arkadaşımla nasıl sevgili olacağız

Kesin mutlu sondur. Kafaya taktığına göre :)

Dalga geçmiyorsa evde ki hesap çarşıya uymamıştır F*** body olmak ayrı boyuttur sevgililik zor ipin ucunu kaçırdı kapaklayamadı sanırım aşırı alkollüymüş müş :)

Dalga geçmiyorsa evde ki hesap çarşıya uymamıştır F*** body olmak ayrı boyuttur sevgililik zor ipin ucunu kaçırdı kapaklayamadı sanırım aşırı alkollüymüş müş :)
Bana Saçma geliyor bahaneler aşırı alkol nedir ya. Maşallah öpüştüğünü hatırlıyor. Adam bunu ihtiyacı için kullanıyor farkında değil. Yada safı oynuyor garibim

Bana Saçma geliyor bahaneler aşırı alkol nedir ya. Maşallah öpüştüğünü hatırlıyor. Adam bunu ihtiyacı için kullanıyor farkında değil. Yada safı oynuyor garibim

Adam ihtiyacı için yapıyor da kadın niye yapıyor oda ihtiyaç alkol bahanesi içindekini dışına yansıtır belli limitten sonra çok sık kullanır ay ben safım rolü yapanlar beni kullandı ühü ühü ama çok zevkliydi içinden

Konu sahtedir ya zaten gerçekse daha önce dediğim gibi evde ki hesap çarşıya uymadı :)

valla yapacak bisey yok, adami zil zurna sarhos edip nikah masasina oturtacaksin :))))
bi tasta uç bhes kus vurmus olursun
imza var inkarda edeemz hem sevgili hem kari koca olurusnuz
ayik gezmezsenizde gul gibi geçjnir gindersiniz
yalniz çocuk falan olursa ona nolur onu bilemiycem

Kesin biri bizle kafa buluyor

"Bey, çocuğun viskisi bitti gelirken al mutlaka ha bezde al"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…