- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi gizemkazan
-
bana da öyle geliyor. :)Bu öpüşmeyle kalmamıştır :))))
Neden olabilir. Artık baydı bu konular değil mi? Öptüm oda beni öptü ama sevgili değiliz. Azcık ağır Olalım diyen yok !bırak ta o düşünsün sevgili olur muyuz diye. sen niye önemsiyorsun.
Bu öpüşmeyle kalmamıştır :))))
aynen. bazıları da ağır olunca çok ciddisin diyor. o da ayrı konu :)Neden olabilir. Artık baydı bu konular değil mi? Öptüm oda beni öptü ama sevgili değiliz. Azcık ağır Olalım diyen yok !
gece uzun nasılsa. içmişlerdir. öpüşmekle kalmamıştır. eğer konu gerçekse.Aşırı alkollüyken :)
gece uzun nasılsa. içmişlerdir. öpüşmekle kalmamıştır. eğer konu gerçekse.
Kesin mutlu sondur. Kafaya taktığına göre :)Gerçek gelmiyor bana ama gerçekse tabi ki mutlu son olacak :)
Kesin mutlu sondur. Kafaya taktığına göre :)
bana da gerçek gibi gelmedi ama belli de olmaz. adam bulduğunu öpüyorsa yakaladığını eve de atar.Gerçek gelmiyor bana ama gerçekse tabi ki mutlu son olacak :)
Bana Saçma geliyor bahaneler aşırı alkol nedir ya. Maşallah öpüştüğünü hatırlıyor. Adam bunu ihtiyacı için kullanıyor farkında değil. Yada safı oynuyor garibimDalga geçmiyorsa evde ki hesap çarşıya uymamıştır F*** body olmak ayrı boyuttur sevgililik zor ipin ucunu kaçırdı kapaklayamadı sanırım aşırı alkollüymüş müş :)
Bana Saçma geliyor bahaneler aşırı alkol nedir ya. Maşallah öpüştüğünü hatırlıyor. Adam bunu ihtiyacı için kullanıyor farkında değil. Yada safı oynuyor garibim
Kesin biri bizle kafa buluyorAdam ihtiyacı için yapıyor da kadın niye yapıyor oda ihtiyaç alkol bahanesi içindekini dışına yansıtır belli limitten sonra çok sık kullanır ay ben safım rolü yapanlar beni kullandı ühü ühü ama çok zevkliydi içinden
Konu sahtedir ya zaten gerçekse daha önce dediğim gibi evde ki hesap çarşıya uymadı :)
valla yapacak bisey yok, adami zil zurna sarhos edip nikah masasina oturtacaksin :))))
bi tasta uç bhes kus vurmus olursun
imza var inkarda edeemz hem sevgili hem kari koca olurusnuz
ayik gezmezsenizde gul gibi geçjnir gindersiniz
yalniz çocuk falan olursa ona nolur onu bilemiycem
Kesin biri bizle kafa buluyor
acaba adamın ayık gezdiği zaman var mı ki ?"Bey, çocuğun viskisi bitti gelirken al mutlaka ha bezde al"
belki konu sahibinin kafasıda güzeldir. içmiştir votka tekila viski.Kesin biri bizle kafa buluyor
acaba adamın ayık gezdiği zaman var mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?