile sorunlarimi gidip anlatmiş bu kişiye benim iznimi almadan... yani benle mi tanisiyor arkadasimla mi bilemedim :sinirli:

Bunlar sizi kendi aralarında flört aracı olarak kullanıyorlar, izin vermeyin. Hani olur ya bir çocuktan hoşlanırsın da "Sana arkadaşımı ayarlayayım ehehe" der kendin sevgili olursun. Aynen o hesap. Arkadaşınıza deyin ki "Ben bu tanıştırdığın elemandan ciddi ciddi hoşlanmadım, aranızda ne muhabbet dönüyor bilemiyorum ama beni araç olarak kullanmayın. Bir daha da özel hayatımı başkalarına lanse ettiğini duyarsam seninle arkadaşlığımı bitirmek zorunda kalırım"

Bunlar sizi kendi aralarında flört aracı olarak kullanıyorlar, izin vermeyin. Hani olur ya bir çocuktan hoşlanırsın da "Sana arkadaşımı ayarlayayım ehehe" der kendin sevgili olursun. Aynen o hesap. Arkadaşınıza deyin ki "Ben bu tanıştırdığın elemandan ciddi ciddi hoşlanmadım, aranızda ne muhabbet dönüyor bilemiyorum ama beni araç olarak kullanmayın. Bir daha da özel hayatımı başkalarına lanse ettiğini duyarsam seninle arkadaşlığımı bitirmek zorunda kalırım"

Dedim kac defa hayir oyle birsey yok diyor:KK12: ben baskasini seviyorum diyor..e niye o zaman surekli soruyor birde ben soruyorum diyor..olsa olurdu falan dedi :deli: bilemiyorum yaparlarsa da kendileri bilir ben muhattap olmuyorum :işsiz: hayatimda ilk defa bu ..yani diger arkadaslarimda tanistrdi ... ne desem ben biliyorum diyor oturup ne oluyorsa konusmuslar herhalde :KK12: cidden surekli birsey diyorum ah evet ben konustum o simdi şrda burda dyr:sinirli:

Dedim kac defa hayir oyle birsey yok diyor:KK12: ben baskasini seviyorum diyor..e niye o zaman surekli soruyor birde ben soruyorum diyor..olsa olurdu falan dedi :deli: bilemiyorum yaparlarsa da kendileri bilir ben muhattap olmuyorum :işsiz: hayatimda ilk defa bu ..yani diger arkadaslarimda tanistrdi ... ne desem ben biliyorum diyor oturup ne oluyorsa konusmuslar herhalde :KK12: cidden surekli birsey diyorum ah evet ben konustum o simdi şrda burda dyr:sinirli:

Amaaan, istemem yan cebime koy yapıyor ciddiye almayın. "Yiieaaa yokkk ben hoşlanmıyorum ondaaann o benim kankiimm" falan deyip de birkaç ay sonra el ele kikirdeyerek gezdiğini gördüğüm çok arkadaşım oldu.

Neyin meşguliyeti bu?
Anca meşgulum diyorsa "sorma ya bende sana sadece wcye gittiğimde zaman ayırabiliyorum çünkü seni çağrıştıran şeyler görünce aklıma geliyorsun" de sende.

Arkadaşın ilgiyi sezmiş seni gömme yolunda demedi deme.

Arkadaşınla.
hahahah harikasın ya nerden geliyor bu laflar aklına :)))

Back
X