arkadaşımla nasıl sevgili olacağız

Bu teklifle giden ben olmak istemiyorum açıkça konuştuğumda elde etmiş hissîne kapılacak bir bey

peki sizin mesajınıza cevap vermeye bile tenezzül etmeyen biri sizce gerçekten sizin arkadaşınız mı? Yada hiç düşündünüz mü neden cevap vermiyor yada bu konuyla ilgili neden hiç sizle konuşmadı hiç düşündünüz mü?

Bu teklifle giden ben olmak istemiyorum açıkça konuştuğumda elde etmiş hissîne kapılacak bir bey

Özel olcak öpüşme ile kaldımı yoksa final oldu mu ? Zira elde etmiş edeceğini sizin ki F*** bodylikten öteye gitmez sevgilisi olmadığı halde barda takılıp öpüşen vs kızlarla erkekler ciddiyete girmez buda ciddi yorumumdur sana sen yinekeyfine bakacaksan bak takıl bel bağlama basit kızlardansın onun için

öpüşmede kaldı,yakın arkadaşım

Aşırı alkollüsün ve öpüşmede kalmış ilginç ne ise senin içinde sıkıntı yok yani ki devam edersen böyle gerisi gelir sevgilin olmasını da bekleme boşuna eğlencek kız moduna sokmuşsun kendini

Ünide böyle çok yakın arkadaş vardı gündüz yakın arkadaş gece karı koca sorsan yakın arkadaşız ya :)

Senin de hoşuna gidiyor demek ki ama dediğim gibi ondan ciddiyet bekleme boşuna

hani erkekler "evlenilecek kızlar var, eğlenilecek kızlar var" diyor ya, sizin arkadaş sizi "eğlenmelik" olanlardan görüyor.. bu adam sizi kendine "sevgili" yapmaz, yapsa yapsa "seviyor gibi" yapar..

ha bu arada ben erkek olsam ben de öyle yapardım, net !

Opusmede kaldi ama azicik elledi de cek elini napiyosun dedim ama dinlemedi bende karsi koyamadim cunku cok hoslaniyorum. Sonra kahve icmek icin onu evime davet ettim. Kahveyi birakti beni icti. İyi icicidir arkadasim

Gordum ki sayfayi cok boslamisim ben yokken buralar hep tarlaymis formda ve zinde geri dondum

ben de böyle abidik gubidik erkek terimleriyle, kadınları "basit kadın" falan diye tanımlayan kadınları o kadar basit görüyorum ki anlatamam. a ah, gördünüz mü, şimdi de siz benim gözümde basit kadın oluverdiniz. kısmet işte, kimin nereden, nasıl basit kadın olacağı hiç belli olmuyor ^^

ah be arkadaşım, neden herkesten önce kendilerinden nefret eden, ataerkil hatta kadın düşmanı kadınlarla dolu bir toplumun böyle bir internet mecrasında böyle konular açıyorsun? zırım zırım zırvalamışlar işte. bu kadınların zırvalarını mı dinleyeceksin? =)

he ayrıca, ben senin yerinde olsam böyle yollu bi oğlanla sevgili falan olmazdım. kullanır atardım bunu. baksana pek bi ortalık malı bi şeye benziyor.

Biz öyle görmüyoruz ki ben dedim başta onu ama açık net erkek için basit oluyorsun arada duygusal bağ yok bir şey yok yalan ise yalan deyin buna ?

1-Alkolden
2-Tuttuğu yerde sizi öpen o arkadaşşıdan
UZAK DURUN

Bİ DE SEVGİLİ OLALIM DİYO..ADAM SENİ SALLIYOMU Kİ BE ARKADAŞIM ,

BENCE ARKADAŞTA DEGİLSİNİZ
TUTUP TUTUP ÖPÜYOO..
AMAN ÇOK TENHALARA GİRMEYİN BU ADAMLA..ALLAH MUHAFAZA..SİZİ ETKİLEMİŞ BELLİKİ

Yaşın kaç bilmiyorum ama sen bu çocuktan olabildiğince uzaklara "kaç"!
Seni alkollüyken barda öpen birinin arkadaşlığına bile güvenme. Bırak sevgili olmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…