- 26 Ocak 2015
- 124
- 42
- 23
- 35
- Konu Sahibi gizemkazan
-
Bu teklifle giden ben olmak istemiyorum açıkça konuştuğumda elde etmiş hissîne kapılacak bir bey
Bu teklifle giden ben olmak istemiyorum açıkça konuştuğumda elde etmiş hissîne kapılacak bir bey
Özel olcak öpüşme ile kaldımı yoksa final oldu mu ? Zira elde etmiş edeceğini sizin ki F*** bodylikten öteye gitmez sevgilisi olmadığı halde barda takılıp öpüşen vs kızlarla erkekler ciddiyete girmez buda ciddi yorumumdur sana sen yinekeyfine bakacaksan bak takıl bel bağlama basit kızlardansın onun için
öpüşmede kaldı,yakın arkadaşım
Opusmede kaldi ama azicik elledi de cek elini napiyosun dedim ama dinlemedi bende karsi koyamadim cunku cok hoslaniyorum. Sonra kahve icmek icin onu evime davet ettim. Kahveyi birakti beni icti. İyi icicidir arkadasimAşırı alkollüsün ve öpüşmede kalmış ilginç ne ise senin içinde sıkıntı yok yani ki devam edersen böyle gerisi gelir sevgilin olmasını da bekleme boşuna eğlencek kız moduna sokmuşsun kendini
Ünide böyle çok yakın arkadaş vardı gündüz yakın arkadaş gece karı koca sorsan yakın arkadaşız ya :)
Senin de hoşuna gidiyor demek ki ama dediğim gibi ondan ciddiyet bekleme boşuna
işte bu :)sizin işin olması için adamın hiç ayık gezmemesi lazım
arkadaşımla bir sene önce bir barda, ikimizde yüksek dozda alkollüyken onun üstüme gelmesiyle ve beni kimsenin bilmeyeceğine ikna etmesiyle öpüştük. sonra benim taşınmam vesilesiyle araya altı aylık bir zaman girdi ve o süre hiç görüşemedik ama arkadaş kaldığımıza emindim.
geri döndüğümde karşılaştığımız ilk alkollü ortamda aynı şey tekrar yaşandı. hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. bu olay birkaç sefer daha bu şekilde devam etti. yalnız mesaj attığımda cevap vermiyor. ama birlikteyken çok iyi anlaşıyoruz.
ikimizinde sevgilisi yok ama oturup adamakıllı konuşabileceğim bir çocuk da değil.
sevgili olmak istiyorum ama ne yapmam lazım sizce?
arkadaşımla bir sene önce bir barda, ikimizde yüksek dozda alkollüyken onun üstüme gelmesiyle ve beni kimsenin bilmeyeceğine ikna etmesiyle öpüştük. sonra benim taşınmam vesilesiyle araya altı aylık bir zaman girdi ve o süre hiç görüşemedik ama arkadaş kaldığımıza emindim.
geri döndüğümde karşılaştığımız ilk alkollü ortamda aynı şey tekrar yaşandı. hiçbir şey olmamış gibi devam ettik. bu olay birkaç sefer daha bu şekilde devam etti. yalnız mesaj attığımda cevap vermiyor. ama birlikteyken çok iyi anlaşıyoruz.
ikimizinde sevgilisi yok ama oturup adamakıllı konuşabileceğim bir çocuk da değil.
sevgili olmak istiyorum ama ne yapmam lazım sizce?
ben de böyle abidik gubidik erkek terimleriyle, kadınları "basit kadın" falan diye tanımlayan kadınları o kadar basit görüyorum ki anlatamam. a ah, gördünüz mü, şimdi de siz benim gözümde basit kadın oluverdiniz. kısmet işte, kimin nereden, nasıl basit kadın olacağı hiç belli olmuyor ^^
gönül eğlendiriyor baksana mesajlara cevap bile vermiyormuş hödükSevgili olmak istese zaten size açıkca söylerdi. Öpüşmeyi yapan öküz
günlük ilişki yaşıyorgönül eğlendiriyor baksana mesajlara cevap bile vermiyormuş hödük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?